istanbulda sadece bayanlara özel hizmet veren açık havuz tesisi varmı??

desertrose3456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
271
234
53
başlıkta belirttiğim gibi sadece bayanlara özel açık havuz arıyorum.... bu sene malum ekonomi yüzünden; işlerimiz rast gitmediğinden tatile gidemedik... 2 küçük çocuğum var ve onları günübirlik havuza goturmek istiyorum... fakat istanbulda sadece bayanlara hizmet veren bi tesis bulamadim.. (buarada tesetturluyum)
Bilen giden varsa yazabilirmi acaba??

Benim duyduklarımdan belediyelerin kadın erkek karışık havuzu kalmamış tam tersine.
Evet .. doğru... artık ayrıldı belediyenin açmış olduğu havuzlar... yalnız kapalıspor salonunda,kapalı yüzme havuzu oluyo... kiş ayi icin ideal.... ama ben acik havuz ariyorum... gunesten faydalanmak icin... sanirim yok...

Bunca senedir erkeklerle bi arada havuza da girdim denize de, kimse de beni yemedi.
dikkat ederseniz tesetturluyum yazdım... konuyu nerenizle okuyosunuz...sorun erkeklerin yemesi değil.. tesettürlü bayanın mayo giyip karışık havuza girmesi ne kadar normal sizce.... hasema giyilip girilebilir. . o ayri bi konu...herkes özgürdür ayrıca.. size ne benim görüşümden size ne benim ayrı havuz istememden... fikriniz var mı yok.. sırf muhalefet olmak için çırpınmayın konumda... baska konulara gidip çirkin düşüncelerinizi kusun... bi daha da yazmayın.

Üslup muazzam maşallah, tesetturun hakkini veriyorsunuz

'sizin' gibilerle aynı dili konuşmak gerekiyomus... malûm; had bildirmek sadece başı açık olanlara mahsus değil... ayrica bayanda tesettur olunca saf salak mi saniyosunuz siz ve 'sizin' gibiler... Geçti o devir....

saygısızlık yaparsanız karsiligini alirsiniz !!! sonrada üslup muslup diyip kıvırmaya calisirsiniz!!!!

Size ne hakaret ettim ne baska bi sey, ben erkeklerin oldugu yerde giriyorum zararini da gormedim dedim
Saldiracak yer ariyordunuz heralde, eglendiniz mi bari
Yok canim “sizi” saf salak sanmak ne haddimize. Oyle bi devir mi varmiş?maskeler düşmüs herhalde malumunuz
Sizin gibiler diye bahsettiginiz sey “benim” gibi acik kadinlar herhalde, nasi bi kin nasil bi ofke nasil bi hazimsizlik pes

Aklımı ve kalbimi okudun canım açıklık olunca konu herkes özgür tesettüre gelince özgürlük yok sizene insanların secimlerinden görüşlerinden? kimse kimseyi yiyor mu dedi size biri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…