- 1 Aralık 2014
- 271
- 234
- 53
- Konu Sahibi desertrose3456
-
Evet sadece havuz istiyorum. Deniz cok var!Deniz olmaz mı? Havuz mu istiyorsunuz?
Ünlemle cümleyi biraz ironi haline getirmişsiniz gibi hissettim :)Evet sadece havuz istiyorum. Deniz cok var!
Sizinde ilk cümlenizde dalga geciyosunuz gibi hissettim :)Ünlemle cümleyi biraz ironi haline getirmişsiniz gibi hissettim :)
Neyse Darıca ve Sarıyer Kadınlar plajı diyecektim :)
Estağfirullah neden dalga geçeyim.Sizinde ilk cümlenizde dalga geciyosunuz gibi hissettim :)
Daricaya da sariyerrde gittim gecen yil.... havuz lari arastiriyorum...
Tesekkurler
Evet .. doğru... artık ayrıldı belediyenin açmış olduğu havuzlar... yalnız kapalıspor salonunda,kapalı yüzme havuzu oluyo... kiş ayi icin ideal.... ama ben acik havuz ariyorum... gunesten faydalanmak icin... sanirim yok...Benim duyduklarımdan belediyelerin kadın erkek karışık havuzu kalmamış tam tersine.
Yani???Bunca senedir erkeklerle bi arada havuza da girdim denize de, kimse de beni yemedi.
dikkat ederseniz tesetturluyum yazdım... konuyu nerenizle okuyosunuz...sorun erkeklerin yemesi değil.. tesettürlü bayanın mayo giyip karışık havuza girmesi ne kadar normal sizce.... hasema giyilip girilebilir. . o ayri bi konu...herkes özgürdür ayrıca.. size ne benim görüşümden size ne benim ayrı havuz istememden... fikriniz var mı yok.. sırf muhalefet olmak için çırpınmayın konumda... baska konulara gidip çirkin düşüncelerinizi kusun... bi daha da yazmayın.Bunca senedir erkeklerle bi arada havuza da girdim denize de, kimse de beni yemedi.
yukarda yazdıklarım siizn içind e geçerli... okuyup üstünüze alının lütfen.... hatta size de bi ekleme yapayim... saygisizsiniz.. hadsizsınız!!!!!Yani???
Üslup muazzam maşallah, tesetturun hakkini veriyorsunuzdikkat ederseniz tesetturluyum yazdım... konuyu nerenizle okuyosunuz...sorun erkeklerin yemesi değil.. tesettürlü bayanın mayo giyip karışık havuza girmesi ne kadar normal sizce.... hasema giyilip girilebilir. . o ayri bi konu...herkes özgürdür ayrıca.. size ne benim görüşümden size ne benim ayrı havuz istememden... fikriniz var mı yok.. sırf muhalefet olmak için çırpınmayın konumda... baska konulara gidip çirkin düşüncelerinizi kusun... bi daha da yazmayın.
Üslup muazzam maşallah, tesetturun hakkini veriyorsunuz
'sizin' gibilerle aynı dili konuşmak gerekiyomus... malûm; had bildirmek sadece başı açık olanlara mahsus değil... ayrica bayanda tesettur olunca saf salak mi saniyosunuz siz ve 'sizin' gibiler... Geçti o devir....Üslup muazzam maşallah, tesetturun hakkini veriyorsunuz
Size ne hakaret ettim ne baska bi sey, ben erkeklerin oldugu yerde giriyorum zararini da gormedim dedim'sizin' gibilerle aynı dili konuşmak gerekiyomus... malûm; had bildirmek sadece başı açık olanlara mahsus değil... ayrica bayanda tesettur olunca saf salak mi saniyosunuz siz ve 'sizin' gibiler... Geçti o devir....
saygısızlık yaparsanız karsiligini alirsiniz !!! sonrada üslup muslup diyip kıvırmaya calisirsiniz!!!!
Aklımı ve kalbimi okudun canım açıklık olunca konu herkes özgür tesettüre gelince özgürlük yok sizene insanların secimlerinden görüşlerinden? kimse kimseyi yiyor mu dedi size biri?dikkat ederseniz tesetturluyum yazdım... konuyu nerenizle okuyosunuz...sorun erkeklerin yemesi değil.. tesettürlü bayanın mayo giyip karışık havuza girmesi ne kadar normal sizce.... hasema giyilip girilebilir. . o ayri bi konu...herkes özgürdür ayrıca.. size ne benim görüşümden size ne benim ayrı havuz istememden... fikriniz var mı yok.. sırf muhalefet olmak için çırpınmayın konumda... baska konulara gidip çirkin düşüncelerinizi kusun... bi daha da yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?