- Konu Sahibi desertrose3456
-
Bunca senedir erkeklerle bi arada havuza da girdim denize de, kimse de beni yemedi.
Hepimiz yorumlarda atomu parcaliyorduk da oyunu ben mi bozdum?konuda hangi havuzda kim birbirini yiyor diye soruyor da ben mi okuyamadim. konu sahibini niye ilgilendirsin sizi kim yemis yememis.. laf olsun torba dolsun hesabi
Karma havuz istememenizi doğru buluyorum ben. Rahat edebileceğiniz şartları arıyorsunuz haklı olarak ama bu cümle hiç olmamış. Geçen devir nedir acaba?Geçti o devir....
Bu havuz konu sahibinin sorduğu gibi değil.Konu sahibi bilen giden var mi diye tavsiye istemis sadece bu .
Ben gitmedim ama googledan arattim.
http://www.hamam.gen.tr
Burada acik havuz da varmis sanirim
Hepimiz yorumlarda atomu parcaliyorduk da oyunu ben mi bozdum?
Bu havuz konu sahibinin sorduğu gibi değil.
Yarı olimpikti yanlış hatırlamıyorsam, kapalı havuzu olan bir tesis. Hamam, sauna, masaj vs...
Kullandığım bir tesis :) oradan biliyorum. Kadın erkek ayrı saat ve günleri var ama aquaparkı yok, güneşten de faydalanamaz...https://www.kizlarsoruyor.com/kultu...l-da-bayanlara-ozel-gunu-olan-aquapark-var-mi
Burda birisi gittigini soylemis, bende bilmiyorum. Tel ile arayip sorabilir yinede.
yemekten dolayı değil aslinda,karma yerlerde yarim mayo giyiyorum ben lakin vücudum komple güneş görsün diye sadece kadınlara yonelik yerlere gidip bikiniyle gunesleniyorum gunesi alabiliyorum.Bunca senedir erkeklerle bi arada havuza da girdim denize de, kimse de beni yemedi.
Teşekkürederimhttps://www.kizlarsoruyor.com/kultu...l-da-bayanlara-ozel-gunu-olan-aquapark-var-mi
Burda birisi gittigini soylemis, bende bilmiyorum. Tel ile arayip sorabilir yinede.
Teşekkür ederim...Kullandığım bir tesis :) oradan biliyorum. Kadın erkek ayrı saat ve günleri var ama aquaparkı yok, güneşten de faydalanamaz...
İstanbul’da bazı aquaparklar kadınlar için gün falan ayırabiliyor ama oralarda maksat tesettüre uygunluk değil, kadınlar matinesi havası gibi olsun kafası biraz.. çalışan erkek olabiliyor diye biliyorum.. yine de değişiklik yapan olabilir. Aquaparklardan telefonla bilgi alınabilir.
Burasi bildiğim bi yer... maalesef kapalı havuzu var... teşekkürederim ilginizeKonu sahibi bilen giden var mi diye tavsiye istemis sadece bu .
Ben gitmedim ama googledan arattim.
http://www.hamam.gen.tr
Burada acik havuz da varmis sanirim
Google da aratinca cok kolay bulunuyor, ben denedim buldum en azindan, ama anladigim kadariyla siz biri bisey desin de polemik yaratayim diye konu acmissiniz, zira yardim icin yorum yapanlara bile bir saldiri soz konusu...
Artik herkes biliyor ki kimse sizinle dalga gecmiyor, asagilamiyor, zaten ulkenin cogunlugu, acik olanlardan da cogumuzun annesi, kayinvalidesi, ninesi basortulu, neden, hangi amacla dalga gecelim?
Saldırmak için konu açmak ne mana... delimiyim yada ruh hastasimi... googl den aratıp bulmadığım için açmış olabilirmiyim acaba konuyu... alt tarafı üstü açık sadece bayanlara hizmet veren havuz sordum... biri erkekler seni yemez der biri çıkar kavga etmek istiyosun der. . Yanı gerçekten insanlarla iletişime geçmek yada sürdürebilmek inanılmaz zor...
Bu konuda fikrin varmi yok... oyuzden polemiğe girmeye çabalama lutfen
Size ne hakaret ettim ne baska bi sey, ben erkeklerin oldugu yerde giriyorum zararini da gormedim dedim
Saldiracak yer ariyordunuz heralde, eglendiniz mi bari
Yok canim “sizi” saf salak sanmak ne haddimize. Oyle bi devir mi varmiş?maskeler düşmüs herhalde malumunuz
Sizin gibiler diye bahsettiginiz sey “benim” gibi acik kadinlar herhalde, nasi bi kin nasil bi ofke nasil izin gibi derken sizin gibi çirkin kalpli demek istedim... bunu bile poliçeye çevirmek için elinizden geleni yapiyosunuz.. yazik...
Size ne hakaret ettim ne baska bi sey, ben erkeklerin oldugu yerde giriyorum zararini da gormedim dedim
Saldiracak yer ariyordunuz heralde, eglendiniz mi bari
Yok canim “sizi” saf salak sanmak ne haddimize. Oyle bi devir mi varmiş?maskeler düşmüs herhalde malumunuz
Sizin gibiler diye bahsettiginiz sey “benim” gibi acik kadinlar herhalde, nasi bi kin nasil bi ofke nasil bi hazimsizlik pes
Bana yardimci olanlara gayet kibar davranıp tesekkurlerimi ilettim .... fakat konuyu saptırıp başka yönlere çekenlere tepkimi gösteririm kusura bakmayin.... polemiğe girmem diyorsunuz sorduğum soru dışında heerseye bi cvp vermişsiniz... googl dan aradım buldum diyorsunuz.. buldugunuz yeri paylaşmıyorsunuz... benim uslubum degilde, sizin bu konu içinde ne aradiginiz tartışılır...Polemige girmem, asla tarzim degil, hem de bu usluptaki biriyle...
Sadece yardimci olmak isteyenlere atarlanmaniza uzuldum, belki bir farkindalik yaratirim dedim ama bana bile saldirdiniz, neyse caniniz sagolsun, iyi bayramlar.
Konu arıyolar sataşmak icin... beni buldular.... sorduğum soruya bak aldığım cvb a bak. Fikrin varmi yaz.. yoksa oku gec... dimiAklımı ve kalbimi okudun canım açıklık olunca konu herkes özgür tesettüre gelince özgürlük yok sizene insanların secimlerinden görüşlerinden? kimse kimseyi yiyor mu dedi size biri?
Yazarsanız sevinirim... arayıp bilgi alirimİstanbulun Tekirdağ yönünde çıkışında bir otel var, havuzu biraz küçük ama kadınlara özel. Rezervasyonla çalışıyorlar ama. dilerseniz özelden ismini yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?