istanbulda sadece bayanlara özel hizmet veren açık havuz tesisi varmı??

Kusura bkmyin lutfen... gerçekten aynı düşüncede olduğunuzu sandim 'Yanı' diyince:110: çok uzgunum... hakkınızı helal edin... çıkıştım baya... :KK43:

Yanlis anladiginizi anladigim icin duzeltmek istedim.Sorun yok.O arkadaşın kafa yapisindan pek kalmadi zaten bunlar son elde kalanlar.Ulkemiz artik gayet modernlesti ozgurluk tum vatandaslara esit dagitiliyor.Onlarin sıkıntısı kendi ozgurluklerinin kisitlamasi olmadi hicbir zaman,onlar dindar insanlarin ozgur olmasini hazmedemeyen bagnaz kafalar."Onlar"dan kastım "başı açık"olan kardeslerimiz degil elbet."Onlar"dan kastım kimliginde "Islam"yazan ama islami yasamaktan utanan tiplerdir.Bu yuzdendir ki kisilik catismasi yasamaktadirlar.Kimliklerinden gidip "Islam"ibaresini sildirmeyi goze alamayacak kadar korkak ama islami yasayanlari da asagilayacak kadar gerikafalilardir.Birakin kinleriyle yasasinlar.Iki kisilik arasinda zaten kafalari oldukca bulanik....

Yanlis anladiginizi anladigim icin duzeltmek istedim.Sorun yok.O arkadaşın kafa yapisindan pek kalmadi zaten bunlar son elde kalanlar.Ulkemiz artik gayet modernlesti ozgurluk tum vatandaslara esit dagitiliyor.Onlarin sıkıntısı kendi ozgurluklerinin kisitlamasi olmadi hicbir zaman,onlar dindar insanlarin ozgur olmasini hazmedemeyen bagnaz kafalar."Onlar"dan kastım "başı açık"olan kardeslerimiz degil elbet."Onlar"dan kastım kimliginde "Islam"yazan ama islami yasamaktan utanan tiplerdir.Bu yuzdendir ki kisilik catismasi yasamaktadirlar.Kimliklerinden gidip "Islam"ibaresini sildirmeyi goze alamayacak kadar korkak ama islami yasayanlari da asagilayacak kadar gerikafalilardir.Birakin kinleriyle yasasinlar.Iki kisilik arasinda zaten kafalari oldukca bulanik....

Size canı yürekten katiliyorum... Çok güzel özetlemişsiniz...
Iyi bayramlar

Yoo oyunu bozmak değil.
Konu sahibinin üslubu hoş olmamış size cevap verirken ama sizin cevabınız da masum degil. maksatlı söylenmiş gibi.

-Bildiğiniz bayanlara özel açık havuz var mı?
-Erkekler beni yemedi.

E biliyoruz erkeklerin kadın yemediğini. Ama ne bu sorunun cevabı bu, ne de bu cevapta konu sahibinin isteğine saygı emaresi var...

desertrose3456 desertrose3456
hoş konu sahibi de sizin devir, bizim devir ileri geri konuşmuş, onu da doğru bulmuyorum...
ikinizde istediğinizi söylemekte özgürsünüz, ama saygılı olmak zorundasınız.
yalniz ram bi moderatör ruhu var:)) munecigim de olsa boyle yazardi:)

yukarda yazdıklarım siizn içind e geçerli... okuyup üstünüze alının lütfen.... hatta size de bi ekleme yapayim... saygisizsiniz.. hadsizsınız!!!!!

Evet sadece havuz istiyorum. Deniz cok var!

Bana yardimci olanlara gayet kibar davranıp tesekkurlerimi ilettim .... fakat konuyu saptırıp başka yönlere çekenlere tepkimi gösteririm kusura bakmayin.... polemiğe girmem diyorsunuz sorduğum soru dışında heerseye bi cvp vermişsiniz... googl dan aradım buldum diyorsunuz.. buldugunuz yeri paylaşmıyorsunuz... benim uslubum degilde, sizin bu konu içinde ne aradiginiz tartışılır...

Iyi bayramlar......

yukarıda size yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara verdiğiniz yanıtlardan sadece ikisini alıntıladım, kibarlık ve teşekkür anlayışımız oldukça farklı anlaşılan...
neden bu kadar saldırgansınız, neden her şeyi yanlış anlama eğilimindesiniz...
insanlar size tekrar tekrar kendilerini açıklamak zorunda kalmışlar...
özeleştiri yapın biraz, şu güzel bayram gününde, kalp kırarak elinize ne geçti?

Back
X