istanbulda sadece bayanlara özel hizmet veren açık havuz tesisi varmı??

Bunca senedir erkeklerle bi arada havuza da girdim denize de, kimse de beni yemedi.

konuda hangi havuzda kim birbirini yiyor diye soruyor da ben mi okuyamadim. konu sahibini niye ilgilendirsin sizi kim yemis yememis.. laf olsun torba dolsun hesabi

Google da aratinca cok kolay bulunuyor, ben denedim buldum en azindan, ama anladigim kadariyla siz biri bisey desin de polemik yaratayim diye konu acmissiniz, zira yardim icin yorum yapanlara bile bir saldiri soz konusu...
Artik herkes biliyor ki kimse sizinle dalga gecmiyor, asagilamiyor, zaten ulkenin cogunlugu, acik olanlardan da cogumuzun annesi, kayinvalidesi, ninesi basortulu, neden, hangi amacla dalga gecelim?

Konu sahibi bilen giden var mi diye tavsiye istemis sadece bu .
Ben gitmedim ama googledan arattim.
http://www.hamam.gen.tr
Burada acik havuz da varmis sanirim
Bu havuz konu sahibinin sorduğu gibi değil.
Yarı olimpikti yanlış hatırlamıyorsam, kapalı havuzu olan bir tesis. Hamam, sauna, masaj vs...

Hepimiz yorumlarda atomu parcaliyorduk da oyunu ben mi bozdum?

Yoo oyunu bozmak değil.
Konu sahibinin üslubu hoş olmamış size cevap verirken ama sizin cevabınız da masum degil. maksatlı söylenmiş gibi.

-Bildiğiniz bayanlara özel açık havuz var mı?
-Erkekler beni yemedi.

E biliyoruz erkeklerin kadın yemediğini. Ama ne bu sorunun cevabı bu, ne de bu cevapta konu sahibinin isteğine saygı emaresi var...

desertrose3456 desertrose3456
hoş konu sahibi de sizin devir, bizim devir ileri geri konuşmuş, onu da doğru bulmuyorum...
ikinizde istediğinizi söylemekte özgürsünüz, ama saygılı olmak zorundasınız.

https://www.kizlarsoruyor.com/kultu...l-da-bayanlara-ozel-gunu-olan-aquapark-var-mi
Burda birisi gittigini soylemis, bende bilmiyorum. Tel ile arayip sorabilir yinede.
Kullandığım bir tesis :) oradan biliyorum. Kadın erkek ayrı saat ve günleri var ama aquaparkı yok, güneşten de faydalanamaz...
İstanbul’da bazı aquaparklar kadınlar için gün falan ayırabiliyor ama oralarda maksat tesettüre uygunluk değil, kadınlar matinesi havası gibi olsun kafası biraz.. çalışan erkek olabiliyor diye biliyorum.. yine de değişiklik yapan olabilir. Aquaparklardan telefonla bilgi alınabilir.

Bunca senedir erkeklerle bi arada havuza da girdim denize de, kimse de beni yemedi.
yemekten dolayı değil aslinda,karma yerlerde yarim mayo giyiyorum ben lakin vücudum komple güneş görsün diye sadece kadınlara yonelik yerlere gidip bikiniyle gunesleniyorum gunesi alabiliyorum.
Karma yerlerde giyimden oturu sadece kol ve bacagim güneşi alırken ayrı alanlarda bikiniyle her yerim alabiliyor.
Yeme-yememe mevzusu değil yani

Kullandığım bir tesis :) oradan biliyorum. Kadın erkek ayrı saat ve günleri var ama aquaparkı yok, güneşten de faydalanamaz...
İstanbul’da bazı aquaparklar kadınlar için gün falan ayırabiliyor ama oralarda maksat tesettüre uygunluk değil, kadınlar matinesi havası gibi olsun kafası biraz.. çalışan erkek olabiliyor diye biliyorum.. yine de değişiklik yapan olabilir. Aquaparklardan telefonla bilgi alınabilir.
Teşekkür ederim...

Google da aratinca cok kolay bulunuyor, ben denedim buldum en azindan, ama anladigim kadariyla siz biri bisey desin de polemik yaratayim diye konu acmissiniz, zira yardim icin yorum yapanlara bile bir saldiri soz konusu...
Artik herkes biliyor ki kimse sizinle dalga gecmiyor, asagilamiyor, zaten ulkenin cogunlugu, acik olanlardan da cogumuzun annesi, kayinvalidesi, ninesi basortulu, neden, hangi amacla dalga gecelim?

Saldırmak için konu açmak ne mana... delimiyim yada ruh hastasimi... googl den aratıp bulmadığım için açmış olabilirmiyim acaba konuyu... alt tarafı üstü açık sadece bayanlara hizmet veren havuz sordum... biri erkekler seni yemez der biri çıkar kavga etmek istiyosun der. . Yanı gerçekten insanlarla iletişime geçmek yada sürdürebilmek inanılmaz zor...

Bu konuda fikrin varmi yok... oyuzden polemiğe girmeye çabalama lutfen

Saldırmak için konu açmak ne mana... delimiyim yada ruh hastasimi... googl den aratıp bulmadığım için açmış olabilirmiyim acaba konuyu... alt tarafı üstü açık sadece bayanlara hizmet veren havuz sordum... biri erkekler seni yemez der biri çıkar kavga etmek istiyosun der. . Yanı gerçekten insanlarla iletişime geçmek yada sürdürebilmek inanılmaz zor...

Bu konuda fikrin varmi yok... oyuzden polemiğe girmeye çabalama lutfen

Polemige girmem, asla tarzim degil, hem de bu usluptaki biriyle...
Sadece yardimci olmak isteyenlere atarlanmaniza uzuldum, belki bir farkindalik yaratirim dedim ama bana bile saldirdiniz, neyse caniniz sagolsun, iyi bayramlar.

Size ne hakaret ettim ne baska bi sey, ben erkeklerin oldugu yerde giriyorum zararini da gormedim dedim
Saldiracak yer ariyordunuz heralde, eglendiniz mi bari :deli:
Yok canim “sizi” saf salak sanmak ne haddimize. Oyle bi devir mi varmiş?maskeler düşmüs herhalde malumunuz
Sizin gibiler diye bahsettiginiz sey “benim” gibi acik kadinlar herhalde, nasi bi kin nasil bi ofke nasil izin gibi derken sizin gibi çirkin kalpli demek istedim... bunu bile poliçeye çevirmek için elinizden geleni yapiyosunuz.. yazik...
Size ne hakaret ettim ne baska bi sey, ben erkeklerin oldugu yerde giriyorum zararini da gormedim dedim
Saldiracak yer ariyordunuz heralde, eglendiniz mi bari :deli:
Yok canim “sizi” saf salak sanmak ne haddimize. Oyle bi devir mi varmiş?maskeler düşmüs herhalde malumunuz
Sizin gibiler diye bahsettiginiz sey “benim” gibi acik kadinlar herhalde, nasi bi kin nasil bi ofke nasil bi hazimsizlik pes:KK49:

Pardon ama polemiği başlatan cümlenizi tekrar okurmusunuz acaba... insanları ayrıştırmak için elinizden geleni yapmışsınız.. iki cevabinizda da bu apacik ortada .. hakaret etmek gerekmiyo fitili ateslemek icin.... 2. Cisi ise sizin gibiler derkende fesat düşünceli insanları kastettim... sizin gibi kavgadan beslenen insanlar varya hani...

Polemige girmem, asla tarzim degil, hem de bu usluptaki biriyle...
Sadece yardimci olmak isteyenlere atarlanmaniza uzuldum, belki bir farkindalik yaratirim dedim ama bana bile saldirdiniz, neyse caniniz sagolsun, iyi bayramlar.
Bana yardimci olanlara gayet kibar davranıp tesekkurlerimi ilettim .... fakat konuyu saptırıp başka yönlere çekenlere tepkimi gösteririm kusura bakmayin.... polemiğe girmem diyorsunuz sorduğum soru dışında heerseye bi cvp vermişsiniz... googl dan aradım buldum diyorsunuz.. buldugunuz yeri paylaşmıyorsunuz... benim uslubum degilde, sizin bu konu içinde ne aradiginiz tartışılır...

Iyi bayramlar......

Aklımı ve kalbimi okudun canım açıklık olunca konu herkes özgür tesettüre gelince özgürlük yok sizene insanların secimlerinden görüşlerinden? kimse kimseyi yiyor mu dedi size biri?
Konu arıyolar sataşmak icin... beni buldular.... sorduğum soruya bak aldığım cvb a bak. Fikrin varmi yaz.. yoksa oku gec... dimi

İstanbulun Tekirdağ yönünde çıkışında bir otel var, havuzu biraz küçük ama kadınlara özel. Rezervasyonla çalışıyorlar ama. dilerseniz özelden ismini yazabilirim.

Back
X