iyi yapmışsın o da biraz kafa dinler en azından. adam neye üzülüp sasiracagini bilemiyo yoksa. biraz zaman geçsin bu zorluklar yüzünden de daha güçlü olacaksiniz. sonra bugunler de bitecek. zamaninda uzuldugunuzu hatirlayacaksiniz ama eskisi gibi acitmayacak :) napalim hersey bizim için.
su an esin isteyse sana bi film onereyim onu izle kafan dağılır biraz düşlerin terzisi (dressmaker) ben izlerken cok etkilenmistim.
büyükler böyle işte napcaksin. ben de kendi ailemi aramadim tadim kacmasin diye. aksam esim aradi annesini babasını onlarla konusup kapattik. insanlari ozel gunlerden sogutuyolar yemin ederim. ama esimin hatrina işte
sen biraz daha böyle sakin kalabilirsen kendinin de rahatladigini farkedeceksin. hele bide bicirik krese baslasin...
benim kaynanam da hem arkamdan hem önümden konuşur. eskiden kafama takardim. simdi duymazliktan geliyorum. bak senle kötü olmayi göze alamiyolar. ama oğlu o neyle canını yakabilir?? senle oglunuzla.... o da esinin damarina basiyo. benim babaannem de aynen öyle yapardi. babamın bam teline basardi neler derdi neler. salla gitsin. onun ogluyla arasinda, kocan unutur sen yiprandiginla kalırsın