- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Merhaba arkadaşlar ,o gün hiç laf açmadım .Ama bugün girdik birbirimize hajsizsam söyleyin lütfen artık yoruldum .Eşim sabah geldi görevden babası 7 defa aramış .En son uyanınca bidaha aradı.Esimde offf artık bırakmaz yskami dedi .Gondermedin mi dedim hayır dedi.Sinra babası birkaç defa daha arayınca açtı işte diyoki eee hala gobdermemissin?? Esimde mecburum dimi suç isledim kusura bakma filan dedi .Baktım sinirleniyorum ciktim odadan .Eşim gönderdi ama ne gönderdi sormadım .Sonra dayanamayıp dedim ki oradayken çocuğa bı süt bu makarna aldı bunun parasını dasenden istiyo bahaneyle .Gitnesek başına bela olmazdı ama işte baba sorumluluğu yok ki anca çocuklarımın sırtından gecineyim aman huzur bozayim drdindeker .Sinirkenecegimi bildikleri için yapiyolar sende hala oyuna geliyorsun o kadın yüzüme gülüp arkamdan hala fesatlık yapacak kadar karaktersiz bende salak salak ayaklarına gidiyorum çok hakesiyosun ya dedim.Basladi bağırmaya saçma salak konuşma .Beni bu kadar begenmiyosan gelmeseydin ,madem o kadar karaktersizim beğenmediğini yerde durma git diye ,birbirimize girdik oğlumu alıp parka görürdü .Şimdi o anne babasjni arayıp bi tarafınıza kına yakın diye bağırıp bunu da burda bırakıp ,çocuğumu alıp defolup gitmem gerek değil mi