İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

Ben eminim lolipop yaptirmayacagim. 400 cc takilsin yeterli asagi kesi olmasin. Beni sinek isirsa skar olur. O sebeple korkuyorum. Goztepede serdar bey ile bagdat caddesinde hakan bey arasi kararsizim.

Ben eminim lolipop yaptirmayacagim. 400 cc takilsin yeterli asagi kesi olmasin. Beni sinek isirsa skar olur. O sebeple korkuyorum. Goztepede serdar bey ile bagdat caddesinde hakan bey arasi kararsizim.
Sanırım sizin memeniz küçük ve sarkma var,bende sizle hem fikirim ama lolipop kesi yapılmasın büyük silikon ile toparlansın diye düşünüyorsunuz fakat 400cc takılması sizin vücudunuza hem yük omurliğine baskı hemde zamanla yer çekimine bağlı daha çok sarkması demektir.Lolipop kesi yerine sarkma çok değil ise,meme başından girip başarılı toparlama +silikon yapan hekimler var.sizde karar vermeden önce iyice araştırın derim.Sonuçta ciddi bir operasyon sonunda pişman olmakta var.

HASAN FINDIK I KIMSEYE ONERMEM DOLGU YAPMAKTAN BILE ACIZ ASLA GULERYUZUNE HOS SOHBETINE KANMAYIN DOKTORLUGUNUN ELINDEN ALINMASI GEREKIR BU SAHSIN... NE HASTA TAKIBI NE SIZI RAHATLATMAK ICIN BIR GIRISIM GORMEZSINIZ HERSEY PARANIZI ALANA KADAR....
HAKKINDA YAPILAN KOTU YORUMLARI GORMEDEN YAKIN ZAMANDA ISLEM GERCEKLESTIRIP MUZDARIP OLDUM GUVENIP TESLIM OLMAYIN KENDISINE... YAPILAN ISLERINI ORNEK OLARAK DAHI GOSTERMIYORLAR MAHREMIYET BASLIGI ALTINDA SAKLANIYOR SAGINIZ SOLUNUZ KAYSIN ESKISINDEN KOTU OLUN ISTIYORSANIZ BUYRUN YOK OLANI BOZMAK DEGIL TOPARLAMAKSA HEDEFINIZ UGRAMAMANIZ GEREKN BIR DOKTOR MUSVETTESI KENDISI....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…