- 16 Temmuz 2020
- 2
- 0
- 34
- Konu Sahibi gumustenselvi
Banada doktorun ismini yazarsanız sevinirim. TşklerBen yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada doktorun ismini yazarsanız sevinirim. TşklerBen yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Bir yer buldun mu karar verdin mi ?çok fazla açılmış post ve yorumlarda bilgi kirliliği var,estetik cerrah çok ama ben meme üzerine en iyi doktoru arıyorum.Bende özel bir hastanede çalışıyorum lakin kendi hastanemdeki plastik cerraha ameliyat olmayı düşünmüyorum.Bir kez ve ömürlük olsun ve süreci sıkıntısız atlatmak istiyorum.
Bazen memede sarkıklık çok değilse (yada sarkık ama küçük ise) sadece meme başından girerek te deri toparlaması yapıyorlar diye biliyorum,hiç hekime muayene oldunuz mu?Ben de isim istiyorum lutfen bana da yazin. Lolipop kesiden korkuyorum. Ama dikleştirme olacagi icin bu gerekliymis. Bu sekilde kesi olup da memnun olan var mi?
Merhaba, özelden bilgi verir misiniz?Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
DoçDr.Erdem Güven ağırlıklı meme ameliyatları yapıyor bildiğim kadarıyla.kendisine muayeneye gittim,ameliyatımı da kendisine olmayı karar verdim ama araya giren engeller sonra corona vs derken ertelemek durumunda kaldım.Arkadaşlar;
Meme estetiği üzerine çok fazla açılmış post ve yorumlarda bilgi kirliliği var,plastik cerrah çok ama ben meme üzerine en iyi doktoru arıyorum.Mesela burunda çok başarılı olan bir doktor meme de başarılı olamayabiliyor.Bende özel bir hastanede çalışıyorum lakin kendi hastanemdeki plastik cerraha ameliyat olmayı düşünmüyorum.Bir kez ve ömürlük olsun ve süreci sıkıntısız atlatmak istiyorum.
İstanbul da olup meme (dikleştirme+büyütme) estetiği olan VE %100 memnun olan kim varsa bana doktor önerirse çok mutlu olurum :) Teşekkürler
DoçDr.Erdem Güven ağırlıklı meme ameliyatları yapıyor bildiğim kadarıyla.kendisine muayeneye gittim,ameliyatımı da kendisine olmayı karar verdim ama araya giren engeller sonra corona vs derken ertelemek durumunda kaldım.
Lütfen banada özelden yazınOzelden yazdım
Bana özelden bilgi verebilir misiniz acaba?DoçDr.Erdem Güven ağırlıklı meme ameliyatları yapıyor bildiğim kadarıyla.kendisine muayeneye gittim,ameliyatımı da kendisine olmayı karar verdim ama araya giren engeller sonra corona vs derken ertelemek durumunda kaldım.
YazdımLütfen banada özelden yazın
Lütfen bana özelden yazabilirmisiniz?Arkadaşlar;
Meme estetiği üzerine çok fazla açılmış post ve yorumlarda bilgi kirliliği var,plastik cerrah çok ama ben meme üzerine en iyi doktoru arıyorum.Mesela burunda çok başarılı olan bir doktor meme de başarılı olamayabiliyor.Bende özel bir hastanede çalışıyorum lakin kendi hastanemdeki plastik cerraha ameliyat olmayı düşünmüyorum.Bir kez ve ömürlük olsun ve süreci sıkıntısız atlatmak istiyorum.
İstanbul da olup meme (dikleştirme+büyütme) estetiği olan VE %100 memnun olan kim varsa bana doktor önerirse çok mutlu olurum :) Teşekkürler
Evet tayfun akoz beye muayene oldum. Vucut olculerime uygun protez olacaksa bu lolipop kesi olacak dedi.. goztepede serdar bey ise buyuk ptotez kullanilirsa olur dedi. Buyuk protez ilerde sarkma yapar mi?Bazen memede sarkıklık çok değilse (yada sarkık ama küçük ise) sadece meme başından girerek te deri toparlaması yapıyorlar diye biliyorum,hiç hekime muayene oldunuz mu?
İllaki yapıyor yer çekimine baglı agırlık sebebiyle arkadaşlarım kücük memeylen sütyensiz gezerdi şimdi sporcu sütyeni kullanıyor sarkmasın diyeEvet tayfun akoz beye muayene oldum. Vucut olculerime uygun protez olacaksa bu lolipop kesi olacak dedi.. goztepede serdar bey ise buyuk ptotez kullanilirsa olur dedi. Buyuk protez ilerde sarkma yapar mi?
Of aİllaki yapıyor yer çekimine baglı agırlık sebebiyle arkadaşlarım kücük memeylen sütyensiz gezerdi şimdi sporcu sütyeni kullanıyor sarkmasın diye
Ben de oyle kucuk goguslere sahibim sutyen giymesem de olur kimse anlamaz ne yapalim mecbur goze alacagiz o zaman bazi seyleriİllaki yapıyor yer çekimine baglı agırlık sebebiyle arkadaşlarım kücük memeylen sütyensiz gezerdi şimdi sporcu sütyeni kullanıyor sarkmasın diye
Mutlu ol sütyen de takarsın ne var di miOf a
Ben de oyle kucuk goguslere sahibim sutyen giymesem de olur kimse anlamaz ne yapalim mecbur goze alacagiz o zaman bazi seyleri
size hangi yöntem önerdi, toparlama + silikon mu maliyeti nedir? bilgi verirseniz çok sevinirim.DoçDr.Erdem Güven ağırlıklı meme ameliyatları yapıyor bildiğim kadarıyla.kendisine muayeneye gittim,ameliyatımı da kendisine olmayı karar verdim ama araya giren engeller sonra corona vs derken ertelemek durumunda kaldım.
aynen bende lolipop kesi görüntüsünden nefret ettiğim için yaptırmak istemiyor hep erteliyorum belki ilerde farklı teknikler çıkar açıkçası meme başından girerek deri fazlalığını toplayan doktorlar var diye biliyorum his kaybıda olmuyor, ayrıca büyük silikon sarkma olayı zamanla olacaktır malum 400 cc konulsa iki meme 800 gr taşıyacaksın sürekli, bedeninde bile ağırlık yapar diye düşünüyorum doğum sonrası memeler boşladı içi dolsa toparlansa yeter, ben araştır derim doktor çok önemli siz kim de karar kıldınız? haberleşelim beni takibe alın.Evet tayfun akoz beye muayene oldum. Vucut olculerime uygun protez olacaksa bu lolipop kesi olacak dedi.. goztepede serdar bey ise buyuk ptotez kullanilirsa olur dedi. Buyuk protez ilerde sarkma yapar mi?
Göğüs küçültme ve dekolteye silikon.Muayeneleri ücretsiz,gidip görüşmeniz fiyat açısından daha gerçekçi olacaktır.Ben şu an silikonla mı yoksa silikonsuz mu küçültme yaptırsam kararsızım.Çünkü görüştüğün 3 dr silikon önerirken,bir diğer 3 dr meme küçültmede silikon önermediler.Realselfdeki doktorların bir kısmı da eğer silikon konulacaksa bile yara iyileşmesinin tamamlanması için en az 6 ay sonra ikinci bir operasyonla konulmasını önermişler..size hangi yöntem önerdi, toparlama + silikon mu maliyeti nedir? bilgi verirseniz çok sevinirim.