- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Merhaba hanımlar dünden beri aklım çok karışık..1.5 senelik evliyim ilk oturduğum ev çok düzgündü sıkıntısız yaşadık ta ki 3 ay öncesine kadar.ev sahibi evi sattı acilen çıkmak zorunda kaldık.eşim bi ev buldu ben onu istemedim başka buldum benim istediğimi tuttuk.bu evi de her şeyine rağmen istedim eski binadaki arkadaşlarıma yakın ama daha şimdiden tavanlari simsiyah olmaya başladı bütün binadaki evler böyleymiş su alıyor rutubet var evde mobilyalarim çamaşırlarım küf olmaya başladı.Rutubet olabileceğini girerken hiç birimiz bilemedik o zaman tavanlar temizdi.Duvarların boyası çok eski ama tavanları öyle görünce su alacağını hiç bilemezdim.Baş edilecek gibi değil.En önemlisi de 10 aylık kızım var onun hastalığa yakalanmasından korkuyorum.dün yakında bi ev boşaldı gidip baktık ev eski artı yönleri de var eksi de.iyi tarafları komşularımız daha yakın ev geniş,her yerinden güneş alıyor,rutubet su alma gibi derdi yok, alttan üstten ısınıyor sıcak.ama duvarlar boyanacak yerler parke değil muşamba koltukları çekerken de bazı yerleri yırtılmış beton görünüyor banyo dusakabininin bi kapısı çıkmış tuvalet istediğim gibi değil mutfak dolapları zaten eski ama çok önemli değil yerlere çok üzüldüm.eşim dedi geçen sefer senin istediğin oldu bak yine taşınma derdi çıktı boşu boşuna 3000lira kadar masraf olacak gidip fatura abonelikleriyle uğraşacak onca iş bu sefer seni dinlemicem işime karışma dedi o evi tuttu.şimdi çok bunalıyor taşınma stresiyle.benim için de zor olacak üstelik te ev tam içime sinmemişken..bi yandan ailesiyle sıkıntı yaşıyorum klasik gelin kaynana problemleri onun stresi bi yandan eşimle aramda hala istediğim gibi bi sicaklik yakınlık yok bi yandan annem izmir'de onun hasreti çok zor geliyor.en büyük korkum bebeğimin sağlığı onun için bi şey diyemiyorum eşim anahtarlari aldı bile.siz olsanız ne düşünürsünüz böyle bir durumda kalsanız?