• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da iyi bir Ortodontist arıyorum

YildizlarVeGece

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
597
21
643
arkadaşlar yaşim 22 iyi bir ortodontist arıyorum gerçekten işini bilen.tedavimi yanlişlariyla uzatmayacak biri istiyorum.bir arkadaşim vardı 3 yıl tel taktı.cıkardı doktorun soylediği herşeyi yapmasına rağmen dişleri tekrar bozuldu tekrar tel takti

ben boyle şeylerle karşilaşmak istemiyorum.elbette sorun cıkabilir bir sorun cikti diye hekimi kotulemem ama yine de işimi garantiye almak istiyorum rastgele bir ortodondiste de gidip kafamı duvarlara vurmak istemiyorum.sizin gidip tedavi olup memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz hekimleriniz var mı?a.s.

valla bende arıorum çapaaya gidicem bakalım muayene olcam bilgi alcam bakalım ama tel deil benm çivi olcak galiba problem çene

arkş.lar benimde kızım var 13 yaşında bende istanbulda ii bir orodontist arıyorum yaptıran ve memnun olan varsa yazsın lütfen ayrıca tel tedavisini ssk karşılamıyomu ? bildisi olan varmı?

arkş.lar benimde kızım var 13 yaşında bende istanbulda ii bir orodontist arıyorum yaptıran ve memnun olan varsa yazsın lütfen ayrıca tel tedavisini ssk karşılamıyomu ? bildisi olan varmı?
Daha önceden karşılanmıyordu devlet tarafından estetiğe girdiği için.
Ama artık ssk karşılıyor tedavi ücretini.
Eğer özel mueyenehanede yaptıracaksanız tedaviyi ortodontistin ssk ile anlaşması varsa tedavi ücretini belgeleyen ve onunda onayladığı kağıdı gösteerip ücretinizi talep edebiliyorsunuz.
Ssk hastanelerindede bu tedavi uygulanmaya başlandı.
Eğer gittiğinizde hasta yoğunluğundan dolayı ilgilenemeyeceklerinizi söylerlerse sizi bir üniversitenin diş hekimliği fakültesine sevk edebiliyorlar.
Yani devlet tarafından karşılanabiliyor artık ortodonti.

charming herkes karşılamıo dio sevindim valla karşılarsa çok iyi olur daha randevu almadım bakalım yrn arıcam nezamana vercek

charming herkes karşılamıo dio sevindim valla karşılarsa çok iyi olur daha randevu almadım bakalım yrn arıcam nezamana vercek
Evet canım önceden karşılanmıyordu ya yeni yönetmelik uygulamaya geçti o yüzden herkes eskisi gibi biliyor.
Dediğim gibi devlet karşılıyor.
Özel muayenehanelerdeki ortodontistlerinde anlaşması varsa eğer ücreti daha sonradan talep edebiliyorsun.

istanbul ataşehirde çok iyi çok cici bir ortodontist var.
Barış Ünlü. çok idealist bir insan.

marmara ünüversitesi tıp fakültesi anabilim dalı baskanı prof.dr. nejat erverdi yi siddetle tavsiye edrim
iki kızımında disleri bir hayli problemliydi aradan yıllar gecti ve hala güzeller
yeri nişantasında gecmis olsun

peki kızlar devlet hastanesinde yaptırsak?ben daha önce ankarada yaptırdım ama tedavi yarım kaldı devam etmem lazım tahminimce özeller pahalıdır beni aşar..naapcaz bu durumda

ben nejat beyle geçen yıl goruşmuştum ve goruşmemden hiç memnun kalmamıştım.alt cenem biraz gerideymiş ondeki 4 taneyi sozde kucuk olan bir operasyonla one alıp yanlarda oluşan boşluklarada implant koymayı tavsiye etti ve cıkardığı maliyette 4000$ tel tedavisi ameliyat implant falan hepsi 10 milyara yaklaşiyordu ardından bir suru ortodontistle goruştum hatta bir tanesi aynı fakulteden onlar, tedavi şeklini soyleyince nejat bey mi dedi hemen bir kitap yazıyormuş bu tedavi ile ilgili.

goruştuğum tum ortodontistler ust cene sadece biraz onde dediler bazıları çekimli tedavi tavsiye etti.kendi doktorum gerek yok dedi.bakalım şimdilik dediklerini bir bir yapıyor tedavi guzel gidiyor.bencede çekime gerek yokmuş zaten on dişlerim baya aralıktı fazlasyla yer var damağimda.

buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.

benim doktorum nazan sürmeli, çok çok iyi bir diş hekimi. ben bir tane yeğenimle birlikte ona gidiyorum.
diğer bir yeğenim de barış ünlü'ye gidiyor, o da gerçekten cok basarılı.
ikisini de tavsiye ederim. barış bey'in fiyatı biraz daha uygun.

bende kardeşimde kayhan erışıldar'a gitmiştik.yıllar oldu hala ne bi kayma ne bişey. dr çok mükemmeliyetçi ama biraz pahalı cerrahpaşada öğretim üyesi babasıda öyleydi. akmerkezin ordaydı muayenehanesi. valla 8-9 yıl önce 3000$ dı. o zamanlar ortodonti böyle yaygın değildi anca yabancı dizilerde görülürdü:)

buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.

merhaba cnm, sen kime yaptırdın
oğlum 8 yaşında ve alt çene geride , üst çene önde ve dişleride eğri çıkmaya başladı
bir an önce dr a götürmek istiyorum bende

Back