istanbul'da gvenlikli sitede oturanlar aidatiniz ne kadar?

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
selam arkadaslar
istanbulda guya 24 saat guvenligi olan bir sitede oturuyoruz.gunde iki defa servis var ama ben kullanmiyorum cunku sabah kalvaltisi icin ekmek 12 de geliyor,ilk servis 10 da cunku bide ogleden sonra 4 de var,biz 85 ytl aidat veriyoruz aylik bize cok fazla gibi geliyor,birde toplanan paralar yetmiyormus gibi birde her sene demirbas diye para toplaniyor,bu sene 600 ylt vermek mecburiymis,bu konuda bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim,acaba sitelerde aidatlar hep boylemi? a.s.a.s.

istanbulu bilemiycem ama biz 150 ytl veriyoruz(sadece aidat):1rolleyes:
bence gayet iyi
ama yinede siz bilirsinizşakkıdı

özel güvenliği olan apartmanda yaşıyoruz aidatımız 80ytl, istanbulda güvenlikli bir yerde aidatlar 70-80den aşağı değil onun için normal bence...bana da sorarsan fazla para ama fiyatlar böyle yapcak bişey yok

Ben de özel güvenlikli sitede oturuyorum aylık 100 ytl veriyoruz, servis olayımız yok ama hergün çöplerimiz kapıdan alınıyor , 100 ytl ortalama bir fiyat İstanbul şartlarında, otopark+güvenlik+temizlik olarak düşünürsen makul bence....

Bizde güvenlik yok kapı görevlisi var Sabah 7 öğleyin 12:30 ekemek servisii ve akşam 8 gibilerde çöp alıyor 7/24 iş versen bıkmadan yapacak iş delisi bi kapı görevlimiz var
Tabi görevlinin aylığı ve ssk sı var Doğalgazanın belli bi kısmını biz ödüyoruz
Merdiven ve asansör elektirik ödemeleri var
Su gideri var binanın
Aylık asansör bakımı
Doğalgaz kombili sistem ortak ödeme yok herkesin evinde
2 binayız kapı görevlisi 2 binayda hizmet veriyor ortak harcamalar ortak ödeniyor 2 binanın yöneticiside ayrı
Tek binaya düşen aylık giderler yukardaki saydıklarım ve aidatımız 40 ytl
80 - 100 ytller çok Ama hem kapı görevlisi hem güvenlik varsa tabi iksi ayrı ayrı ödemlere taabii

site yönetiminebile geçmemiş bir sitede oturuyoruz sadaece güvenliğimiz var temizlik 8 aydır bir kez yapıldı her yer kir içinde asansörlere kokudan girilmiyor çöpümüzü kendimiz atıyoruz ne kapıcımız ne servisimiz var her ihtiyacımızı marketten kendimiz karşılıyoruz ve 50 ytl aidat ödüyoruz

Bende sitede oturuyorum 7 blogdan oluşan büyük bir site çocuk parkı,otopark ve apartman girişlerinde kameralar var ve evimizin tv lerinden 3 yeride kameralar sayesinde görebiliyor kontrol edebiliyoruz.4 tane güvenlik görevlimiz var dönüşümlü görev yapıyorlar.Her bloğun kapıcısı ayrı ve hepside birbirinden çalışkan diyebilirim 1 dakikalarını boş geçirmiyorlar her gün apartman temizlenip siliniyor heryer mis gibi kokuyoryerimseniben ekmek servisi ve çöp alınıyor kapılarımızda anahtar yerine göstergeç kullanılıyor.Oldukca güvenli ve temiz bir sitede oturuyorum aidatımızda sadece 60 ytl :icecream:

pastacı kız merhaba gerçekten çok hoş ne mutlu sana ama merak ettim cvp vermeyebilirsin istanbulun neresinde sizin site oralara gelmek lağzım ve kiranız ne kadar

:1shok:biz gerçkten yüksek bir miktar veriyoruz.bu saydığın özelliklerin yarısı bile yok
ve bir sene içinde sitede kaç eve hırsız girdi:1no2:
birde utanmadan zam yaptı yönetim.asansörümüz yok(gerek olmadığı için),tesis yok(yeri var ama bomboşş),çocuk parkı yook çıldırıciimKötü Kazen

bende atakoyde oturuyorum 180 ytl yı buluyo aıdat guvenlıklımı bılmıyoprum cunku yan komsuma hırsız saat 10 da gırdı guya atakoyun 1. secılmıs sıtesı ama ben goremedım he bahce duzenlemesı cok gusel ama bahcede o zengın cocukları dıyeyım artık madde kullanıyolar eee kıramda 1000 ytl ıdı sımdı ne olur bılemıyorum

canım ben maltepede oturuyorum servis yok 24 saat guvenlık var ayda 35ytl öduyoruza.sbinada asansorde var

bizde güvenlik falan yok merkezi sistem olduğu için 230 ödüyoruz bazen doğalgaz faturası fazla gelince açığı kapatmak için ayrı para istiyorlar. bahçe bakımı süper, apartman görevlimiz de gayet iyi çalışıyor.

arkadaslar sagolun cevaplariniz icin,guvenligin adi guvenlik bizde gecenlerde babam geldi elini kolunu sallaya sallaya girdi cikti siteye guvenlik bon bon bakiyo,servis ALLAHLIK saat11 de sabah ekmegi geliyo,pastaci kiz bu goster gec nedir merak ettim

canım benımde tokının konutalarından aldıgım sıte ıcerısndekı daıre ıcın aylık:55 ytl odenıyor..
ama sıte ıcınde guvenlık var cocuk parkı camısı marketı var ama servısı yok.ayda bır sırketten gelıp temızlıyorlarmıs kıraya verdıgım ıcın bılmıyorum ayrıntılarını...

:1shok:Gerçekten çok ilginç,sanki hayal gibi ,:1shok:bu fiyata bu hizmet inanılmaz gibi gerçekten istanbul da böyle bir site şok oldum gerçekten CADIARZU Bu kadarcık para ile o hizmeti nasıl sağlıyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…