İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım;
Bu bayan normal bir ev hanımı,2 çocuk annesi. :hulya: Elbetteki sormanda bir mahsur yok,bende olsam korkarım bir başkasının evine gitmeye.eyvahedigeldismile Profösyonel bir falcı değil,ama muhteşem bakıyor (bana göre)olumunekankayizsmile tavsiyem o fal bakarken asla yorum yapmayın,konuşmayın.Sonuçta falı o bakacak ve o bilecek.Yani anlatıp,anlatıp, eeee başka ne görüyorsun demeyin.Adı Nilüfer dir ve dediğim gibi ev ortamı olduğu için oda herkezi kabul etmek istemiyor.Ben ailemle burada yaşıyorum diye korkuyor.Yani o sizden,sizde ondan korkuyorsunuz...kaydirigubbakcemile3
Sevgiler.

bakalım canım sagol gıdıcem ınsallah ona... bu arada kızlar bugun cafezade armagana gıdıyorum. ılk defa gıdıcem cok ovduler burda onu. bakalım neler dıcek yarın yazarım ızlenımlerımı ? bu arada kötü dyen varmı ona acaba ben hıc rastlamadım.

destin_a armağan hanıma gittinmi,nasıldı memnun kaldın mı ?

walla canım gittim dün armagana.. ama burda okudugum gibi öyle cok benı sok edecek kadar degıldı.ya da ben cok sey bekledımde gıttım bılmıyorum. genel olarak bıldı hanı sallamasyon yaptıgı ufak seylerde oldu ama.cok tatlı bır kadın evet. genelde burc etkılerınden bahsettıı falan. bılmıyorum yanı kadınlar kahvesındekı pelın daha ıyıydı sankı bana gore... yınede sız bılırsınız..

bu arada arkadaslar bagcılarda evınde bakan kadına gıden varmı aranızda ? gıdebılırım bu hafta sonu merak ettım onuda ben. bılgı verırsenız sevınırım ..

bu arada arkadaslar bagcılarda evınde bakan kadına gıden varmı aranızda ? gıdebılırım bu hafta sonu merak ettım onuda ben. bılgı verırsenız sevınırım ..

Evet Kızlar;
Bu bayanı bir çok arkadaşa ben önerdim ve telefon bilgilerini özelden mesaj attım.
Gidip memnun kalan veya kalmayan herkezin burada paylaşmasını rica edrim ki , bende acaba benmi çok beğeniyorum yoksa hemfikirmiyiz bir analiz yapmış olurum...:kahve:

Kızlar bu arada bu bayan çalıştığı için yanlızca cumartesi günleri kabul ediyordu.Ama sanırım hafta içi 18:30 evde oluyormuş.Yani bu saat ten sonrada müşteri alıyormuş...

Ama en önemlisi, lütfen giden arkadaşlar fikirlerini beyan etsinler .kaydirigubbakcemile5

evet bizde dün arkadaşımla birlikte gittik..çokta memnun kaldık.bir kere kendisini çok sevdik:) geçen cumarteside 2 bayan arkadaş gitmiş sanırım.
biraz zaman geçsin ben gene gidicem..

evet bizde dün arkadaşımla birlikte gittik..çokta memnun kaldık.bir kere kendisini çok sevdik:) geçen cumarteside 2 bayan arkadaş gitmiş sanırım.

nasıl pekı herseyı bılıyomu yanı orta derecemı bu taksımdekı bazı falcılar gıbı yoksa onlardan farklımı canım ? ayrıntı verırsen sevınırım. gıttıgıme degsın barı :)

ya taksimdeki falcılardan farklı bir kere.yani herşeyi bildi diyemem tabi ama yanlış bişey pek söylemedi.
üstelik arkadaşım ve benimle olan bazı özel şeyleri bildi yani tahmin yoluyla olmayacak şeyleri.
gelecek için söyledikleri çıkacakmı diyede zaman lazım tabi.ama ben gerçekten memnun kaldım ve tekrar gidicem.en azından param iyi birine gidiyo yani 20 tl.ablamızı çok sevdm bn =)

ya taksimdeki falcılardan farklı bir kere.yani herşeyi bildi diyemem tabi ama yanlış bişey pek söylemedi.
üstelik arkadaşım ve benimle olan bazı özel şeyleri bildi yani tahmin yoluyla olmayacak şeyleri.
gelecek için söyledikleri çıkacakmı diyede zaman lazım tabi.ama ben gerçekten memnun kaldım ve tekrar gidicem.en azından param iyi birine gidiyo yani 20 tl.ablamızı çok sevdm bn =)

hımm gıt yanı gıttıgıne deger dıyosun :)) tamam canım sagol..

kahve falına bakıyo.öyle cafelerdeki gibi kısada sürmüyo tabi,gördüklerine ve muhabbetinze bağlı değşiyo yani anladığım kadarıyla bi sınırlama yok tabi kaç kişi oldğunuzada bağlı bi durum bnce:)

Taksimde cafe kapriss - Tasula diye bayan bakıyor, fala hiç inanmayan olarak hayretler içersinde kaldım..
Tavsiye ederim :)

morpelikan güneşlideki kadına gitmişsin memnunda kalmışsın.bazı kahve falı bakan kişiler isim tarih veriyor o kişide verdimi acaba.yüzde kaç bildi.

isim yada tarih vermedi bize ama iyi tarif etti kişileri hem fiziksel hem kişisel olarak.

bu arada tasula türkanı bende 2 kez denemiştim oda kadınlar kahvesindeki meryem gibi fos'tur
falcılığın kurallarını iyi bilir oyüzden iyiymiş gibi gözükür onun dışında bi numarası yok.

Kesinlikle katılıyorum,özünde çok iyi bir insandır.Size fal bakıcam numarası ile sizi sömürmez,ölse yalan söylemez,kişileri çok iyi analiz eder,yada nasıl diyeyim elektiriğinden anlar.Yani iki dakikada seni,sana anlatır(mesela çok cimrisin)söyler,sen yok canım öyle değilim falan dersin ama ondan saklayamazsın.kaydirigubbakcemile3

X