su elaniti denemek isteyenler veya denemis olanlar varmi bende istiyorum ama karar veremiyorum 80 de az degil he
bana birini bulun nolurrrr bugün değişiklik olsun gidiyim cok sıkıldım darladım!
al kartlarınıda bana gel
ben bakarım sana
su elaniti denemek isteyenler veya denemis olanlar varmi bende istiyorum ama karar veremiyorum 80 de az degil he
suc ortam olmak istiosun gibi bi halin varnolur ya bugünn söle bi fal baktırsam farklı birine bakalım o ne dicek allah umarım utandırmaz ne elmirayı ne beni ama değişik ağızdanda duysam bu aksam uyusam artık=S
dun elmirayla aynı şeyleri söledi yazmışlar hem de kısa sürmüş 80 çok bende merak etmıştım vazgeçtm
elimin tersi geliyo harbi he.
ulan falcılara inanıyon kankana inanmıyon
tabe cıkmazsa: benim telefon minike ulaşılamıyo dicek
hadi burcuya gidelim angels aya güle gitsek bizi goygoylasa söle 3-5 saat idare eder o gaz bize
canimmm bugün angels cafedeki burcuya gitmeyi düsünüyorum sen ona gittin diye biliyorum ....nasil gitmeye degermi
hadi burcuya gidelim angels aya güle gitsek bizi goygoylasa söle 3-5 saat idare eder o gaz bize
kizlarrr angelsdeki burcu nasil bugün gitmeyi düsünüyorum degermi gitmeye nasilll
ben sevmedım canım anı bildi diyemem yazmıştım dun nedeni de ayrıca fal bakmadı öğüt verdi taktık verdı çoğunlukta..ay bide dedıklerını de yapsam hepten işler kötü olur akıl var mantık var...gidip arkadaşımla konuşsam daha akıllıca iş en azından benı de esas oğlanı da tanıyo..istiyosan özelden ayrıntılı anlatrm baktığı falı
kizlar bu falcinin numarasi varsa sizde banada msj olarak atabilirmisiniz
bir derdinmi var okumadım siteyi iyice ama ben kahve falı bakarım genelde içime dogdu stersen sana bakabilirim
bir derdinmi var okumadım siteyi iyice ama ben kahve falı bakarım genelde içime dogdu stersen sana bakabilirim
dun elmirayla aynı şeyleri söledi yazmışlar hem de kısa sürmüş 80 çok bende merak etmıştım vazgeçtm
benım varr :2::2:ben istiyomm...nasıl olcak?
sazan qereci...