İstanbul'da Fal - Falcılar

bana birini bulun nolurrrr bugün değişiklik olsun gidiyim cok sıkıldım darladım!

su elaniti denemek isteyenler veya denemis olanlar varmi bende istiyorum ama karar veremiyorum 80 de az degil he

al kartlarınıda bana gel
ben bakarım sana

suc ortam olmak istiosun gibi bi halin var nolur ya bugünn söle bi fal baktırsam farklı birine bakalım o ne dicek allah umarım utandırmaz ne elmirayı ne beni ama değişik ağızdanda duysam bu aksam uyusam artık=S

suc ortam olmak istiosun gibi bi halin var nolur ya bugünn söle bi fal baktırsam farklı birine bakalım o ne dicek allah umarım utandırmaz ne elmirayı ne beni ama değişik ağızdanda duysam bu aksam uyusam artık=S

elimin tersi geliyo harbi he.
ulan falcılara inanıyon kankana inanmıyon
tabe cıkmazsa: benim telefon minike ulaşılamıyo dicek

canimmm bugün angels cafedeki burcuya gitmeyi düsünüyorum sen ona gittin diye biliyorum ....nasil gitmeye degermi

ben sevmedım canım anı bildi diyemem yazmıştım dun nedeni de ayrıca fal bakmadı öğüt verdi taktık verdı çoğunlukta..ay bide dedıklerını de yapsam hepten işler kötü olur akıl var mantık var...gidip arkadaşımla konuşsam daha akıllıca iş en azından benı de esas oğlanı da tanıyo..istiyosan özelden ayrıntılı anlatrm baktığı falı

Son düzenleme:

özelden bi msj atarsan cok sevinirim ya tamda gitmeyi planliyodum bugün ...yanliz ben sana msj atamiyom msj hakkim yok ve coook tsk ederim cnm ...kime gitsem ya Şaşkınbakkal Cafe Symbol: Levent falan övüldü ama onada yine kötü diyen vardi galiba .elanit desen hem kisa bakiyommus hep pahali ay delircem

dun elmirayla aynı şeyleri söledi yazmışlar hem de kısa sürmüş 80 çok bende merak etmıştım vazgeçtm

canimmm msjin icin cok tsk ederim ayrintiya girdigin icinde...cevabi ancak burdan yazabiliyorum msj hakkim olmadigi icin galiba burcu olayindan vazgectim ....parama kiyip elanti denicem galiba ....topluca batiyoz gibime geliyo

benım varr :2::2:ben istiyomm...nasıl olcak?
sazan qereci...

ne dedigini inan anlamadım.ben kahve falı bakarım arkadaşlarıma tanıdıklarıma ama çok ısrarla aradıını okudum öyle içimden geldi yoksa bakmam.sama diger arkadaşa söylemiştim çok bakınca rahatsız ouyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…