İstanbul'da Fal - Falcılar

gördüm cevapladım :KK52:
uzun olanınıda beklerim.
arada büyük aşk varsa ben aşk kazanır derim hep.
ben 4 yıl yalnızdım kimleri kimleri tanıştırdılar.
olmadı bi kere görüştüğümle bi daha görüşmedim. sinmedi içime.
konduramadım kendime.
devamını özelden anlatırım :KK1:
ulen falcı gacılar psikopat ettiniz beni okursunuz diye geçmişimi yazamıyom artık.
ben mi yazamıyom :KK60: bül bül gibi şakıyom :KK52:

cok kurnazsın bebişim ya=)

gördüm cevapladım :KK52:
uzun olanınıda beklerim.
arada büyük aşk varsa ben aşk kazanır derim hep.
ben 4 yıl yalnızdım kimleri kimleri tanıştırdılar.
olmadı bi kere görüştüğümle bi daha görüşmedim. sinmedi içime.
konduramadım kendime.
devamını özelden anlatırım :KK1:
ulen falcı gacılar psikopat ettiniz beni okursunuz diye geçmişimi yazamıyom artık.
ben mi yazamıyom :KK60: bül bül gibi şakıyom :KK52:

hhaah yerim seni ben bende cevar vercem mesajına ama özeldenn:) inşallah kazanır artk fenalık geldi herkes beni kaya ilan ettııı çünkü taş olsa çatlardıı bu akdar sabr etmezdi Allah büyüktür ne diyiimm ama senn yakınn zamanda mutlu olursun artıkk gidişat o hayatımmm:))))aynen benide paranoyak ettiler falcı bacılarr o yüzden burdan yazamıyorum:)))

hhaah yerim seni ben bende cevar vercem mesajına ama özeldenn:) inşallah kazanır artk fenalık geldi herkes beni kaya ilan ettııı çünkü taş olsa çatlardıı bu akdar sabr etmezdi Allah büyüktür ne diyiimm ama senn yakınn zamanda mutlu olursun artıkk gidişat o hayatımmm:))))aynen benide paranoyak ettiler falcı bacılarr o yüzden burdan yazamıyorum:)))

hepimiz falkoligiz , hepimiz paranoyakız.

herifle 20 dk konustum moral böle yerine geldi
15 gün sonra asfalta yapıştırıyormuş beni :KK30:
şaka maka ben cok ümitli değilim benimki cok inatçıdır :KK14:

Miniğimm canım benim ya inşalllah öle olurrr öyle yapıcam ama tabi karşı taraf hala bi sevgi barndırıyosa.........

kizlar kizlar ne kaynatiyosunuzzz... yarin aksam taksim'e dogru gelmek isteyen varmii??

Miniğimm canım benim ya inşalllah öle olurrr öyle yapıcam ama tabi karşı taraf hala bi sevgi barndırıyosa.........

denemekten ne zarar cıkar ?
keşke dememek için :)
ben sana yarın uzun uzun yazarım. bence yapman gerekenleri :KK34: nacizane :KK6:
ben şimdi gidiyorum herkeşe iyi geceler.

yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum :KK37:

Son düzenleyen: Moderatör:
denemekten ne zarar cıkar ?
keşke dememek için :)
ben sana yarın uzun uzun yazarım. bence yapman gerekenleri :KK34: nacizane :KK6:
ben şimdi gidiyorum herkeşe iyi geceler.

yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum :KK37:

okk hayatım devamı yarına öpüldünnn kocamannn iiyi gecelerr canımmm

Geçenlerde arkadaşımla Elmira'ya gittik. Umduğumuzu bulamadık. İkimizin de notu 6 dır ortalama.

hepimiz falkoligiz , hepimiz paranoyakız.

herifle 20 dk konustum moral böle yerine geldi
15 gün sonra asfalta yapıştırıyormuş beni :KK30:
şaka maka ben cok ümitli değilim benimki cok inatçıdır :KK14:

mınıkcım bu ne bu ne yinee aaa ben senı asfalta yapıştırcam kk cılar gelıp kazıycaklar hala umutlı değilim dıyor :KK35::KK35:

:KK60:
mınıkcım bu ne bu ne yinee aaa ben senı asfalta yapıştırcam kk cılar gelıp kazıycaklar hala umutlı değilim dıyor :KK35::KK35:

değilim ne var :63:
herif çok seviyom ama huzur yoks giderim diyo :KK68: bu arada buluşma bizim evde olcak :KK60:
o karşıda çay içerken ben size yazarım :KK60:
sölice şu aşkım gene mi o pembe sayfa:KK60:

750 dk bedavayı bitirmişim :KK60: sıra şirket hattında onda d bi 600 dakika olması lazım.
alın işte fal merakı :KK60:

X