İstanbul'da Fal - Falcılar

cok kurnazsın bebişim ya=)

hhaah yerim seni ben bende cevar vercem mesajına ama özeldenn:) inşallah kazanır artk fenalık geldi herkes beni kaya ilan ettııı çünkü taş olsa çatlardıı bu akdar sabr etmezdi Allah büyüktür ne diyiimm ama senn yakınn zamanda mutlu olursun artıkk gidişat o hayatımmm:))))aynen benide paranoyak ettiler falcı bacılarr o yüzden burdan yazamıyorum:)))

hepimiz falkoligiz , hepimiz paranoyakız.

herifle 20 dk konustum moral böle yerine geldi
15 gün sonra asfalta yapıştırıyormuş beni
şaka maka ben cok ümitli değilim benimki cok inatçıdır

Miniğimm canım benim ya inşalllah öle olurrr öyle yapıcam ama tabi karşı taraf hala bi sevgi barndırıyosa.........

kizlar kizlar ne kaynatiyosunuzzz... yarin aksam taksim'e dogru gelmek isteyen varmii??

Miniğimm canım benim ya inşalllah öle olurrr öyle yapıcam ama tabi karşı taraf hala bi sevgi barndırıyosa.........

denemekten ne zarar cıkar ?
keşke dememek için :)
ben sana yarın uzun uzun yazarım. bence yapman gerekenleri nacizane
ben şimdi gidiyorum herkeşe iyi geceler.

yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

okk hayatım devamı yarına öpüldünnn kocamannn iiyi gecelerr canımmm

Geçenlerde arkadaşımla Elmira'ya gittik. Umduğumuzu bulamadık. İkimizin de notu 6 dır ortalama.

hepimiz falkoligiz , hepimiz paranoyakız.

herifle 20 dk konustum moral böle yerine geldi
15 gün sonra asfalta yapıştırıyormuş beni
şaka maka ben cok ümitli değilim benimki cok inatçıdır

mınıkcım bu ne bu ne yinee aaa ben senı asfalta yapıştırcam kk cılar gelıp kazıycaklar hala umutlı değilim dıyor

mınıkcım bu ne bu ne yinee aaa ben senı asfalta yapıştırcam kk cılar gelıp kazıycaklar hala umutlı değilim dıyor

değilim ne var
herif çok seviyom ama huzur yoks giderim diyo bu arada buluşma bizim evde olcak
o karşıda çay içerken ben size yazarım
sölice şu aşkım gene mi o pembe sayfa

750 dk bedavayı bitirmişim sıra şirket hattında onda d bi 600 dakika olması lazım.
alın işte fal merakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…