gördüm cevapladım
uzun olanınıda beklerim.
arada büyük aşk varsa ben aşk kazanır derim hep.
ben 4 yıl yalnızdım kimleri kimleri tanıştırdılar.
olmadı bi kere görüştüğümle bi daha görüşmedim. sinmedi içime.
konduramadım kendime.
devamını özelden anlatırım
ulen falcı gacılar psikopat ettiniz beni okursunuz diye geçmişimi yazamıyom artık.
ben mi yazamıyombül bül gibi şakıyom
gördüm cevapladım
uzun olanınıda beklerim.
arada büyük aşk varsa ben aşk kazanır derim hep.
ben 4 yıl yalnızdım kimleri kimleri tanıştırdılar.
olmadı bi kere görüştüğümle bi daha görüşmedim. sinmedi içime.
konduramadım kendime.
devamını özelden anlatırım
ulen falcı gacılar psikopat ettiniz beni okursunuz diye geçmişimi yazamıyom artık.
ben mi yazamıyombül bül gibi şakıyom
hhaah yerim seni ben bende cevar vercem mesajına ama özeldenn:) inşallah kazanır artk fenalık geldi herkes beni kaya ilan ettııı çünkü taş olsa çatlardıı bu akdar sabr etmezdi Allah büyüktür ne diyiimm ama senn yakınn zamanda mutlu olursun artıkk gidişat o hayatımmm:))))aynen benide paranoyak ettiler falcı bacılarr o yüzden burdan yazamıyorum:)))
kizlar kizlar ne kaynatiyosunuzzz... yarin aksam taksim'e dogru gelmek isteyen varmii??
Miniğimm canım benim ya inşalllah öle olurrr öyle yapıcam ama tabi karşı taraf hala bi sevgi barndırıyosa.........
denemekten ne zarar cıkar ?
keşke dememek için :)
ben sana yarın uzun uzun yazarım. bence yapman gerekenlerinacizane
ben şimdi gidiyorum herkeşe iyi geceler.
yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
kızlar elanit telefonda bakıyorsa telini alabilirmiyim acaba??????mümkünseee:)
kaca bakiyoki cnm
hepimiz falkoligiz , hepimiz paranoyakız.
herifle 20 dk konustum moral böle yerine geldi
15 gün sonra asfalta yapıştırıyormuş beni
şaka maka ben cok ümitli değilim benimki cok inatçıdır
mınıkcım bu ne bu ne yinee aaa ben senı asfalta yapıştırcam kk cılar gelıp kazıycaklar hala umutlı değilim dıyor
süre azaldıkca gerilimim artıo help mee=S[/QUOTE
:113: dualarımız senınle..
süre azaldıkca gerilimim artıo help mee=S[/QUOTE
:113: dualarımız senınle..
bldiğin carpıntım tutuo ortak arklarımızın her birini silicem beni aizemer edicekler o olcak hbr almak kadar kötü bişey yok 18 i aksamı hersey belli olcak benim midemde ülser cıkmazsa!
bldiğin carpıntım tutuo ortak arklarımızın her birini silicem beni aizemer edicekler o olcak hbr almak kadar kötü bişey yok 18 i aksamı hersey belli olcak benim midemde ülser cıkmazsa!
ben senin kafanı gözünü kırıcam o olcak.
ben senin kafanı gözünü kırıcam o olcak.
tutmazsa falım nolur kır ztn biraz rapor alır yatarım=) buda benim son fal maceram olur dahada gitmem davosa=)
tutmazsa falım nolur kır ztn biraz rapor alır yatarım=) buda benim son fal maceram olur dahada gitmem davosa=)
sınırlerım bozuldu sanırım dünden beri işyerındekıler sürekli güldüğümü söylüyolar buraya ağlak ifadeler koyuyorum çok gülüyorum dengem şaştıı:118::118::118: