750 dk bedavayı bitirmişimsıra şirket hattında onda d bi 600 dakika olması lazım.
alın işte fal merakı
ne dedigini inan anlamadım.ben kahve falı bakarım arkadaşlarıma tanıdıklarıma ama çok ısrarla aradıını okudum öyle içimden geldi yoksa bakmam.sama diger arkadaşa söylemiştim çok bakınca rahatsız ouyrum
ne dedigini inan anlamadım.ben kahve falı bakarım arkadaşlarıma tanıdıklarıma ama çok ısrarla aradıını okudum öyle içimden geldi yoksa bakmam.sama diger arkadaşa söylemiştim çok bakınca rahatsız ouyrum
canimmm msjin icin cok tsk ederim ayrintiya girdigin icinde...cevabi ancak burdan yazabiliyorum msj hakkim olmadigi icingaliba burcu olayindan vazgectim ....parama kiyip elanti denicem galiba ....topluca batiyoz gibime geliyo
bana telefon numarani yollayabilirmisin veya msn adresi falan öözelden
10 dakkikada bir msj atılıyormu biiraz bekleticem yazarım sana msni telefona gerek yok asında adını falan söyle niyetine kahve içip kapatıp bakıp sana yorum yazarım
tamam sevinirim ama adimi yinede burda söylemesem özel msjda atamiyorum hakkim yok o yüzden msn falan istemistim
tamam sevinirim ama adimi yinede burda söylemesem özel msjda atamiyorum hakkim yok o yüzden msn falan istemistim
rica ederım canım ben artık kafelerde fal baktırma taraftarı değilim...iyi bakan arkadaşlara baktırmak daha iyi oralarda baktırmaktansa..elaniti merak edıyorum ama dun biraz merakım geçti bakalım baktırırsan yorumlarını bekliyorm
yolladım elaniti
118 minik
ben sana atıcam msj eklersn msn de ama şu an şyerindeyim akşam eve gidince bakarsam daha iyi olur.böyle aceleye gelir
kızlar bende her an elaniti deneyebilirim ama benden önce deneyen olursa 2.yorumuda alalımm az veya kısa bakması önemli değill benim sonuç ve anı iyi bilmesi yeter 1 saatt hikaye dinleyemem zaten :)
yolladım elaniti
118 minik
ayakta uyuyom ben yaacill servis minikkkkkk günaydın tünaydın tatlımm:)
Ya bırakalım artık şu gıcık adamları...:)))fallar vereceğimiz parayla gidelim bi akşam taksimde dağıtalımmm..:))artık bizi kim toplar bilemiyorum ama....
Bana verilen sürelerin hiç biri çıkmadı bu arada((
yanlız gidişat iyi gibi.elmira'nın bir söylediği çıktı çıkacak kötü bi şey demişti.onu yaşıyorum şu an..bakalım hayırlısı...
Minikk toplayalım kızları gidelim taksime maksime :))))))))