laroxcum; ılk aldatıldım affettım, 2. aldatıldım affettım ama 3. kez artık kalbım ve gururum cok kırgın, artık ıstemıyorum dıyebılıyorum bunlardan sonra.
tamam o zaman falcı minike gidiyoz
dur simdi su falım cıkmazsa ki kaldı 2 o zaman denicez bakalım teyit amaclı neymiş ne deilmş daha kimse beni cafe falcısına götüremez taksimi tükettimmm baktırmadıgım kalmadı pen cafeymiş majestikmiş meleklermiş vız gelio artık =))
şehır dışına gidek
laroxcum; ılk aldatıldım affettım, 2. aldatıldım affettım ama 3. kez artık kalbım ve gururum cok kırgın, artık ıstemıyorum dıyebılıyorum bunlardan sonra.
yahu bilsemki bilcek sence bu kafayla ben gitmezmiyim seni sürüklemezmiyim nolurrrr die=))
yolladım şekerim
acil fal hattı minik
118 minik
zaten kabul edersen devamı da gelir ne yazık ki...
alırsın çatlak miniki gidersin de mi
merak etme senin falın cıkcak
evet ben sorun çözücüymüşüm bugun birileri öle didicanım teşşekkürrr yine imdadıma sen yetiştin:))) sinir geldi artık bana bu ara elanit baya övülmüştüü yakn zamanda baktırıp yazıcammm canımm :)))bu arada durumlar düzelio seninn süper süper çok sewindim iyi olacakkk kehanetim bu benim bu sefer iyi olacak:):103::103:
benimki cıkarsa hepinizinki cıkar=) amen=)
evet ben sorun çözücüymüşüm bugun birileri öle didi
meslek hastalıgı diyelim
senin penbe gözlüklerini yirimkehanetinide sevim
dip not: kendimi topicin maskotu gibi görmeye başladım
şimci çarpıcam elimin tersini görcen.
çıkcak diyom. elmiraya inanıyonda bana mı inanmıyon
ay şaka maka şafak 1 e dogru gideyoooooooooo
canım benim tanımadan seni elektiriğini aldım ben herşey kalbin gibi olsunn kalbin hayatın olsun....
bence acılar önce yaşanınca daha şanslıyız bazıları var ilk önce büyük mutluluklar yaşayıp yıllarca sonu hüsran oluyo bazılarıda böle önce çekip sonra mutluluğu yaşıyorlar sen benim hikayemi duysan oh oh ohhh tam film olurrr :)))özel hakkm yok o yüzden sana uzun uzun yazamıyorum cicii:)
aynen kazamız mubarek ola=) yalnız tarih kısaldıkca carpıntı basladı bende göremeden günü gidersem hepinizin kulaklarına gıdaklıcam falcı falcı dolanmayın arada sizin esas oğlanlarıda korkuturum hahaha
o zaman 19 mayıs aksamı sendenim
gelsin tekilalar
en son 2009 agustosta erkek arkadasımı terkedip içmiştim
2 bira oda feci sarhoş olmuştum
saka mı yapıosun gidemesin tekila ne köpeğin olsunn şişeler patlasın o aksam dağıtcaz ahdım var ama cumadan sora içmek yok=))
son içkini ben,m gudubet suratla iççenne kadan fena bi kapanış
ama sölim ben kusarım. nişantaşında sosyeteye rezilm olma
ay cılkını mı cıkardım
kızlar rahatsız ediyosam söyleyin , valla susarım :86::87::89:
yanıılıyorsunuz bayan özel hakkınız var
mesaj sayınız 104
100 mesajdan sonra o hakkı elde ediyonuz.
özel mesaj hakkınız yorum yapa yapa aldınız
ayrıca sen ne güzel dua ediyon öyle. yirim senin barnaklarını
ay attım sana hayatm hemencikk :))))kısa bi özetttt