İstanbul'da Fal - Falcılar

ben az sonra mide fesatından gidicem fal mal cıkamıcak
yemekti tatlıydı ekşiydi
aman bayılazammmmmmmmmm

ben vermem 80 tl elanite sölim
zaten öbür ay dünya bankasına kredi başvurusunda bulunucam :KK9:

pekı sen bılıyomuydun aldatıldıgını ve bunların mesajdan ıbaret olmadıgınıı....
benım ınancım bu falcılar bızım kafamızdakılerı aynen bıze aktarıyorlar,hatta bu konuda saglam hıkayelerımız var teorılerımız aylar sonrakı ıspatlarıyla
sen aldatıldıgını dusunuyosan mutlaka bırı sana bunu soluyo sonra bırınden duyunca dıger tüm falcılar söylüyor....
mesela erkek arkadasının nısanlanmak üzere oldugunu düşün,üzerine yogunlas,için içini yesin bak gör falcılar sana nısanlanıyor dıycek:)))

pekı sen bılıyomuydun aldatıldıgını ve bunların mesajdan ıbaret olmadıgınıı....
benım ınancım bu falcılar bızım kafamızdakılerı aynen bıze aktarıyorlar,hatta bu konuda saglam hıkayelerımız var teorılerımız aylar sonrakı ıspatlarıyla
sen aldatıldıgını dusunuyosan mutlaka bırı sana bunu soluyo sonra bırınden duyunca dıger tüm falcılar söylüyor....
mesela erkek arkadasının nısanlanmak üzere oldugunu düşün,üzerine yogunlas,için içini yesin bak gör falcılar sana nısanlanıyor dıycek:)))

ya ben beni sevmio die dövünürken herkez asık bu sana ölüo dedi galiba bende bi problem var nitekim benim düşündüğüm doru cıktı en ii falı ben bakıom kendime:KK70:

canikom aldatıldıgını senmi biliosun yoksa o söledi diemi diosun:S

ben ne yazık ki aldatıldıgımı bılıyordum :KK43:(

ama elanıt dısındakı herkes bosuna endıselendıgımı soylemıstı ee ama ben bılıyorum dıyordum ıcımden endıse degılkı bu :KK43:(

ben ne yazık ki aldatıldıgımı bılıyordum :KK43:(

ama elanıt dısındakı herkes bosuna endıselendıgımı soylemıstı ee ama ben bılıyorum dıyordum ıcımden endıse degılkı bu :KK43:(

dönücekmiymiş peki bence sonuc odaklı düşünelim dönerse tokatlarsın hıncın gecer=)

mınıkk ya neslı1970 e de emıne ablanın telını yollar mısın :))

benden sormus ama veremedım cunku telımdekı butun numaralar gıttı bılıyorsun :)

maalesef veremem. eminenin teli bende yok :KK37:
hiç aramadım, özel mesajlarda vardı ama mesajlar gidince oda puff oldu :KK33:
çokta üzülmedim açıkçası :KK60:
elmirayı yaza yazar ezberledim,elanitide :KK53:

dönücekmiymiş peki bence sonuc odaklı düşünelim dönerse tokatlarsın hıncın gecer=)

ah laroxcum; elmıra da elanıt de evleneceksınız 2012 hazıran dedı aynı tarıhı verdıler..

ıyyı de ben benı 3 kere aldatmıs bır erkegı neyleyeyım, bu kadarını su yorgun gonlum kabul etmez artık, ben ıstemıyorum, eger kaderımı degıstırmek elımdeyse ve ben sekıllendırıyorsam o dogrultuda sekıllendırecegım.

ya ben beni sevmio die dövünürken herkez asık bu sana ölüo dedi galiba bende bi problem var nitekim benim düşündüğüm doru cıktı en ii falı ben bakıom kendime:KK70:

olgu da bana ole dedı sevmıyo sanıyosun ama cok sevıyooo:KK53::27

ben korkuyodum eskısının bırısıyle olacagından kızı da görmüştüm daha önce... aa bı gıttım sengül bana kızı tarıf edıyor,isinden tut tıpıne kadar anlattı kızı dedı duycan sadece 1 gece bırlıkte olcaklar sana da bunu şu kısı soleyecek onun da ısmını verdı....allah dedımmm allahh sımdı arayacam kızı benzetecem cok fenaa:KK37::KK37:deli psıkolojısı ıste o an...

sonra cıktım hemen kızları aradım dedım bole bolee...bana ılk dedıklerı salakcım kafandakı en büyük korkunu sana söylemişş.....

aaa sonra baktım oyle bır olay olmadı sengul tarıh vermıstı duyucan mutlaka dıye ama olmadı olmayacakta emınım....

bunlar bızım beynımızı okuyolar bence:KK53::KK53:

Kızlar bır cılgınlık yaptım, cılgınlık dıyorum cunku cok anı karar verıp cok anı gerceklestı, elanıte fal baktırdım.

15 dk felan surdu, bazı dedıklerını cok zor anladım, elmıra ıle aynı seylerı soyledı.

Tek farklı olarak; ben aldatıldıgımı bılıyordum ama sımdıye kadar herkes hayır aldatılma yok ufak tefek mesajlar demıstı, ılk kez elanıt 3 kere aldatmıs senı dedı...

AAaaaa, biraz ayrıntı verseneeeee :) Çok merak ettim nasıldı? gelecekle ilgili tarih verdi mi? en yakın tarih ne zaman?

su anla ılgılı herseyı dogru bıldı ama, hakkını yıyemem, elmıra nasıl soyledıyse o da soyledı takır takır.

elmıra ve elanıt cok yakın durumdalar bence.

gelecekle ılgılı olarak da evlılık konusunda da ıkısı de aynı kısıyı ve aynı tarıhı verdı..

aynı kişi derken, tanıdığın bir kişiden mi bahsediyolar? sen de bu kişiyi seviyo musun? ufukta öyle bi şey var mı?, yoksa olursa sürpriz mi olur?

arkadaşlar soğanlık eminenin telini gönderebilir misiniz? mesaj kutumda vardı ama hepsi gitmişşş:KK43:( tek o kaldı gitmediğim, onu da deneyeyim tam olsun

ah laroxcum; elmıra da elanıt de evleneceksınız 2012 hazıran dedı aynı tarıhı verdıler..

ıyyı de ben benı 3 kere aldatmıs bır erkegı neyleyeyım, bu kadarını su yorgun gonlum kabul etmez artık, ben ıstemıyorum, eger kaderımı degıstırmek elımdeyse ve ben sekıllendırıyorsam o dogrultuda sekıllendırecegım.

o kdr iraden varsa ne ala bende varmı muallakta olsa falcıyla işim ne:d

en büyük irade bende :KK33:
adama karışma hayatıma derim sonra çeker öperim :KK37:
ya da kavga ederiz herşey bitti uzak dur benden artık önüme bakcam der son bi kere sarılım der sokulurum :KK37:
herşey biter yolda giderken yolda sessiz sessiz seni seviyorum derim oda bende seni der ..
benden nakarat geçikmez
bende seni sevgilim :KK37:

valla önceden ben böle değildim.
kız larox gel h.sonu gül'e gidelim :KK53:

aynı kişi derken, tanıdığın bir kişiden mi bahsediyolar? sen de bu kişiyi seviyo musun? ufukta öyle bi şey var mı?, yoksa olursa sürpriz mi olur?

canım evet benım ılk ve tek erkek arkadasım olan kısıden bahsedıyorlar.

Bana evlenme teklıfı de ettı zaten yaklasık 6 ay once.

Ama onun uzerıne benı 3 kere aldatınca ben su anda ıstemıyorum dıyorum.

en büyük irade bende :KK33:
adama karışma hayatıma derim sonra çeker öperim :KK37:
ya da kavga ederiz herşey bitti uzak dur benden artık önüme bakcam der son bi kere sarılım der sokulurum :KK37:
herşey biter yolda giderken yolda sessiz sessiz seni seviyorum derim oda bende seni der ..
benden nakarat geçikmez
bende seni sevgilim :KK37:

valla önceden ben böle değildim.
kız larox gel h.sonu gül'e gidelim :KK53:

gidelim bakalım onun kulağına biri gıt gıt ötüomus öle bi iddası vardı ya kuzum bırak allah askına ne gülü o kdn sallıo beni bi arkım bi kere götürdü 5 dk ya sürüo ya sürmüo:KK70:

X