İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar eğlencesine fal bakmak isterseniz bir site var ama link verilebiliyor mu, ilginizi çeker mi bilemiyorum.fincana tıklayıp dilek tutuyorsun ciddi bir şey değil ama hoş bence :))

haha :) taksit tarihleri gelince de, alacaklılara falcılarımızın telefonlarını veririz artık

aynen kuzu aynen
barışcaksak barışalımda fallardan kurtulam diyorum artık
barışmıcaksakta bilem gitmiyem
sonun ya allah diyip adama saldırıcam öldürücem o olcak.
topicce bana temiz iç çamaşırı ve cigara getirirsiniz artıkın :78:

sürmanşetler görüyorum

falları çıkmayan hatun sevgilisini testere ile kesti. sonrada falcıların evini bastı

Senin yazindan altinti yapicam kusura bakma

Iyi ama sen Elmiranin numarasini daha yeni istemissin 12 mayista yani.. nisan icin sana boyle birsey soylemesine ihtimal yok.

12 mayısta mı yanlış bakmışsın tatlım elmiranın telefonunu daha önce aldım ben ve söylediklerini söylüyorum yani bana söledikleri çok tutarlıydı olacak gibiydi ama çıkmadı..

Dilerim sevdiğine kavuşursun Minik, Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın

bazen gersede bu topiç cogunlukla bana çok iyi geliyor

serartas cok teşekkür ederim. umarım hepimizin kalbinden gecen gercek olur
eğer bi gelişme olursa ilk size haber vericem zaten

ayrıca elanitle ilgili yarın ilk yorumu yaparım. bi tanıdık baktırıcak. bende gözümü döndürüp baktırabilirim

bazen gersede bu topiç cogunlukla bana çok iyi geliyor

serartas cok teşekkür ederim. umarım hepimizin kalbinden gecen gercek olur
eğer bi gelişme olursa ilk size haber vericem zaten

benzer dertten muzdarip olduğumuzdan birbirimizin halinden anlayabiliyoruz ve benzer sıkıntıları paylaştığımız gibi birbirimizin mutluluk haberiyle de mutlu oluruz. mujdeli haberlerini bekliyorum

ayrıca elanitle ilgili yarın ilk yorumu yaparım. bi tanıdık baktırıcak. bende gözümü döndürüp baktırabilirim

minikkkk, elanit hakkındak iyorumları bekliyorum!!! Çünkü sırada ben varım! Aslında Selin'e gidicektim, ama Elanit'i ilk duyduğumdan beri merak ediyodummmm!!!!
Lütfen, hemen haber ver, ben de ona göre hemen randevu olayına gireyimmm:18:

benzer dertten muzdarip olduğumuzdan birbirimizin halinden anlayabiliyoruz ve benzer sıkıntıları paylaştığımız gibi birbirimizin mutluluk haberiyle de mutlu oluruz. mujdeli haberlerini bekliyorum
evet bende güzel haberler duydugumda mutlu oluyorum
şu aralar yok ama inanıyorum ki çok yakında başlıcak
larox başı çekicek çıkan fal konusunda dua ediyorum.

tamam . yarın haber alır almaz yazacağım buraya. bende girebilirim o randevu olayına :)
acaba beyfendiden borc mu istesem
heyyy eks sevgili bana borç ver
niye ?
sen geri dönicen mi diye fal baktırıcam

kimse bana elmira demesin.. yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım.. ben hayatımda böyle bi hüsran yaşamadım, sokakta bakla falı baktırsam daha iyiydi!!1

Tam emin olamakla birlikte sanırsam biz barıştık .
Tepeme çıktı artık yapıştım yakasına (abartma yok valla yapıştım)
Hangi sıfatla karışıyosun bana dedim biliyosun dedi.
Söyle dedim. Söylemedi
Tam kapı önünde konuşuyoduk. Yeter dedim yeter.
Bakıyo bön bön
Biz geçiniyoruz,sadece sorunlarımız var.
Vereceğim çözüme razı mısın ?
bilmem dedi.
Bana güveniyo musun dedim evet dedi
Kararım ne olursa olsun kabul musun dedim.
Ürktü bilmem dedi , o zaman susuyorum dedim. tamam dedi.
sorunlarımızı beraber çözelim,geleceğimizede beraber karar verelim dedim.
Tamam mı ?
Tamam dedi.
Tam bir barışma olmasada buzlar eriyor.
Elmiranın sölediği tarihten önce oldu ve ben adım attım :)
Ama esas gelişmenin beyfendiden gelmesi lazım.
Bekleyip görücem bakalım.

forumu uzun zamandır takip ediyorum da bence sizin barışıcağınızı söylemek için falcı olmaya da gerek yok :) sonuçta sevgi karşılıklıysa bir şekilde oluyor
mutluluklar dilerim :)

of bende de çıksa elmiranın söledikleri gerçketn çok mutlu olcam artıkk, bu kadar herşeyi bildi gelceği de bilmiştir herhalde, yoksa gidip başkasına baktırcam ki hiç istemiorum artık yeni birine gitmek

tam bi barışma yok aslında :) sadece boguyodum bugün korkusundanda kabul etmiş olabilir.
bi oturup konuşalımda o zaman netleşir herşey. bugün ayak üstü konuştuk.
her barışmamızda sorunların üstünü örtüyorduk. şimdi oturup sorunları ve çözüm yollarını konuşmalıyız. bakalım ne olucak.
belkide o tamam demedi ben hayal gördüm :)
arkası sonra anlatıcam sizlere

bir arkadışımda gitmişti Elmira ya . mayıs sonunda kadar yeni biri girecek demiş bir erkek arkadaşın aracı olucak demişti ve az önce arkadaşım aradı beni .. gerçekleşmiş :)

belki size de iyi gelir diye yazdım ...

Günaydın Sevgili KK Üyeleri,

Eskiden burada falcı tavsiyelerinde bulunurduk,o kötü bu iyi gidin gitmeyin derdik,
Eskiden burada çıkan/çıkmayan fal haberlerini paylaşırdık,falcılar üzerinde tartışırdık,

şimdi geldiğimiz noktaya bakıyorum Xciler Yciler diye taraf oluşmak üzere bu konudan rahatsız olduğum için konuya müdahil olmak istedim,

Sanal ortamda bile iletişim kurmayı beceremiyorsak,özel hayatımızda nasıl iletişim kurup başarı sağlayacağımızı çok merak ediyorum.!

Bırakın didişmeyi,tartışmayı herkes fikrini yazacak elbbette,birinin yazdığı hoşunuza gitmiyorsa hemen ''copypaste''yapıyorsunuz ve tartışma yaratıyorsunuz,kimse kimseyle hemfikir olmak zorunda değil ama hepimiz bir diğerimize saygılı olmak zorundayız.
Falcıların üyeliği var mı yok mu konusuna gelince evet bence var mesela MERCAN burayı okuyor kim kimdir nick'i ne ismi ne takip ediyor,geçenlerde yaşadık işte benim üslubum hatun'un hoşuna gitmedi çok kırılmış bana,sankim yüz kızartıcı bir suç işledimde beni ifşa etmeye çalıştı,benimle birlikte sizlerde okudunuz yazılanları.
Bunlar çirkin,hoş olmayan şeyler,onların mesleği bu,para kazanıyorlar,hayatlarını bu şekilde idame ettiriyorlar ya bizim kazancımız ne ? zaten herkes'in can'ı yeterince yanıyo üzerine bu tip tartışmaları bindirmeyelim a DOSTLAR

valla bana iyi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…