80 lira. tamam elmiraya 75 verdim ama vere vere kalmadı bişe
maaşı fallara yükledim bu ay
haha :) taksit tarihleri gelince de, alacaklılara falcılarımızın telefonlarını veririz artık
Senin yazindan altinti yapicam kusura bakma
Iyi ama sen Elmiranin numarasini daha yeni istemissin 12 mayista yani.. nisan icin sana boyle birsey soylemesine ihtimal yok.
aynen kuzu aynen
barışcaksak barışalımda fallardan kurtulam diyorum artık
barışmıcaksakta bilem gitmiyem
sonun ya allah diyip adama saldırıcam öldürücem o olcak.
topicce bana temiz iç çamaşırı ve cigara getirirsiniz artıkın :78:
sürmanşetler görüyorum
falları çıkmayan hatun sevgilisini testere ile kesti. sonrada falcıların evini bastı
bazen gersede bu topiç cogunlukla bana çok iyi geliyor
serartas cok teşekkür ederim. umarım hepimizin kalbinden gecen gercek olur
eğer bi gelişme olursa ilk size haber vericem zaten
ayrıca elanitle ilgili yarın ilk yorumu yaparım. bi tanıdık baktırıcak. bende gözümü döndürüp baktırabilirim
evet bende güzel haberler duydugumda mutlu oluyorumbenzer dertten muzdarip olduğumuzdan birbirimizin halinden anlayabiliyoruz ve benzer sıkıntıları paylaştığımız gibi birbirimizin mutluluk haberiyle de mutlu oluruz. mujdeli haberlerini bekliyorum
minikkkk, elanit hakkındak iyorumları bekliyorum!!! Çünkü sırada ben varım! Aslında Selin'e gidicektim, ama Elanit'i ilk duyduğumdan beri merak ediyodummmm!!!!
Lütfen, hemen haber ver, ben de ona göre hemen randevu olayına gireyimmm:18:
kimse bana elmira demesin.. yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım.. ben hayatımda böyle bi hüsran yaşamadım, sokakta bakla falı baktırsam daha iyiydi!!1
Tam emin olamakla birlikte sanırsam biz barıştık .
Tepeme çıktı artık yapıştım yakasına (abartma yok valla yapıştım)
Hangi sıfatla karışıyosun bana dedim biliyosun dedi.
Söyle dedim. Söylemedi
Tam kapı önünde konuşuyoduk. Yeter dedim yeter.
Bakıyo bön bön
Biz geçiniyoruz,sadece sorunlarımız var.
Vereceğim çözüme razı mısın ?
bilmem dedi.
Bana güveniyo musun dedim evet dedi
Kararım ne olursa olsun kabul musun dedim.
Ürktü bilmem dedi , o zaman susuyorum dedim. tamam dedi.
sorunlarımızı beraber çözelim,geleceğimizede beraber karar verelim dedim.
Tamam mı ?
Tamam dedi.
Tam bir barışma olmasada buzlar eriyor.
Elmiranın sölediği tarihten önce oldu ve ben adım attım :)
Ama esas gelişmenin beyfendiden gelmesi lazım.
Bekleyip görücem bakalım.
kimse bana elmira demesin.. yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım.. ben hayatımda böyle bi hüsran yaşamadım, sokakta bakla falı baktırsam daha iyiydi!!1
forumu uzun zamandır takip ediyorum da bence sizin barışıcağınızı söylemek için falcı olmaya da gerek yok :) sonuçta sevgi karşılıklıysa bir şekilde oluyor
mutluluklar dilerim :)
of bende de çıksa elmiranın söledikleri gerçketn çok mutlu olcam artıkk, bu kadar herşeyi bildi gelceği de bilmiştir herhalde, yoksa gidip başkasına baktırcam ki hiç istemiorum artık yeni birine gitmek
forumu uzun zamandır takip ediyorum da bence sizin barışıcağınızı söylemek için falcı olmaya da gerek yok :) sonuçta sevgi karşılıklıysa bir şekilde oluyor
mutluluklar dilerim :)
of bende de çıksa elmiranın söledikleri gerçketn çok mutlu olcam artıkk, bu kadar herşeyi bildi gelceği de bilmiştir herhalde, yoksa gidip başkasına baktırcam ki hiç istemiorum artık yeni birine gitmek
bir arkadışımda gitmişti Elmira ya . mayıs sonunda kadar yeni biri girecek demiş bir erkek arkadaşın aracı olucak demişti ve az önce arkadaşım aradı beni .. gerçekleşmiş :)
belki size de iyi gelir diye yazdım ...