İstanbul'da Fal - Falcılar

handekuka hakkında konusan bellı durur dırek falcı tarafından buraya yazdırılan bırıydı...
benım anlatmak ıstedıgım senı bana benı sana anlatıryorlar arkadasımmm
nıye yazayım ısım manyak mıyım ben....
ben burda uye olan falcılara seslenıyorummmm sadece yazan fal baktıran benım gıbı kısılerer degıl...
konusturmayın derken de yorumcularla ılgılı degıl demek ıstedıgım,bakanlarla ılgılı anlatabılmısım dır umarımm

bence hangi falcılarsa özel hayatları aktaran buraya yazmalısın çok çirkin ve rahatsız edici bişey..
şahsen ben bilmek istiyorum bileyımkı o ınsanlara fal baktırmayayım...

tamam kapatalım konuyu....
ben duyduklarımı yazdım sadece evet ahlaki boyut herkes bırbırıne saygılı olsun falcıda fal baktıranda
vergı meselesı de bugune kadar aklıma gelmemıstı dun gıttıgım falcıda koska-oca levha vardı ordan geldı aklıma
neyse bosverınnn

Son düzenleme:
neler olmush yahu hahahaha iice artıık iice sacmalanmaya basladı kardeşim arz talep die bişey var hosuna gitmiomu istemezsin baktırmazsın bu konuda mutabık kaldık daha önce herkez az cok beğendiği bilen falcıları bulmus oh ne güzel bu sacmalık ne ya vergi veriolarmı hahahahaha bebeim ben bankada calısıorum bırak falcıları adamlar milyonların vergilerini vermemek için vadelideki stopajı düşünüolar nerde yasıosun neyin kafası bu=))) benim uslubum sert olabilir ama artık pessssss dedirttiriosunuz=))

tamam kapatalım konuyu....
ben duyduklarımı yazdım sadece evet ahlaki boyut herkes bırbırıne saygılı olsun falcıda fal baktıranda
vergı meselesı de bugune kadar aklıma gelmemıstı dun gıttıgım falcıda koska-oca levha vardı ordan geldı aklıma
neyse bosverınnn

gereci ye katılıyorum bence de bu kadarını söylediysen ki insanların kafasında sorular geziyordur şimdi bence sonunu getir kim neleri kimlere söylüyor dii mi ama şahıs vermelisin bence de... vur kaç yapmayalım, zan altında da kalmasın kimse :)

Cnm o nesil denen adam benim erkek arkadaşım için evli fln dedi,,,bende git sen çocuğu boşeyere suçlaa, neler dedim az kalsın ayrılıyoduk ama alakası bile yokmuşşş........resmen sallıyo bide hep ona yönlendiriyorlar onda sıra yok çünkü berbatttttt ötesiiiiiiiiiiiiiiii...:95:

çok saol canım yaa bana söledikleride çok saçma geldi çünkü bide iddalı konuşuyo sanki çok doğruymuş gibi saol tatlım içime su serptin bölede moral bozulmazki yahu ...:)....

ben dıyorum ozel hayat kımse demıyor aaaa demek oleee,herkes bır savunmada aman toz konmasın...
ben dıyorum 10 uyelık almıslar,denıyor vergı levhası...
valla olayların enteresan noktaları yakalanıyor...

yani olguyuda cok beğenenler var noktası virgülüne bildikleri var ama bende fena cuvalladı seni sevio cok kötü bitmiş senin için dediği adam o hafta biriyle cıkmaya basladı=))) nese elanit pzt.ne kdr doluymus du bi yere yazmıstım bulım yollarım...

tamam canım teli bulursan en kısa zamanda yollarsan çok sevinirim :) ya elanit ya elmira arasından birine baktırcam artık kim uygunsa...

gereci ye katılıyorum bence de bu kadarını söylediysen ki insanların kafasında sorular geziyordur şimdi bence sonunu getir kim neleri kimlere söylüyor dii mi ama şahıs vermelisin bence de... vur kaç yapmayalım, zan altında da kalmasın kimse :)

ben duyduklarımı yazdım,sız ıster kulak asın,ister asmayın...
zan altında kaldıgını düşünen,üstüne alınan zaten alınır...böyle birşey yapmayan da bak bak der geçer...
gerisi boş....

yada takılın kafanıza göre yaa fal alt tarafı işte... niye kişiselleştiriyorsunuz falcı güzel mi baktı oh deyme keyfime... çıkmadı mı falları lanetleyelim hemen ... yahu ben tek parama acırım oda para sonuçta sadakam olsun der geçerim kin tutmak nedir falcı yani nihayetinde onun hayatından banane benim hayatımdan ona ne ? hee eğer sorun çıkarmışsan aldığı parayı zehir ettiysen o falcıdan iyi bir dönüş bekleme zaten ya zaten falcıyı bırak insan oğlu böyledir kısasa kısas iyiysen iyi bu kadar basit :) konu kapanır umarım ve asıl konuya dönülür zira çok sıkıcı oldu forum ki ben bile dayanamayıp yorum yapıom artık.. beni köşemdeki kırmızı koltuğumdan ettiniz ne diim :KK60:

ben dıyorum ozel hayat kımse demıyor aaaa demek oleee,herkes bır savunmada aman toz konmasın...
ben dıyorum 10 uyelık almıslar,denıyor vergı levhası...
valla olayların enteresan noktaları yakalanıyor...

diyoruz işte özel hayatı aktaran falcı her kımse yaz ismini buraya vur kaç yapma devamını bekliyorum çünkü rahatsız edıcı bişey bu ve ben kımse bilmek istıyorum....

bak acık oldugun zaman insanlar üstünede gelse sen kendinden eminsindir doru bildiğin seyi yapmıssındır hayatın boyunca burdaki davranıosan senin vay haline... söle kimmiş 10 üyeliği olan hasta ruhlu falcı bizde bilelim ona göre gidelim.. bence forumun amacı bu biz aynı saftayız aslında sende bende bu insanlara para ödüoruz kimse benim yogurdum ekşi kapıya döktüm demez her falcı ben iiyim der bizde inanırız baktırırız 3-5 bişe bilmişse ondan iisi yoktur taki biyerde toslayana kadar... benim ztn senle her asamada tartısmamım sebebi bu iyi niyetinden süphe etmemizinde sebebi bu burda samimi olamıosun angel her nedense ya kacak oynuosun yada oynamıosun evet zorundada diilsin ama midemizi bulandırıosan devamını getirmelisin... benim beğendiğim falcı seninkinden farklı olabilir beğenmio olabilirsin beğenip sölemio olabilirsin neyse ne ama herseyin bası dürüst ve acık olmak bunu tutturamıyınca insanlar gruplasmıs tepki almıs gibi gelio sana he umrunda olmayabilir bu durum anladım fişi cekersin modemin oyun biter buda bi düşünce...

diyoruz işte özel hayatı aktaran falcı her kımse yaz ismini buraya vur kaç yapma devamını bekliyorum çünkü rahatsız edıcı bişey bu ve ben kımse bilmek istıyorum....

buraya çat diye şu yazamamm arkadaslar kımse kusura bakmasın....bır kısıden bahsetmıyorum kı sadece ayrıca...

sız ona göre dikkatli olun işte genelde fal bıtınce herseyı anlatıverıyoruz ya hanı dost gıbı anlatmayın falınıza baktırın çekin gidin...kk danım demeyın mesela...herkesın herseyınızı bılmesıne gerek yok...

bak acık oldugun zaman insanlar üstünede gelse sen kendinden eminsindir doru bildiğin seyi yapmıssındır hayatın boyunca burdaki davranıosan senin vay haline... söle kimmiş 10 üyeliği olan hasta ruhlu falcı bizde bilelim ona göre gidelim.. bence forumun amacı bu biz aynı saftayız aslında sende bende bu insanlara para ödüoruz kimse benim yogurdum ekşi kapıya döktüm demez her falcı ben iiyim der bizde inanırız baktırırız 3-5 bişe bilmişse ondan iisi yoktur taki biyerde toslayana kadar... benim ztn senle her asamada tartısmamım sebebi bu iyi niyetinden süphe etmemizinde sebebi bu burda samimi olamıosun angel her nedense ya kacak oynuosun yada oynamıosun evet zorundada diilsin ama midemizi bulandırıosan devamını getirmelisin... benim beğendiğim falcı seninkinden farklı olabilir beğenmio olabilirsin beğenip sölemio olabilirsin neyse ne ama herseyin bası dürüst ve acık olmak bunu tutturamıyınca insanlar gruplasmıs tepki almıs gibi gelio sana he umrunda olmayabilir bu durum anladım fişi cekersin modemin oyun biter buda bi düşünce...

10 uyelıgı olan kısı falcı degıl burada yazan bırısı...fal baktıran bırı....falcıya demıs ıyı bak ona gore yorum yazıcam senın ıcın dıye....
okumuyorsun kı ıyı yazdıgımı,okumadan yorum yapıyorsun
ıyı nıyetımden suphe et ben burda 1 yıldır yazıyorum,bende suphe edıyorum bı kısının ustune bu kadar toz kondurmayan ınsanlardan
varmı benım aaa su süperdır dıye aman da aman dıye savundugum bır falcı yok....kusura bakma burda ıyı nıyetınden suphe edılenler ıcın edenler artık yorum yapmıyor....beklıyorlar bu dönem de gececek diye....
cunku bız arkadas olduk ozel hayatta hergun konusuyoruz burda yazmıyor artık kımse....
bı grup oldu ever 5 kısı maksımum 6 kısı bır kısıyı ısrarla savunuyor ona laf soletmıyor bu yuzden kımse de yorum yapmak ıstemıyor artık...
ben yazdım bugun benı sana konusan yarın senı bana konusur....ıster dıkkate al ıster alma
falcı hakkında bılemedı yazınca telefon acıp bak abla senın hakkında su su sunu yazdı forumda dıyorlar bu kısıler kendını bılıyorrr ben daha ne ısım vereyım yaaa

ayrıca ısteyen ıstedıgını begenır,ıstedıgıne gıderr,ıstedıgıne tapar kimseyı ılgılendırmez
benım ıcın su an aa süper dıyebılecegım kımse yok maalesef

Arkadaşlar selam ;
forumda çok fazla tartışma ve gereksiz konu uzatma oluyor hepimiz ama öle ama böyle kafamızda soru işareti olduğu için gidiyoruz falcılara,yok vergi levhası yok başka bir şey bu tarz konular açıkcası konu başlığı 'fal' ise bana çok komik geliyor, bu tarz insanlar adı üzerinde falcı yani işte altıncı hisleri yada yetenekleri varsa bizim öğrenmek istediğimiz durumu bir parçada olsa bileceklermiş acaba diye gittiğimiz insanlar, buradaki çoğu forum üyesi anladığım kadarıyla belli bir eğitim seviyesinin üstünde herkes neyin noulduğunun farkında hepimiz psikolojimizi rahatlatmak yada bir umut aracıyğıla bu kişilere gidiyorz deneme yanılma yöntemini kullanıyoruz yani bu durumda fal levhası varmı bana garanti belgesi versin tarzındaki yaklaşımlar bana açıkcası saçma geliyor herkesin kendi fikridir yinede, ama HERKES BEĞENDİĞİ YADA ONA BKTIĞINDA BİLEBİLEN FALCIYI yazarsa daha sağlıklı yol alırız diye düşünüyorum bu tarz tartışmalar çok gereksiz ...

daha yeni baktırmıssın derken?? zaman vermemistim ben ne zaman baktirdigim hakkında:/??

emine abla zaten önceden bu çckla devam edeceksin diyordu ama son gittigimde yeni kişilerle tanışcksn fln ddi alakasız ynii..

Yeni sormussun diger falcilarin telefon numaralarini (gecmisteki mesajlarina baktim), iki hafta icinde ne cikti cikmadi, onu soruyorum...?

siz geyiğe geçmeden önce tartışmalarda dinmişti.
ama geyiğe devam edin, bazen oda gerek :KK37:

yannız şu istihare olayını çok kısa sürede bende yapacağım. ne zaman yapcamı söylerim.
eğer takibinde 3-5 gün nikim ortalıkta gözükmezse bilin ki çarpıldım :KK37:

minik selam sende elanit in numarası varsa bana da atarmısın lütfen canım,larox86 da bakıcak gerçi sağolsunda sende hazırda varsa gönderirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler tatlım...

ayrıca ısteyen ıstedıgını begenır,ıstedıgıne gıderr,ıstedıgıne tapar kimseyı ılgılendırmez
benım ıcın su an aa süper dıyebılecegım kımse yok maalesef

ya hala toz kondurmamaktan bahsediosun hakikaten neyin kafasını yasıosun merak ediorum artık sinirleniorumda uslubum sertse dahada sertlescek atılırsamda atılırım ztn sana laf anlatmak zor! banane kardeşim beğen beğenme baktır baktırma benim daha falımın zamanına var simdiki durum için beğeniorum dedim kapandı gitti sürekli konuyu buraya tasıma artık! cıkmamıstır olabilir gercekten kötüdür oda olabilir! ben kimsenin menejeri diilim burdaki kızlarda diil sadece düzgün insanlarız bunuda yaz biyerine kimse kimse için fesat düşünüp nası lafı cevirirde sokarım derdinde diil herkez kendi derdinde ! yeter artık! o konuyu biz kapadıkca sen acıosun neden kinle besleniosun anlamıs diilim kötüymüş kadın tamam kötü angelcım susucaksan artık hala takılıp kalmıcaksan aynı yerde ilerleyebilceksen kötü bikac kişi beğendi bikacı beğenmedi o konu kapandı ama cıkan cıkmayan ilerledikce yazar kimse kimsenin avukatlıgını yapmıo büyük puntoyla yazıorum bak KAPANDI o konu artık fal yorumuna döndük!

Canım mu cafe nerde? Birde aslan bey için randevu almak gerekiyor mu? Tabi bir de kaça bakıyor? Çok soru sordum kusura bakma :)

yok canım estagfirullah biraz geç cevap verdim k bkma migros var ya kadıköyde onun karsısındaki sokaktan dümdüz çkıosn bi sokak fln sora köşede mu kafe die yazıodu sanırımm.. aslan bey 100 e bakmıstı bana ama smdi orda mı bilmiorum ta ne zaman gitmiştim ben dir de dedigim gibi tesadüfen gitmiştim randevum fln yoktu yanii..:))

X