O zaman benim de icimde kalmasin madem elmira hakkinda olumsuz yorum yapanlara ilk dediginiz sey duymak istediklerinizi soylememis...kusura bakmayin da o zaman hayatimda ki kisi icin evlilik dedi,tum eskileri dondurdu,sadece su an ki icin donmeyecek aramayacak bile dedi...olumsuz hicbir yorum yoktu....arkadasimin baskasiyla nisanli eskisi icin ayrilacak evleneceksiniz dedi cocuk evleniyo su an...benim aramayacak olan aradi hatta gorusuyoruz evlenecek oldugumla ise bir daha gorusmedik gorusmeyecez de,baska bir arkadasimin sevgilisi icin gene evlilik dedi kizin sevgilisi baskasiyla beraber artik...5aha sayiyimmii cok var cunku boyle anlat anlat bitmez....bi yerde haklisin bence de baktirdiginiz falin uzerinden zaman gecmesi lazim bizimkinin yaklasik bir 5 yada 6 ay gecti hersey acik ve net...!u sebepten size bilmistir basarilidir eyvallah ama kotuydu diye yorum yapan insanlara duymak istediklerinizi duyamamissiniz yada negatifmissiniz demek yanlis....umarim fallariniz cikar ama su son 1 yil yeterince fal baktirdimm yorum yapiyorsam sallamiyorumdur inanin...
Elmira hakkında doğru biliyor denilenlere katılıyorum. Benim diyen tarotçuyu geçer, çok ciddi noktaları söyledi bana.
Şu an not aldığım kağıttan söylediği şeyleri yazıyorum..
*Erkek arkadaşınla ciddi yaş farkınız var, (20 gibi)
*çok dertlisin yollarınız ayrılmış, ama iletişiminiz sürüyor.(doğru)
*Erkek arkadaşınla aynı sektörde çalışıyorsunuz, görsellikle alakalı tv ile alakalı bir sektör, bu adam sana yardımcı olacak işin konusunda vs.(bu da doğru)
*karamsarsın çok, umudu kesmek istiyorsun çabalıyorsun ama yapamıyorsun (doğru)
*evli değil, nikahı düşmüş (doğru boşandı)
*sana karşı boş değil, inatçı, hata kabul edemiyor. (doğru)
*ayrılığı senin üzerine yıkmış, ayrılırken yaş farkını vs bahane etmiş (doğru)
*çevrende ilgi görüyorsun, başkaları var hayatına girmek isteyen(doğru)
*annen sağ baban yok(doğru)
*baya yaş farkınız var 20lerde.(doğru)
*aklınca uzaklaşmış senden, sonu yok diyor, korkuyor. daha çok bağlanmanı istemiyor, kötü niyetle ayrılmamış(doğru adam da bunları dedi)
*3 kez dönmek istemiş, hep kendini engellemiş
*bu adam zaafına yenik düşüp dönecek ama tekrar ayrılacaksınız, ikinci kez biterken sen de üzülmeyeceksin çok.
*eğitime ara vermişsin, tamamlayacaksın (masterı bıraktım bu aşk acısı falan yüzünden. ama bu dönem tamamlayacağım)
*2 vakit içinde dönecek bu adam. 2 hafta değil, 2 ay olabilir dedi.
*annene evlilik gözüküyor yıl ortasında dedi.
*dayına taşınma gözüküyor başka bir şehre, dedi .(doğru ankaraya taşınıyor emekli olunca)
*yakın geçmişte ailende bir ölüm haberi almışsın, dedi. (büyük teyze öldü doğru.)
yani şunu bilemedi dediğim bir şey olmadı. nisan'da baktırmışım falı. vaktimiz var barışmak ve yeniden ayrılmak için :))
Kızlar şaka bir yana.. biraz da biz yönlendiriyoruz galiba.. o yüzden olumsuz çıkanlar çok fazla etkilenmesin, ve olumlu çıkanlar da alıntı yaptığım arkadaşınki gibi beklemesin.
yani bekleyin tabii ki ama adım atılması gerektiğinde kontrolü ele alın, fala odaklı kalmayalım. zaman bizden gidiyor sadece.
ben bildiğiniz gün geçirmek için yaşıyorum.
ayrıldığımızdan beri işi gücü bıraktım, iki ay geçse de adam dönse şeklindeyim.
bak bugün perşembe mesela. haftaya belki yanıma gelir diye bekleyip duracağım. hayatım tamamen beklemekle geçiyor. bilmiyorum sizinki de öyle mi ama..
aslına bakarsanız biraz da içimi boşaltmak için yazdım :) konuyu böldüysem kusura bakmayın. bildiğiniz canlı cenazeyim ondandır :)