benim biilinçaltımı okusa imkansız derdi.
olumlu konuştu ama %100 olacak demiyorum.
bi gün gelip çıkmadı yazma ihtimalimde var.
okusa bize de başka şeyler derdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim biilinçaltımı okusa imkansız derdi.
olumlu konuştu ama %100 olacak demiyorum.
bi gün gelip çıkmadı yazma ihtimalimde var.
amin inşallah canım.
Huzur,mutluluk,başarı.
Bugün ki ruhsat için 3 yılımı verdim. DErs çalıştım,strese girdim,maddi anlamda ciddi harcamalar yaptım. Ama fotograflarıma bakarken gözlerim doldu.
Başardım.
Bugün yanımda O'nun olmasını isterdim. 2 kere sınava girdim 2'sinde de elimden tutup götürdü. Sınav dönemi strese girdim,kavga ettim,gerdim,delirttim alttan aldı.
İlk sınavda 3 saat 2. sınavda 3 saat dışarda bekledi.
Ona ruhsatımı uzatıp başardık demek isterdim. Çünkü haberi aldığımda ailemden önce O'nu aramıştım.
Ama yanımda yoktu.
Olsun ben tek başımada gururlu,başarılı ve başım diktim.
Niye mi anlattım ne biliyim. Duygusallaştım işte.
cok pardon nasil farkeder? basvurdugunuz her yerden aranan biri olmalisiniz! ne mutlu size :)))
valal kimse konu disi filan diye yemesin simdi bizi, yazmazsam icimde kalacak..
seni cok iyi anliyorum, basariyi taclandiran paylasmak..
belki de sunu yapmalisin, yine de aramalisin onu ya da gordugunde bu surecte yanimda olsun tesekkurler demelisin, mujdeyi vermelisin ona da.. basin dik olsun tabii ki! kolay mi o ruhsati almak, bilmez miyim? kac arkadasim, ne kadar ugrastilar.. her sey sirasiyla.. ve suna cok inanirim ben: insan hayatinda bazi donemler var, dususun ortasinda buluyorsun kendini.. ve bazi zamanlar var, iyi bir gelismeyle basliyor ve oyle devam ediyor. insallah bu ruhsat iyi gelismelerin yasanacagi donemin habercisidir.. sen bu kadar samimi bir sekilde sevdikce, bu iliski cok guzel bir hal alacaktir. kalbini temiz tutmaya ve allah tan salih niyetle hayirlisini dilemeye devam et lutfen.. her sey iyi olsun senin icin, cok sevmek ne demek cok iyi biliyorum :)
elmira bana midende sorun olcak demıştı falın üzerinden 1 ay 2 gün geçti en ufak rahatsızlığım olmadı çıkmadı elmira bilemediii
anlayan anladı
elmira bana midende sorun olcak demıştı falın üzerinden 1 ay 2 gün geçti en ufak rahatsızlığım olmadı çıkmadı elmira bilemediii
anlayan anladı
banada hemoroit olcan dedi hala olmadım hahaha nese gene cıvıklastımm =)) ben anlamadımm kuzu bu arada=)
Arkadasim birine asikken baktirdi ve olmayacak dedi Elmira..
Ve kusura bakmasin kimse icimde kalicak yoksa, diyecektim diyemedim bi turlu, nedense gelecekle alakali istenilen sahisla olmayacagi soylenen kisiler Elmira'dan memnun kalmamislar. Tabi an'i bilememis olmasininda payi var.. fal bu cikar cikmaz tabi, bekleyip gorecegiz.. ama ben burda baska biri ile tanisip mutlu bi evlilik yapsam, cikipta bana hic bilemedi diyemem. Kimsenin hakkini yemem sadece 100% cikmasada soyledikleri cikiyor der gecerim..
Arkadaslar bence cikip cikmayacagini beklememiz gerekiyor.. ondan sonra su falci bunu bilmisti bunu bilememisti diyebiliriz. An'i bilip bilmemesine takilmayalim derim. An'i yasayip gecirdik, onemli olan gelecektekiler. Yoksa cok var canim an'i bilen ama gelecegi tutturamayan ona bakarsaniz.
O zaman benim de icimde kalmasin madem elmira hakkinda olumsuz yorum yapanlara ilk dediginiz sey duymak istediklerinizi soylememis...kusura bakmayin da o zaman hayatimda ki kisi icin evlilik dedi,tum eskileri dondurdu,sadece su an ki icin donmeyecek aramayacak bile dedi...olumsuz hicbir yorum yoktu....arkadasimin baskasiyla nisanli eskisi icin ayrilacak evleneceksiniz dedi cocuk evleniyo su an...benim aramayacak olan aradi hatta gorusuyoruz evlenecek oldugumla ise bir daha gorusmedik gorusmeyecez de,baska bir arkadasimin sevgilisi icin gene evlilik dedi kizin sevgilisi baskasiyla beraber artik...5aha sayiyimmii cok var cunku boyle anlat anlat bitmez....bi yerde haklisin bence de baktirdiginiz falin uzerinden zaman gecmesi lazim bizimkinin yaklasik bir 5 yada 6 ay gecti hersey acik ve net...!u sebepten size bilmistir basarilidir eyvallah ama kotuydu diye yorum yapan insanlara duymak istediklerinizi duyamamissiniz yada negatifmissiniz demek yanlis....umarim fallariniz cikar ama su son 1 yil yeterince fal baktirdimm yorum yapiyorsam sallamiyorumdur inanin...
bebeim sende cok iyi niyetliymişsin bizim lafımıza bakıp kadını nie defalarca arıosun o zaman parana yazık nese iiki cevap vermio telefonlarına bosuna paran gidicek..
Safliktan mi bilemem Bi ara kendimizden suphe ettik yani bu yorumlardan,neyse dedim bi daha baksin cocugu hastaydi,sonrada acmadi iyiki acmamis..neyse allah sifa versin....ben buldum fali cikan I gerisi hikaye artik bana...baktirmaya luzum yok....sizin de yorumlariniz bir 6 ay sonra daha belirgin olucak o zamana fallariniz cikmis olacak yada cikmamis,umarim cikar tabii...
Safliktan mi bilemem Bi ara kendimizden suphe ettik yani bu yorumlardan,neyse dedim bi daha baksin cocugu hastaydi,sonrada acmadi iyiki acmamis..neyse allah sifa versin....ben buldum fali cikan I gerisi hikaye artik bana...baktirmaya luzum yok....sizin de yorumlariniz bir 6 ay sonra daha belirgin olucak o zamana fallariniz cikmis olacak yada cikmamis,umarim cikar tabii...
O zaman benim de icimde kalmasin madem elmira hakkinda olumsuz yorum yapanlara ilk dediginiz sey duymak istediklerinizi soylememis...kusura bakmayin da o zaman hayatimda ki kisi icin evlilik dedi,tum eskileri dondurdu,sadece su an ki icin donmeyecek aramayacak bile dedi...olumsuz hicbir yorum yoktu....arkadasimin baskasiyla nisanli eskisi icin ayrilacak evleneceksiniz dedi cocuk evleniyo su an...benim aramayacak olan aradi hatta gorusuyoruz evlenecek oldugumla ise bir daha gorusmedik gorusmeyecez de,baska bir arkadasimin sevgilisi icin gene evlilik dedi kizin sevgilisi baskasiyla beraber artik...5aha sayiyimmii cok var cunku boyle anlat anlat bitmez....bi yerde haklisin bence de baktirdiginiz falin uzerinden zaman gecmesi lazim bizimkinin yaklasik bir 5 yada 6 ay gecti hersey acik ve net...!u sebepten size bilmistir basarilidir eyvallah ama kotuydu diye yorum yapan insanlara duymak istediklerinizi duyamamissiniz yada negatifmissiniz demek yanlis....umarim fallariniz cikar ama su son 1 yil yeterince fal baktirdimm yorum yapiyorsam sallamiyorumdur inanin...