İstanbul'da Fal - Falcılar

az kaldı az su yaz bi gelsin hepimiz aynı anda olumlu gelişmeleri bildircez inş. hayırlısıyla bide kadın olmucaksa olmucak dior benim evli bi tanıdıgım baktırdı bosanırsınız siz demiş ki kadın böle düşünüo ızdırap cektirio kocası...simdi taze bilgi aldım... nese biz kıs tutalım yaz cıkarsa bahtımıza..

Minikkk tebrik ederim arkadasim insallah diplomanla beraber istedigin gibi bir is bulur ve cok mutlu olursun :)

Bu arada Elmira bana evleneceksiniz dedi o zaman bu habere havalara ucmustum ama simdi Onunla evlenmek mi asla istemiyorum diyorum. Hatta dogumgunumde beni istemeye gelmek istedi ve geri cevirdim.

Ama belki de hersey degisir yeniden bilemiyorum.

amin inşallah canım.
Huzur,mutluluk,başarı.
Bugün ki ruhsat için 3 yılımı verdim. DErs çalıştım,strese girdim,maddi anlamda ciddi harcamalar yaptım. Ama fotograflarıma bakarken gözlerim doldu.
Başardım.
Bugün yanımda O'nun olmasını isterdim. 2 kere sınava girdim 2'sinde de elimden tutup götürdü. Sınav dönemi strese girdim,kavga ettim,gerdim,delirttim alttan aldı.
İlk sınavda 3 saat 2. sınavda 3 saat dışarda bekledi.
Ona ruhsatımı uzatıp başardık demek isterdim. Çünkü haberi aldığımda ailemden önce O'nu aramıştım.
Ama yanımda yoktu.
Olsun ben tek başımada gururlu,başarılı ve başım diktim.
Niye mi anlattım ne biliyim. Duygusallaştım işte.

valal kimse konu disi filan diye yemesin simdi bizi, yazmazsam icimde kalacak..
seni cok iyi anliyorum, basariyi taclandiran paylasmak..
belki de sunu yapmalisin, yine de aramalisin onu ya da gordugunde bu surecte yanimda olsun tesekkurler demelisin, mujdeyi vermelisin ona da.. basin dik olsun tabii ki! kolay mi o ruhsati almak, bilmez miyim? kac arkadasim, ne kadar ugrastilar.. her sey sirasiyla.. ve suna cok inanirim ben: insan hayatinda bazi donemler var, dususun ortasinda buluyorsun kendini.. ve bazi zamanlar var, iyi bir gelismeyle basliyor ve oyle devam ediyor. insallah bu ruhsat iyi gelismelerin yasanacagi donemin habercisidir.. sen bu kadar samimi bir sekilde sevdikce, bu iliski cok guzel bir hal alacaktir. kalbini temiz tutmaya ve allah tan salih niyetle hayirlisini dilemeye devam et lutfen.. her sey iyi olsun senin icin, cok sevmek ne demek cok iyi biliyorum :)

cok pardon nasil farkeder? basvurdugunuz her yerden aranan biri olmalisiniz! ne mutlu size :)))

yıllardır aynı iş yerinde sabit çalışıorum. hiç başvuru yapmadım ve hiç aranmadım. benim işimde ole bi durum söz konusu değil zaten. mutluluk dilekleriniz için teşekkürler.

elmira bana midende sorun olcak demıştı falın üzerinden 1 ay 2 gün geçti en ufak rahatsızlığım olmadı :KK53::KK53: çıkmadı elmira bilemediii :KK33:
anlayan anladı :KK23:

valal kimse konu disi filan diye yemesin simdi bizi, yazmazsam icimde kalacak..
seni cok iyi anliyorum, basariyi taclandiran paylasmak..
belki de sunu yapmalisin, yine de aramalisin onu ya da gordugunde bu surecte yanimda olsun tesekkurler demelisin, mujdeyi vermelisin ona da.. basin dik olsun tabii ki! kolay mi o ruhsati almak, bilmez miyim? kac arkadasim, ne kadar ugrastilar.. her sey sirasiyla.. ve suna cok inanirim ben: insan hayatinda bazi donemler var, dususun ortasinda buluyorsun kendini.. ve bazi zamanlar var, iyi bir gelismeyle basliyor ve oyle devam ediyor. insallah bu ruhsat iyi gelismelerin yasanacagi donemin habercisidir.. sen bu kadar samimi bir sekilde sevdikce, bu iliski cok guzel bir hal alacaktir. kalbini temiz tutmaya ve allah tan salih niyetle hayirlisini dilemeye devam et lutfen.. her sey iyi olsun senin icin, cok sevmek ne demek cok iyi biliyorum :)

güzel temmennilerin için çok çok teşekkürler.
Ruhsat töreni haber verildiği gün aradım , o ara hiç diyalog yoktu. ''Çok emeğin var bu ruhsatta en az benim kadar haberin olsun istedim'' dedim. Dün mü önce ki gün mine aslında o gün senin yanımda olman lazım beraber almalıyız dedim. Fotografta oda başkanını cıkarır kendimi montajlarım dedi :)
akşam aradıgında dönüş yapmak gelmedi içimden.
Bir sürece girdim ben sevdiğim adamla, ayrılıkta sevdaya dairdir.
Bu süreçte fal bağımllısı oldum zaten ya . Sürecin sonu ne olur bilmem ama yollar ayrı olsa bile ikimizede Allah güzel bi ömür nasip etsin.
Geçen gün mesaj çekmiştim O'na .. Seni çok seviyorum sakın unutma diye. Cevabı ise benim ne kadar sevdiğimi bir bilsen idi.
Ben sınırlarımı aştım kalbimden daha çok sevdim bu adamı. O da beni.

Ya buraya gelip uğruna fallar baktırdığım adamla el ele yürümeye devam ediyorum yazacağım (fallar çıkmış olacak) ya da artık elleriimiz ayrıldı tek başımayım yazacağım.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Hepimizin derdi var , olmasa ne işimiz var falcılarda.

Buda kendi ilişkimle ilgili son mesajım kimseyi özelimle daha fazla sıkmak istemem. Çenem düşüktür,parmaklarımda iyi çalışıyor.

Ayrıca ve ayrıca senin iş konunun çıkmasına sevindim bakalım benim iş konumla ilgili gelişmeler ne olucak :)

elmira bana midende sorun olcak demıştı falın üzerinden 1 ay 2 gün geçti en ufak rahatsızlığım olmadı :KK53::KK53: çıkmadı elmira bilemediii :KK33:

banada hemoroit olcan dedi hala olmadım hahaha nese gene cıvıklastımm =)) ben anlamadımm kuzu bu arada=)

ay canim kadinin cikmayan haberlerini de verin, yoksa tum parami sayip dok bana gelecegimi demeye hazirlaniyordum :))

kizlar kocam yurt disinda, niyeyse uyku tutmuyor beni, siki diyetteyim, acim ondan heralde, keske bizde toplansaydik, bi laflardik, derdimiz merdimiz dokulurdu.. oyle yasayim istedim :) iyi geceler herkese.
bi muddet fal baktirmayacagim sanirim ama yazin olur mu cikan cikmayan haberlerinizi. okuyorum ara ara girip. allah im herkesin gonlune gore versin.

Arkadasim birine asikken baktirdi ve olmayacak dedi Elmira..

Ve kusura bakmasin kimse icimde kalicak yoksa, diyecektim diyemedim bi turlu, nedense gelecekle alakali istenilen sahisla olmayacagi soylenen kisiler Elmira'dan memnun kalmamislar. Tabi an'i bilememis olmasininda payi var.. fal bu cikar cikmaz tabi, bekleyip gorecegiz.. ama ben burda baska biri ile tanisip mutlu bi evlilik yapsam, cikipta bana hic bilemedi diyemem. Kimsenin hakkini yemem sadece 100% cikmasada soyledikleri cikiyor der gecerim..

Arkadaslar bence cikip cikmayacagini beklememiz gerekiyor.. ondan sonra su falci bunu bilmisti bunu bilememisti diyebiliriz. An'i bilip bilmemesine takilmayalim derim. An'i yasayip gecirdik, onemli olan gelecektekiler. Yoksa cok var canim an'i bilen ama gelecegi tutturamayan ona bakarsaniz.

O zaman benim de icimde kalmasin madem elmira hakkinda olumsuz yorum yapanlara ilk dediginiz sey duymak istediklerinizi soylememis...kusura bakmayin da o zaman hayatimda ki kisi icin evlilik dedi,tum eskileri dondurdu,sadece su an ki icin donmeyecek aramayacak bile dedi...olumsuz hicbir yorum yoktu....arkadasimin baskasiyla nisanli eskisi icin ayrilacak evleneceksiniz dedi cocuk evleniyo su an...benim aramayacak olan aradi hatta gorusuyoruz evlenecek oldugumla ise bir daha gorusmedik gorusmeyecez de,baska bir arkadasimin sevgilisi icin gene evlilik dedi kizin sevgilisi baskasiyla beraber artik...5aha sayiyimmii cok var cunku boyle anlat anlat bitmez....bi yerde haklisin bence de baktirdiginiz falin uzerinden zaman gecmesi lazim bizimkinin yaklasik bir 5 yada 6 ay gecti hersey acik ve net...!u sebepten size bilmistir basarilidir eyvallah ama kotuydu diye yorum yapan insanlara duymak istediklerinizi duyamamissiniz yada negatifmissiniz demek yanlis....umarim fallariniz cikar ama su son 1 yil yeterince fal baktirdimm yorum yapiyorsam sallamiyorumdur inanin...

O zaman benim de icimde kalmasin madem elmira hakkinda olumsuz yorum yapanlara ilk dediginiz sey duymak istediklerinizi soylememis...kusura bakmayin da o zaman hayatimda ki kisi icin evlilik dedi,tum eskileri dondurdu,sadece su an ki icin donmeyecek aramayacak bile dedi...olumsuz hicbir yorum yoktu....arkadasimin baskasiyla nisanli eskisi icin ayrilacak evleneceksiniz dedi cocuk evleniyo su an...benim aramayacak olan aradi hatta gorusuyoruz evlenecek oldugumla ise bir daha gorusmedik gorusmeyecez de,baska bir arkadasimin sevgilisi icin gene evlilik dedi kizin sevgilisi baskasiyla beraber artik...5aha sayiyimmii cok var cunku boyle anlat anlat bitmez....bi yerde haklisin bence de baktirdiginiz falin uzerinden zaman gecmesi lazim bizimkinin yaklasik bir 5 yada 6 ay gecti hersey acik ve net...!u sebepten size bilmistir basarilidir eyvallah ama kotuydu diye yorum yapan insanlara duymak istediklerinizi duyamamissiniz yada negatifmissiniz demek yanlis....umarim fallariniz cikar ama su son 1 yil yeterince fal baktirdimm yorum yapiyorsam sallamiyorumdur inanin...

bebeim sende cok iyi niyetliymişsin bizim lafımıza bakıp kadını nie defalarca arıosun o zaman parana yazık nese iiki cevap vermio telefonlarına bosuna paran gidicek..

eğer benım falım çıkmazsa kimse fal baktırmasın yahu... butun istanbulu gezdim yıllardır benı bu çocukla evlendırıyorlar eğer evlenmezsem hepsi ama hepsi burda adı geçen geçmeyen bütün falcılar bilememiş olacakk :26:

bebeim sende cok iyi niyetliymişsin bizim lafımıza bakıp kadını nie defalarca arıosun o zaman parana yazık nese iiki cevap vermio telefonlarına bosuna paran gidicek..

Safliktan mi bilemem Bi ara kendimizden suphe ettik yani bu yorumlardan,neyse dedim bi daha baksin cocugu hastaydi,sonrada acmadi iyiki acmamis..neyse allah sifa versin....ben buldum fali cikan I gerisi hikaye artik bana...baktirmaya luzum yok....sizin de yorumlariniz bir 6 ay sonra daha belirgin olucak o zamana fallariniz cikmis olacak yada cikmamis,umarim cikar tabii...

Safliktan mi bilemem Bi ara kendimizden suphe ettik yani bu yorumlardan,neyse dedim bi daha baksin cocugu hastaydi,sonrada acmadi iyiki acmamis..neyse allah sifa versin....ben buldum fali cikan I gerisi hikaye artik bana...baktirmaya luzum yok....sizin de yorumlariniz bir 6 ay sonra daha belirgin olucak o zamana fallariniz cikmis olacak yada cikmamis,umarim cikar tabii...

tabi cnm kadının bakmama lüksü var acmaz acmaz belki bi bildiği vardır öle düşün bence... herkezin falcısı farklı burda adım adım yasayanlarda oldu bunlar kişiye göre deişen seyler... bu arada siz biz diosun hayatımda ben bu forum acıldıgından beri okuorum üye olmamam eskilerin haklı yenilerin buna yeni basladıgını göstermez inan kim hıyar dese bi tutam tuzla cok kostum paramıda suan an için helal ettiğim tek kişidir elmira zira benim için öldüğünü idda ettikleri eski sevgilimin yeni sevgilisi oldugunu beni sallamadıgını ondan öğrendim ve teyit ettim=) bi 6 ay sora cıkmazsada bunu hırs yapıcağımı ve tekrar basa sarıp bilemeyenlere ısrarla gideceğimi sanmıorum... kendime bi iyilik yapıp önümüzdeki maclara bakarım simdiki gibi=))

nese ben yatıyım allah hepimizin gönlüne göre versin umarım hepimizin falı cıkar kim kimi beğendiyse o cıksın cıksında nasıl cıkarsa cıksınn=)))

Kim bulduğunuz falı çıkan? Elmira'nın bana dedikleri de çıkmadı ve tarihleri ötelemesine rağmen yine yeni verdiği tarihte de çıkmadı. İlk baktığı falda ben bir sağlık sorunumdan söz etmişim, söz etmişim diyorum çünkü telefonda konuşurken ses kaydı da almıştım sonradan dinlediğimde bu sağlık sorunumla ilgili sorular sormuş, geçmişte olan ve çok büyük sorundu geçmişte olmasına rağmen bunu da söyleyemedi. 2. baktığında bu sağlık sorunumla ilgili sorun yaşayacaksın dedi ki ben ilk baktığında ona durumu anlatmıştım. Benim açımdan Elmira'nın söylediklerinin çıkması çok olumlu yani istemediğim şeyleri değil tam tersi istediklerimi söyledi ama çıkmadı. Yani duymak istemediklerini söyleyen kişiler bilemedi durumu benim için geçerli değil, tam tersi duymak istediklerimi söyledi ama gerçekleşmedi.

Cikmadiysa bir daha baktirma zaten, herkese tutmuyor anlasilan, yinede olumsuz soylenen kisilerin geneli baktirdigi falciyi bu sebepten dolayi sevmiyor fazla, aldigim izlenim bu forum genelinden.. bir arkadasimizda suan evlilik arifesinde mesela tamda Elmiranin anlattigi gibi.. Herkese cikacak diye birsey yok..

X