kızlar mrb ders çalıştığım için tüm sayafaları okuyamadım zamanım yok. gül hakkında fikirlerimi yazmak istiyorum. 2009 yılında sefaköyde bi falcının evine gitmiştik bi arkadaşımla.Hatun bizi dehşete düşürmüştü. Evi pislik içindeydi koltuğa oturmaya tereddüt etmiştik pislikten. neyse bi bardak suyun içine saç telimizi attık bardağın üzerine elini koyup her şeyi anlattı.İkimizinde aklımızdan geçen ne varsa planlarımızı gelecekte ne olmasını istiyosak birebir anlattı. söylediği şeylerin çoğu çıktı bazıları da hala olmadı ama olabilir bekliyorum.Ama kadından inanılmaz bi negatif elektirik aldık ikimizde ben günlerce uyuyamadım sürekli içimde bi sıkıntı vardı. 3-4 ay kadın aklımdan çıkmadı.Bi dahada yemin ettim böle önünde kahve tarot falan olmayan birine baktırmıcam die (yani muabbetine baktırırım die zaten öyle ayda yılda bir baktırırım) neyse gelelim güle onada bi psikiyatrist arkadaşımın tavsiyesiyle gittim (bi psikiyatristten falcı önerisi almak ilginçti normalde çok kızar milletin şizofrenilerine para kazandırıyolar diye:)) ) ilk gittiğimde aşk hayatımla ilgili şeyler söyledi genelde şöyle biri var böyle biri var eski sevgilim şu tarihte evleniceksin falan filan... sonra bir de iş için gittim (çok kısa baktığı için ilkinde pek değinmemişti) ben bi işimin olması için 2 senedir bi dava sonucu bekliyorum neyse gül bu davanın tüm sürecini bir bir anlattı sonunda işimin içeriği bildi çok şaşırdım bu kadar detaya inebilmesine. ben davanın sonucundan pek umutlu değilim ama bakalım dedikleri çıkacak mı çıkarsa yazarım sizlere de pozitif enerji göndercem sana falan dedi. Neyse asıl sölemek istediğim gaybı allahtan başka kimse bilemez . en azından gül bana çok pozitif bi elektirik verdi iyi niyetli bi kızcağız insanı rahatsız etmiyo. tam terapi niyetine fal yani o yüzden sizlere de tavsiye ederim Çok uzattım kusura bakmayın:)