İstanbul'da Fal - Falcılar

tabi cnm kadının bakmama lüksü var acmaz acmaz belki bi bildiği vardır öle düşün bence... herkezin falcısı farklı burda adım adım yasayanlarda oldu bunlar kişiye göre deişen seyler... bu arada siz biz diosun hayatımda ben bu forum acıldıgından beri okuorum üye olmamam eskilerin haklı yenilerin buna yeni basladıgını göstermez inan kim hıyar dese bi tutam tuzla cok kostum paramıda suan an için helal ettiğim tek kişidir elmira zira benim için öldüğünü idda ettikleri eski sevgilimin yeni sevgilisi oldugunu beni sallamadıgını ondan öğrendim ve teyit ettim=) bi 6 ay sora cıkmazsada bunu hırs yapıcağımı ve tekrar basa sarıp bilemeyenlere ısrarla gideceğimi sanmıorum... kendime bi iyilik yapıp önümüzdeki maclara bakarım simdiki gibi=))

valla hayat belli olmuyor bazen ole bi noktaya geliyorsunuz ki başa sarıp, çıksa da çıkmasa da falcıları baştan dolaşabiliyorsunuz malum bi süre sonra piyasada gidebileceğiniz BAŞKA bir falcı kalmıyor çünkü :KK60:
Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin, ne diyelim:KK50:

Ya Keryneia ben bunlari sadece acaba boyle birsey mi oluyor diye yazdim. Oyle uzak kaldigim donemde aklima geldi.

Ki Elmira zaten benim favorim herseyimi bildi, geleceKle ilgili de tam o sirada hayal ettigim seyler olacak dedi.

Valla ona bakarsan suan benimde fikirlerim degismis durumda, ama buyuk konusup asla yada imkansiz demek istemiyorum.. cunku ben cok dengesiz birisiyimdir, bugun istemem yarin isterim. Kaldiki suan icin ondan cok daha onemli mevzular var.. bi zahmet ask hayatim ikinci planda kalsin yani!

:)) günlerdir dillerden düşmüyor bu elmira...bilir yada bilemez ama insanı çözdüğü ,analizde,olabilecekleri önceden öngörebildiği 10 kişiden 8'i yada 7 'sinde başarılı olduğu kesin..bu burdaki yorumlardan açık beyan belli oluyor zaten..yoksa bu zamana kadar bu kadar dillendirilmez çoktan eski sayfalardan takılır kalırdı..İstatistik biliminde bile 5% hata payına bile görmezden gelinirken bu kadar spritual bir bakımın böyle veriler vermesi bence başarılı mıdır sorusuna evet cevabı verilebilir. Burda bir çok insan günlerce çıkan fal haberi dedi hepimiz okuduk..neden kimseninki çıkmadı denildi ben anlamadım o bölümlerin okunmadan atlanıldığı kanısındayım. Kaideye dair bişey çıkmadı denilmesine de ayrılca şaşırdım benim için önemli olan başkası için değildir bu kimi enterese ederki? bunu söylemek bence pek de hoş gelmiyor bana...Ayrıca bunu tamamen kendi fikrim diye söylüyorum kimse asla üstüne alınsın istemem ama bana göre bir falcı iyimi kötü mü gerçekten kendini bariz belli ediyor..belli ettiği konusunda da iddalıyım..sonuç da son bir sene zaman zaman da olsa öyle kötü zamanlar atlatttım ve yaşadımki kendimi rahatlatmak adına bir çok falcı gezdim ve bundan ziyade uzun zamandır bu foruma da takılıyorum bu da çok büyük bir etken... gidiyorum bi kadına bir kere baştan savma resmen paranın kokusunu alır gibi bakıyor bana resmen saçmalıyor ve resmen bilmediğinide anlıyorum bu konumda 2 şey düşünüyorum evet bu falcı kötü yada falcı ile frekansımız uyuşmadı..geliyorum burda o kişi hakkında yorum okuyorum ve hatrı sayıda bir çok insan onun için saçmaladı bilemedi diyorsaa yessss evet bu kadın bana bakamadı değil bu kadın falcı bile değil diyorum..ama bana bakamasa bile herkes burda çok iyidi diyorsa hımm demekki kadın yaa cok kişiye bakmıstı yada bana bakamadı diyorum.. Toplamda 5 arkadaşım ve ben gittik hepimizde memnun kaldık..ee burdakilerin çoğudaa evett memnun kaldım diyorsaa artık bu kadın Abii bu kadın bu işi biliyor..sezarın hakkı sezaraadır derim ben..bu su götümezz.. Benim 2 favorim var biride bu..tabikii sizlerin yorumu arkadaşlarımın tepkisi ve kendi bakımımın sayesinde!!!

vıyyyy amma uzun yazmışım yinee heee...ne zamandır hep konuşulup duruyorduu çok biriktirmişim demekk:)) neysem okuyana şimdiden gözlerine sağlık!

amin inşallah canım.
Huzur,mutluluk,başarı.
Bugün ki ruhsat için 3 yılımı verdim. DErs çalıştım,strese girdim,maddi anlamda ciddi harcamalar yaptım. Ama fotograflarıma bakarken gözlerim doldu.
Başardım.
Bugün yanımda O'nun olmasını isterdim. 2 kere sınava girdim 2'sinde de elimden tutup götürdü. Sınav dönemi strese girdim,kavga ettim,gerdim,delirttim alttan aldı.
İlk sınavda 3 saat 2. sınavda 3 saat dışarda bekledi.
Ona ruhsatımı uzatıp başardık demek isterdim. Çünkü haberi aldığımda ailemden önce O'nu aramıştım.
Ama yanımda yoktu.
Olsun ben tek başımada gururlu,başarılı ve başım diktim.
Niye mi anlattım ne biliyim. Duygusallaştım işte.

kutlarım canım:)
duygularını çok güzel yazmışsın..umarım herşey istediğin gibi olur:)

elmiranın verdiği tarihleri tükettim bitti geçti tüm tarihler.. umut neyim de artık beslemiyorum açıkçası, köşeme çekilip bekliyorum.. uzun bi süre fal neyim yok bana

Minikdepresif teprikler :KK66:).. bosver be tatlim, bak guzel seylerde oluyor arada iste.. varsin olmasin yaninda bu gununde. Oyle yada boyle mutlu olucaksin sen biriyle, gonul ister ki sevdigin adam olsun elbette.

canım tebrikler ediyorum...boşwer ...geçmişe göm...bende dün pc de fotoğraflarımız kalmış...8 ay oldu ayrıyız...aramasını dahi istemiyorum.. güzel günler aklıma geliyo ama napalım...kader :KK51:çok ağladım bende hastalandım yataklara düştüm..kanser riski bile çıktı bende üzüntüden...bu hayatta yaptığımız hiçbir iyiliğin kıymeti yok ne yazıkki...önemli olan kendinsin... :KK51: başarın için seni tebrik ediyorum tekrar.. hiçbi erkeğe ihityacımız yok da işte gönül bu istiyo bi sevgi kırıntısı :KK51:

Minikdepresif teprikler :KK66:).. bosver be tatlim, bak guzel seylerde oluyor arada iste.. varsin olmasin yaninda bu gununde. Oyle yada boyle mutlu olucaksin sen biriyle, gonul ister ki sevdigin adam olsun elbette.

teşekkür ederim.
akışına bıraktım ben. hayırlısı neyse o olsun diyorum. arada özlem kuduruyor ama sonra geliyorum kendime.

Valla kizlar beni ornek alin istemiyorum, ama yarin aksam icin bi randevum var.. uzun zamandir konustugum, ama bi turlu bana olan aski bitmeyen bir erkekle. Bulusup dertlesmek istiyorum, Istanbul'a geldigimdede ayni hiz devam.. napiyim civi civiyi sokuyor, ha hemen ask yasanmaz tabikide, bunu istesemde yapamam, ama birilerininde beni oyalamasi lazim. Gezip tozucam, eglenicem, gulucem.. ayrica annemin durumu zaten yeterince yipratti beni, eve kapanip sadece bu olayi dusunursem kafayi yerim.. hayat oyle yada boyle devam ediyor. Ona destek olmak icin, hic basindan boyle bi olay gecmemis gibi davraniyorum.. evde kiz kardesimle gulucukler havada ucusuyor (kendisinin haberi yok, yasi kucuk diye soylemedik).. annem bi toparlandi ki sormayin. Yuzune renk geldi, istahi artti, kendine bakmaya basladi yeniden.. Moralinizi yuksek tutun, devam edin.. zaten hersey olucagina variyor kizlar :KK66:.

amin inşallah canım.
Huzur,mutluluk,başarı.
Bugün ki ruhsat için 3 yılımı verdim. DErs çalıştım,strese girdim,maddi anlamda ciddi harcamalar yaptım. Ama fotograflarıma bakarken gözlerim doldu.
Başardım.
Bugün yanımda O'nun olmasını isterdim. 2 kere sınava girdim 2'sinde de elimden tutup götürdü. Sınav dönemi strese girdim,kavga ettim,gerdim,delirttim alttan aldı.
İlk sınavda 3 saat 2. sınavda 3 saat dışarda bekledi.
Ona ruhsatımı uzatıp başardık demek isterdim. Çünkü haberi aldığımda ailemden önce O'nu aramıştım.
Ama yanımda yoktu.
Olsun ben tek başımada gururlu,başarılı ve başım diktim.
Niye mi anlattım ne biliyim. Duygusallaştım işte.

Miniğim, sen adamı tersle tersle, aradığında cevap verme, sonra da yanımda değildi de.... Olmaz tatlım :) Bak adam iki sınavına da gelmiş ,aramış... bu adam seni sevmese bunları yapmazzzz! Sen gene de ona "başardık!" de.. Nolucak? sosyeten mi bozulacak :) Bu arada çok tebrik ediyorummmm :) Hayırlısı inşallah!!!

valal kimse konu disi filan diye yemesin simdi bizi, yazmazsam icimde kalacak..
seni cok iyi anliyorum, basariyi taclandiran paylasmak..
belki de sunu yapmalisin, yine de aramalisin onu ya da gordugunde bu surecte yanimda olsun tesekkurler demelisin, mujdeyi vermelisin ona da.. basin dik olsun tabii ki! kolay mi o ruhsati almak, bilmez miyim? kac arkadasim, ne kadar ugrastilar.. her sey sirasiyla.. ve suna cok inanirim ben: insan hayatinda bazi donemler var, dususun ortasinda buluyorsun kendini.. ve bazi zamanlar var, iyi bir gelismeyle basliyor ve oyle devam ediyor. insallah bu ruhsat iyi gelismelerin yasanacagi donemin habercisidir.. sen bu kadar samimi bir sekilde sevdikce, bu iliski cok guzel bir hal alacaktir. kalbini temiz tutmaya ve allah tan salih niyetle hayirlisini dilemeye devam et lutfen.. her sey iyi olsun senin icin, cok sevmek ne demek cok iyi biliyorum :)

Seninkini okumadan aynısını yazmışım :) Görüyo musun miniğim :)

Miniğim, sen adamı tersle tersle, aradığında cevap verme, sonra da yanımda değildi de.... Olmaz tatlım :) Bak adam iki sınavına da gelmiş ,aramış... bu adam seni sevmese bunları yapmazzzz! Sen gene de ona "başardık!" de.. Nolucak? sosyeten mi bozulacak :) Bu arada çok tebrik ediyorummmm :) Hayırlısı inşallah!!!

Seninkini okumadan aynısını yazmışım :) Görüyo musun miniğim :)

durun yahu güldürmeyin,vergi yapıyom hesapta yüzümde kocaman bi gülümseme :KK62:
teşekkürler fıstık. Allah hayırlı ve bol kazanç nasip eylesin inşallah.

sabah istanbul odası ve ankara merkezin yolladığı iki kimlik var verdim ona al hakkındır dedim :) aldı koydu cebine. bi süre sonra geri verdi. geçici olarak sende kalsın benim bunlar didi :KK33:

onun incileri dökülür asıl evlenek dese :63: neyse verilen tarihlere ne kaldı şurda :KK52::KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç merak etme canım , ben ve arkadaşım gitmiştik bana sadece isim bildi gerisi boş çıktı. Arkadaşımın çoğu şeyini bildi aylar öncesinden ayrılcağını söylemişti erkek arkadaşından ve o da boş çıktı hala çıkıyorlar .
ve saatlerce bekliyorsun iki cümlesi için bana göre değmez gittiğine ...

İsmi ney peki.. öyle birini tanıyorum da oysa gitmiyim:)

durun yahu güldürmeyin,vergi yapıyom hesapta yüzümde kocaman bi gülümseme :KK62:
teşekkürler fıstık. Allah hayırlı ve bol kazanç nasip eylesin inşallah.

sabah istanbul odası ve ankara merkezin yolladığı iki kimlik var verdim ona al hakkındır dedim :) aldı koydu cebine. bi süre sonra geri verdi. geçici olarak sende kalsın benim bunlar didi :KK33:

onun incileri dökülür asıl evlenek dese :63: neyse verilen tarihlere ne kaldı şurda :KK52::KK76:

minikcik sen forumun tadı tuzusun o sensız bir hayatı napsın bee

fal paralarını bende istiycem :21::21:
buarada haberlerım var laroxcuğumla sana 10 dakıka dolmasını bekliyorum :KK52: elmira altın gol atmışşş!!!

Son düzenleme:
fal paralarını bende istiycem :21::21:
buarada haberlerım var laroxcuğumla sana 10 dakıka dolmasını bekliyorum :KK52: elmira altın gol atmışşş!!!

bende gol istiyorum :KK14:
bizim görüşme yarın. elmira bişi bekleme sonuç çıkmıcak dedi (inşallah ben yanılırım diyede ekledi)
ama bu görüşşme (süre verdi) onun görüşme talep etmesine sebep olucak,bundan sonra ki hareketlerini çok dikkatli at , canından bezdirmeden canını oku dedi.
bende öle yapcam.
yarını iple cekiyorum.

O zaman benim de icimde kalmasin madem elmira hakkinda olumsuz yorum yapanlara ilk dediginiz sey duymak istediklerinizi soylememis...kusura bakmayin da o zaman hayatimda ki kisi icin evlilik dedi,tum eskileri dondurdu,sadece su an ki icin donmeyecek aramayacak bile dedi...olumsuz hicbir yorum yoktu....arkadasimin baskasiyla nisanli eskisi icin ayrilacak evleneceksiniz dedi cocuk evleniyo su an...benim aramayacak olan aradi hatta gorusuyoruz evlenecek oldugumla ise bir daha gorusmedik gorusmeyecez de,baska bir arkadasimin sevgilisi icin gene evlilik dedi kizin sevgilisi baskasiyla beraber artik...5aha sayiyimmii cok var cunku boyle anlat anlat bitmez....bi yerde haklisin bence de baktirdiginiz falin uzerinden zaman gecmesi lazim bizimkinin yaklasik bir 5 yada 6 ay gecti hersey acik ve net...!u sebepten size bilmistir basarilidir eyvallah ama kotuydu diye yorum yapan insanlara duymak istediklerinizi duyamamissiniz yada negatifmissiniz demek yanlis....umarim fallariniz cikar ama su son 1 yil yeterince fal baktirdimm yorum yapiyorsam sallamiyorumdur inanin...

Elmira hakkında doğru biliyor denilenlere katılıyorum. Benim diyen tarotçuyu geçer, çok ciddi noktaları söyledi bana.
Şu an not aldığım kağıttan söylediği şeyleri yazıyorum..

*Erkek arkadaşınla ciddi yaş farkınız var, (20 gibi)
*çok dertlisin yollarınız ayrılmış, ama iletişiminiz sürüyor.(doğru)
*Erkek arkadaşınla aynı sektörde çalışıyorsunuz, görsellikle alakalı tv ile alakalı bir sektör, bu adam sana yardımcı olacak işin konusunda vs.(bu da doğru)
*karamsarsın çok, umudu kesmek istiyorsun çabalıyorsun ama yapamıyorsun (doğru)
*evli değil, nikahı düşmüş (doğru boşandı)
*sana karşı boş değil, inatçı, hata kabul edemiyor. (doğru)
*ayrılığı senin üzerine yıkmış, ayrılırken yaş farkını vs bahane etmiş (doğru)
*çevrende ilgi görüyorsun, başkaları var hayatına girmek isteyen(doğru)
*annen sağ baban yok(doğru)
*baya yaş farkınız var 20lerde.(doğru)
*aklınca uzaklaşmış senden, sonu yok diyor, korkuyor. daha çok bağlanmanı istemiyor, kötü niyetle ayrılmamış(doğru adam da bunları dedi)
*3 kez dönmek istemiş, hep kendini engellemiş
*bu adam zaafına yenik düşüp dönecek ama tekrar ayrılacaksınız, ikinci kez biterken sen de üzülmeyeceksin çok.
*eğitime ara vermişsin, tamamlayacaksın (masterı bıraktım bu aşk acısı falan yüzünden. ama bu dönem tamamlayacağım)
*2 vakit içinde dönecek bu adam. 2 hafta değil, 2 ay olabilir dedi.
*annene evlilik gözüküyor yıl ortasında dedi.
*dayına taşınma gözüküyor başka bir şehre, dedi .(doğru ankaraya taşınıyor emekli olunca)
*yakın geçmişte ailende bir ölüm haberi almışsın, dedi. (büyük teyze öldü doğru.)

yani şunu bilemedi dediğim bir şey olmadı. nisan'da baktırmışım falı. vaktimiz var barışmak ve yeniden ayrılmak için :))

Kızlar şaka bir yana.. biraz da biz yönlendiriyoruz galiba.. o yüzden olumsuz çıkanlar çok fazla etkilenmesin, ve olumlu çıkanlar da alıntı yaptığım arkadaşınki gibi beklemesin.

yani bekleyin tabii ki ama adım atılması gerektiğinde kontrolü ele alın, fala odaklı kalmayalım. zaman bizden gidiyor sadece.

ben bildiğiniz gün geçirmek için yaşıyorum.

ayrıldığımızdan beri işi gücü bıraktım, iki ay geçse de adam dönse şeklindeyim.

bak bugün perşembe mesela. haftaya belki yanıma gelir diye bekleyip duracağım. hayatım tamamen beklemekle geçiyor. bilmiyorum sizinki de öyle mi ama..

aslına bakarsanız biraz da içimi boşaltmak için yazdım :) konuyu böldüysem kusura bakmayın. bildiğiniz canlı cenazeyim ondandır :)

X