İstanbul'da Fal - Falcılar

senide sıkmak istemedim aslında ; sanki elmira nın falı bozulmuş değişmiş gibi geldi sana sandım.

bana söylediklerinde de gerek ben gerek ailemle ilgili yaptığı yorumlara gerçekten zaman var .... maalesef henüz yorum yapamıyorum .

şunuda eklemek istiyorum çok sıkılmıştım , tekrar baktırdım elmira ya gene beğendim.. ama gerçekten yorum yaptığı şeylere zamanı var bekliyorum ...

İçim şişti. Zırıl zırıl ağlıcam , işiniz bana mendil yetiştirmek olucak.
Forum konusundan çıktı aldı başını gidiyor, lütfen asıl konusuna geri döndürelim.
Çıkan fal haberi istiyorum,çıkmayan fal haber istiyorum.
Yeni falcı istiyorum.

kızlar bende nacizane fikrimi söylemek istiyorum :). burası fal-falcılar sitesi değilmi ?kim kimi beğeniyorsa veya beğenmiyorsa söylenen bir forum değilmi?
handekuka yı çok iyi anlıyorum onun durumunu kimse bilemediği için sitem etti bu bana çok normal geldi .. yaşadıklarından dolayı ... haliyle genel yorum yaptı tek bir falcı adı vermedi....
inanın bende çok falcıya gitmişimdir.. kimisi gerçekten iki boş laf ederek para kazanmaya çalışıyor.. benim böylelerine para vermediğim oldu falı keserek kusura bakmayın beğenmedim deyip ayrıldığım oldu..
kimide Tarık gibi ilk falları iyi sonraki falları aşka gelirse güzel bakan falcılar ..
kimiside çok sahtekar sadece beyin okuyarak gelecek hiç çıkmayarak umut veren falcılar var ki çoğu böyle ... (çanga kafe serkan gibi ...)
arada bazı falcılar var çok az diyebilirim sayılıdır ... söylediklerinin ise %50 %50 çıktığı
birde beğendiğim gündemdeki falcılar var ki bende merak ederek bekliyorum ....
hepimiz aynı kapıya çıkıyoruz aslında. Sorunları olan insan fal baktırmak ister ve çıkmasını bekler..
kimse boşa para vermek istemez... sonunda hayal kırıklığıda cabası...

bosverin bunları yaaa kaldı 9 benim falıma hobaaa hep beraber sayıoruz 19unda hepinize mutlu hbr veririm inş=))

senide sıkmak istemedim aslında ; sanki elmira nın falı bozulmuş değişmiş gibi geldi sana sandım.

bana söylediklerinde de gerek ben gerek ailemle ilgili yaptığı yorumlara gerçekten zaman var .... maalesef henüz yorum yapamıyorum .

Cikmadi dersem yalan soylemis olurum.. suan cikmasini istiyormuyum asil soru bu. Suan istemiyorum.. keske cikmasa, cunku bana daha cok zor gunlerimin olucagini soylemisti. Sabretmem gerektiginden bahsetti, o zamanlar gucum vardi, ama annemin durumu beni fena yipratti ve icimdeki o istegi alip goturdu.

Ayriyken gitmistim Elmira'ya ve sana daha iki ayrilik daha var bu kisiyle dedi, bu ilki. Yani Elmira bu konuda yanilmadi. Ikincisi guatr olayina gelicek olursak, Elmiranin bana agzindan soylediklerini bir bir yaziyim isterseniz.. "Kafa ile goyus kismina kadar bir sorunu var, terleme ve carpinti yapiyor.." tarzi birsey soyledi.. evet annemde sadece kafa ve goyus kisminda terleme var ve evet carpintisida var.. Guatr olabilicegini ve test yaptirmamiz gerektigini soyledi bana, kaldiki doktoru bile ayni seyi dusunmus.. yani bu konuda yanilmadi Elmira. Bana kesin birsey soylememisti zaten, olabilir demisti. Hala sorunu bilmiyoruz ama bana soyledigi sorunu annem yasiyor hala ve uzun zamandirda cozebilmis degiliz. Bazen guatr'in testler sonucu cikmadigini duymustum, arastirmak icin farkli testler yapiliyormu diye sorucaz doktora, ama suan baska birseyle mesguluz anlayisla karsilarsinizki, ona hic yogunlasamadik bile. Annemin ameliyati bir hallolsa, baskada istedigim birsey yok simdilik.

Sakin olalım lütfen,şüphe duyduğunuz şeyler varsa kötü içerik'e basınız,biz inceler,gerekirse takibe alırız,şüphelerinizde haklı olduğunuz durumlardaysa zaten gereken yapılır,bu sebeple rica ediyorum konuyu dağıtmayınız,tartışmaya girmeyiniz...

Kızlar, Elmira annemin belli bir süre önce ameliyat olduğunu bilmişti ve sonuçlarının da iyi çıkacağını söylemişti. Bugün gidip sonuçlarını aldım ve sonuçlar çok iyi çıktı :) İnşallah diğer deikleri de çıkar :)

arkadaşlar bende giremiyorum siteye malum düğün hazırlıkları :)) aynen elmiranın dediklerini yaşıyorum şu an düğünüm iptal olmadı :)) barışma tarihimiz tam tuttu yani şu an herşey yolunda :21:

arkadaşlar bende giremiyorum siteye malum düğün hazırlıkları :)) aynen elmiranın dediklerini yaşıyorum şu an düğünüm iptal olmadı :)) barışma tarihimiz tam tuttu yani şu an herşey yolunda :21:

düğünn müüü, oleeey :))) çok sevindimmm :))) çok çok çok mutlu olll...

sanki herkes kustu buraya yahu :KK43:
isyerinde arada burda yazilanlari okumaya bayiliyorum:)
ama bugun bakiorm bisi yok ,kapiorm ; sonra gene bakiorm gene yok :KK43:

kizlar bole yapmayin nolurrr , zaten fal die deliricem ama baktirmamak icin direniorm 1 ay olucak kismetse ...

töbe estafurullah nolmus böle buraya kızlarr cıkan cıkmayan bişey yokmu yahu:S

Canım benim tebrik ederimmmm :) Çok sevindim!!! Ayakkabının altına "KK" yaz... anlayan anlarrrrr :KK53:

KK yazıcaksın yaaaaaa, ayakkabının en ucuna yaz ki sen de dans ederken silinsinnnn. Bir de çok dans et, işimizi şansa bırakmaaaa En Büyük KK

sanki herkes kustu buraya yahu :KK43:
isyerinde arada burda yazilanlari okumaya bayiliyorum:)
ama bugun bakiorm bisi yok ,kapiorm ; sonra gene bakiorm gene yok :KK43:

kizlar bole yapmayin nolurrr , zaten fal die deliricem ama baktirmamak icin direniorm 1 ay olucak kismetse ...

forum artık...fal'a tövbe edenler forumu oldu:)!!!

forum artık...fal'a tövbe edenler forumu oldu:)!!!

sen anlat kuzum bize deneyimlerini ben heycandan duramıorum kaldı 8 saymıyım diorum kadının cıkamazsa sucu yok öle spesifik bişeyki cıkarsa ztn alnından öpcem:KK70: s

Süreç dediği gibi gidiyoda eğer çıkmazsa beni istanbulun muhtelif kaldırım taşlarından toplarsınız :KK60:

elmira mıydı??? isim de ver ona göre bilelim :) Bir de olacak gibi mi?

kuzum simdi bi yolculuk olayı var herseyi hazırlanmıs elmira abla olmucak gidiilmicek dedi ben durumu anı gecmişi benle yasamıs gibi bildiği için güveniorum tabi zamanıda belli onu bekliorum işte.. kadını sürekli arayıpta rahatsız etmekte istemiorum fal baktırcaksam alıom catlak miniği gidiom ztn zırt pırt bikere baktırıp 50 kere sormak olmaz kac kere baktırdıysamda gidilmicek dedi amen dioruz bakalım=))

kuzum simdi bi yolculuk olayı var herseyi hazırlanmıs elmira abla olmucak gidiilmicek dedi ben durumu anı gecmişi benle yasamıs gibi bildiği için güveniorum tabi zamanıda belli onu bekliorum işte.. kadını sürekli arayıpta rahatsız etmekte istemiorum fal baktırcaksam alıom catlak miniği gidiom ztn zırt pırt bikere baktırıp 50 kere sormak olmaz kac kere baktırdıysamda gidilmicek dedi amen dioruz bakalım=))

bi kerem sensin çatlak.
ikincisi ben sana baglıyım seninkiler cıkarsa bende ümitlencem.
sonra başlıcaz benim günü saymaya :KK60:

X