kızçe beni bi sen anladın sen de yanlış anladın :)))))
ya hu iyileri değil zaten, birebir adi aşağılık oldugunu anladıklarımızı diyorum. ciddi sahtekarlık yapanları ifşa etmeliyiz bu yani.[/QUOT
valla selintortum meselesini bende bilmiyorum bilenler yazsın aydınlanalım...
katre de yazmış o da açıklasın nasıl emın olmuş?
valla arkadaşım vakti zamanında bir hasan olayı çıktı ortaya, ben de anladım durumu ve yazdım buraya gitmeyin diye herkese. sonra o kişinin eşi bilmem nesi benim burada üstüme geldi. kızlar kandırılıyorsunuz dedim herkese, sonra bir kaç kişi haklıysan sus o zaman demek sende haksızsın tartışma çıkarıyorsun gibi şeyler yazdılar. maksat kimsenin parası boşa gitmesindi, sonunda moderatöre defalarca mail attım ve doneleri sundum açıklar mısın inceleyip dedim. aynı kişiye ait olan 5 nick buldular burada ve öyle iptal ettiler üyeliklerini. sizi tenzi ediyorum ancak o zamana gelene kadar tabir i caizse çok doğru, bilmiş bir takım arkadaşlar huzursuzluk yaratmakla suçladılar beni.
uyardığıma uyaracağıma pişman oldum açıkcası. ben daha da girmem böyle şeylere. şöyle örnek vereyim kimi falcıların burada nick alıp yazdıkları ortaya çıktı. bazı falcılar bazı arkadaşları arayıp öyle demişsin gibi söylemlerde bulunmuş, bunlar da üye olan başkaları tarafından söylenmiş. ortada olan şeylerden bahsediyorum ben. şüphelendiğim bir durum da ayrıca var.