İstanbul'da Fal - Falcılar

bu kadar karaktersız oldugunu soylememıstı
o kızla yapamıcak kızdan bı kazık yıcek senı uzdugunu anlıcak vıcdanen rahatsız olcak demıstı, ama kızla en ufak sorunu olsa o resımler profıl resmı olmazdı

Sana bununla bi gelecegin oldugunu soyledimi.. yaw benim turkiyedeki erkeklerden iyice umudum kesildi.. avrupadakiler ne kadar masum kaliyolar yanlarinda bilemezsiniz.

Arkadaslar dun aksam itibariyle falim cikmis bulunuyor :) :KK64:
tam da dedigi surede, tam da dedigi sekilde :))) :nazar:
bunun serefine ne yapsam bilemedim! bu inanilmaz sikintili donemde benim ic cekislerimi sabirla dinlediginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Sizi seviyorum! Allah hepinizin gonlune gore versin! minik eger seninki de olursa canim, pastamizi hediyemizi alip gidiyoruz, unutma. elmira diyorum baska bir sey demiyorum :) :nazar:
ayrica olgu nun aylar once soyledigi ve tarih verdigi sey de ayni seydi, bunu da hatirladim. Dolayisiyla Olgu ya da koacaman bir tebrik! HAkkini yemeyeyim.. :KK9:
Sevgiler!!!

:) Bana da Elmira ve Olgu paralel şeyler söylemişti, küçük küçük hep çıktı; şimdi ilk etapta önümüzdeki 15-20 günü sonra da yıl sonuna kadar çıkacakları bekliyorum :) İkisini de seviyorum :)

:) Bana da Elmira ve Olgu paralel şeyler söylemişti, küçük küçük hep çıktı; şimdi ilk etapta önümüzdeki 15-20 günü sonra da yıl sonuna kadar çıkacakları bekliyorum :) İkisini de seviyorum :)

Yaaa banada cikti ama iyi birsey degil.. siz daha iki ayrilik daha yasayaciksiniz dedi al ilkini yasadik iste :/.. keyfim kacti, hevesimde acikcasi.

Yaaa banada cikti ama iyi birsey degil.. siz daha iki ayrilik daha yasayaciksiniz dedi al ilkini yasadik iste :/.. keyfim kacti, hevesimde acikcasi.

benımkı de kötü bişi bu ayrıntıları bile bilmesı elmıranın hoşuma gidiyor aslında ne yalan söylüyüm güvenimi artırıyor ama şu sonuca gelseydim :)

Elmira icin bir soru gelmis.. elmira Tarot bakiyor 75 liraya, evinde bakiyor ama tellede bakiyor..

benımkı de kötü bişi bu ayrıntıları bile bilmesı elmıranın hoşuma gidiyor aslında ne yalan söylüyüm güvenimi artırıyor ama şu sonuca gelseydim :)

Oylede ne biliyim yaaa, dayanamiyorm artik ben sanki.. neyse yasayip gorucez. Ama onu bekleyemicem, kusura bakmasin..

orası öyle canım ama olacağın önüne geçilmiyor...

Ya bu kadar ayrilip barisip anlamadim ki ne halt yedigimiz belli degil.. ne ayri kalabiliyoruz nede beraberken sorunlar bizi birakiyor. Neyse aramiz uc ayda oldu oldu olmadi sen sag ben selamet.. ben ailemin yanina geri donuyorum.

gece gece aklıma ne geldi gül bana aylar önce baktığı falda bişey söylemişti hadi canım demıştım kendıme kendıme olamaz unutmuşum inanmıyorum bildi kadın :)

gece gece aklıma ne geldi gül bana aylar önce baktığı falda bişey söylemişti hadi canım demıştım kendıme kendıme olamaz unutmuşum inanmıyorum bildi kadın :)

Bilmiştir ya... Kadın benim her yaşayacağımı bilmiş valla bu zamana kadarki... Aylar önce, Mayıs ayına kadar görüşmeye devam edeceksiniz demişti benle esas oğlan için... Evet şuan Mayıs itibariyle görüşmemiz de kesildi... Benim Gül'e gitmem lazım hala bi gidemedim... Bana çok uzak çünkü...

Bilmiştir ya... Kadın benim her yaşayacağımı bilmiş valla bu zamana kadarki... Aylar önce, Mayıs ayına kadar görüşmeye devam edeceksiniz demişti benle esas oğlan için... Evet şuan Mayıs itibariyle görüşmemiz de kesildi... Benim Gül'e gitmem lazım hala bi gidemedim... Bana çok uzak çünkü...

Gül şu anda nerede?

ben eskisinin tatile gidiceğini duydum elmiraya baktıdım ve bana gidemicek yanında bi kız var o gidebilir belki ama onda sorun cıkıcak demişti bugün duyum aldım ucak bileti ayırtmıslar bi arkadasımdan bu kdr hersey yolundayken gitmezlerse elmiranın ilk dediği cıkmıs olucak ve zamanıda belli hepinize acıklıycam ama cok imkansız gözüküo 10-12 günü var...

Havalimanindan herkese selamlar efendim.. Pazartesi gunu bi konu netlik kazanicak. Merakla bekliyorum neticeyi..

X