- 15 Nisan 2011
- 40
- 0
bende bugun elmıra hanımı aradım, soyledıklerınden dolayı saskınım
bırde benım falım oyle yarımsaat 40 dakıka surmedı soru sormayı bılmıyorum sanırım, tek bı konu var o da rahmetlının sımdı ne dusunduguydu, bıraz konustuk duyduklarım yuzunden saskınım ama o sor dedıkce ben tıkandım kaldım,
ısın garıbı su vakıtte su olucak gıbı de dııldı falım o yuzden sadece olurda gerı gelır benı affet derse anlıcam kadıncagızın bılıp bılmedıgını
e keske sorsaydin :/
temmuz mu anam anammmm peki o 3 ayda napcakmış sorsaydın yhaben de sormak ıstıyorum genelde nasıl gelısıyor surec ???
mesela bana gecmısle ılgılı bısey goremıyorum cıkmadı dedı, su anda ıkımızınde ne dusundugunu ve gelecekle ılgılı gorduklerını soyledı
ama konusurken 10 mayıs, 11 hazıran atıyorum ıste gıbı kesın tarıh aralıkları yoktu mesela
su anı bıldı, hıc bılmedıgı bır ılıskı hakkında telefonda dogru yorumlar yaptı bence, ve beklememı temmuz ayı gıbı donucegını pişman oldugunu goruceksın dedı,donunce de ne ıstersen yap ona dedı
elmira hanım çok geçmişten bahsetmedi banada.zaten önemide yoktu geçmişin.çok yakın geçmişimden bahsetti.neler düşündüğümü çok iyi bildi. ve gelecekten bahsetti. beğendim ben. dedikleride çıkarsa favorim olucak...
geçmiş geleceği yönlendirmesi açısından önemli. şimdi ben erkek arkadaşım için gitmişsem o da gidip iş hayatımdan bahsederse işe yaramaz
Selma Toprak için yazdıysanız 75 liraya baktığını. Nisan ayının ilk haftası ve geçen hafta 2 defa ayrı ayrı baktırdım ve ikisinde de 150 lira yatırdım ben Selma Toprak'ın hesabına. Bazı insanlara 150'ye bazı insanlara 75 liraya bakıyorsa bu çifte standarttır, ya da kime ne kadar kabul ettirebilirsem yaklaşımıdır. Hiç şık bir durum değil. İnternetten gönderdim, e-dekontları bende.
sevgili davul eğer yakın zamanda aradıysan sana 75tl demişler bana niye 150 tl dediler diye ne zaman aradığını sordum.Yardımın için teşekkürler sağol.
elmira hanım çok geçmişten bahsetmedi banada.zaten önemide yoktu geçmişin.çok yakın geçmişimden bahsetti.neler düşündüğümü çok iyi bildi. ve gelecekten bahsetti. beğendim ben. dedikleride çıkarsa favorim olucak...
aslında can sıkmak yada umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama olan şeyleri de yazmak istiyorum
öncelikle bilmeyenler için; elmira hanıma fal baktırmıştım o anda sölediği biçok şey yerindeydi,ilişkim için 2.3 ay veriyorum biticek dedi
2 gün sonra ayrıldık sonra ben dayanamadım ve elmira hanımı aradım .bu kadar çabuk olcağını düşünmemiştim ama iii olmuş dedi (doğru tabi sölediği)ama gelcek tekrar sana dönmek isticek ama daha uzun zaman var şuan için gurur yapıyor ve döndüğünde de sen soğumuş olcaksın dedi !!!
Daha sonra kızlarla buluştuk onlarda bilir taksimde yürürken ayrıldığım sevgilim aradı ayrılıktan 2 gün sonra yani,eşofmanı bende kalmış onu istiyormuş bende bi kaç tane şey daha var onları da alırsın dedim neyse akşamına evde olduğumu gelip alıcağını söledim geldi komiktir ayrılık hakkında da konuştuk ama ben barışma olmasını istemediğim için ,(ayrılalım dye ben dedim çünkü)aslında deli gib istiyorum ama kalbimden korktuğum için mantıklı davranmaya çalıştım konuları anlayışla dinledim ama içeri gitiim oda da uzandım 3 saat falan kaldı sonra eşyaları istedi bende burada hazırladım dedim çantayı verdim oda kapıda bana istedik denedik ama başaramadık dedi ve gitti
işte bu kadar diceksiniz tabi madem kendin istedin ne sızlanıyosun .
doğru olan buydu evet ama çokk canım yanıyor .sizle paylaşmak istedim ...
Benim Elmira hakkinda yazdiklarimi oku istersen, bana soyledigi bir cok sey tarihine varana kadar cikti.. ha herkeste cikarmi tarihine kadar, sanmam, kendide boyle birsey iddia etmiyor zaten.
arkadaşlar elmira'nın tel' de veya evde bakması farkediyor mu cevap yazar mısınız lütfen ...
arkadaşlar elmira'nın tel' de veya evde bakması farkediyor mu cevap yazar mısınız lütfen ...
sanmıyorum burdan biri yazmıştı telde baktırdım sonra evde baktırdım birebir aynı diye ben yüzyüze baktırdım ama telde baktırıp çok memnun kalanlarda var
cnm bence evınde baktır farkedermı bilemıyorum telefonda baktırmadım ama yuzyuze daha iyi oluyor bu işler :)
benimle geleck biri olmadığından gitmeye cesaret edemim evine sen bilirsin dedi benim için fark etmez aynı çıkar dedi... elmira ya baktıran herkes evinde mi baktırdı yaaa üzüldüm bak şimdi