İstanbul'da Fal - Falcılar

bence iyi bir falcı sen sormadan senin kafandaki sorulara cevap vermeli.

Arkadaslar Elmira bende gecmisten an'a ve gelecege kronolojik bir sekilde anlatti, sonrada detaylari sormaya basladim.. sizde nasil boyle oluyor anlamadim :/

ben de sormak ıstıyorum genelde nasıl gelısıyor surec ???
mesela bana gecmısle ılgılı bısey goremıyorum cıkmadı dedı, su anda ıkımızınde ne dusundugunu ve gelecekle ılgılı gorduklerını soyledı
ama konusurken 10 mayıs, 11 hazıran atıyorum ıste gıbı kesın tarıh aralıkları yoktu mesela
su anı bıldı, hıc bılmedıgı bır ılıskı hakkında telefonda dogru yorumlar yaptı bence, ve beklememı temmuz ayı gıbı donucegını pişman oldugunu goruceksın dedı,donunce de ne ıstersen yap ona dedı

temmuz mu anam anammmm peki o 3 ayda napcakmış sorsaydın yha

elmira hanım çok geçmişten bahsetmedi banada.zaten önemide yoktu geçmişin.çok yakın geçmişimden bahsetti.neler düşündüğümü çok iyi bildi. ve gelecekten bahsetti. beğendim ben. dedikleride çıkarsa favorim olucak...

geçmiş geleceği yönlendirmesi açısından önemli. şimdi ben erkek arkadaşım için gitmişsem o da gidip iş hayatımdan bahsederse işe yaramaz

geçmiş geleceği yönlendirmesi açısından önemli. şimdi ben erkek arkadaşım için gitmişsem o da gidip iş hayatımdan bahsederse işe yaramaz

kişiye göre değişir tabi.benim arkadaşlığım bitmişti. bunları bildi. kafamda da kişiyi bitirdiğim için üstünde durmadı. herkesin falı aynı olamaz değilmi ?

Arkadaslar hepsini birakin birazda kendi hislerinize kulak verin.. Dun hic uyuyamadim, sabah ezanindan sonra uyuyabildim ve gordugum ruyayi aynen yasadim. Denemek isteyenler varsa denesin. Ezan sesine uyanip uyumussam genelde bu ruyalarimda cikiyor, sebebini gercekten bilemiyorum.

iyi de 150 deyince tamam derseniz kuzu kuzu kadın alır tabi, ben de aramıştım ilk zamanlar onu, kocası çıktı 150 dedi, yok o kadar değildir dedim arkadaşlar da gelmişti dedim direk tamam 75 olsun demişti kızlar. bu da onun taktiği ne koparırsam yazık olmuş 150 liraya

sevgili davul eğer yakın zamanda aradıysan sana 75tl demişler bana niye 150 tl dediler diye ne zaman aradığını sordum.Yardımın için teşekkürler sağol.

herkese 150 diyor tel.de üstelersen hatta çok ğüstelemeyip tek cümle bu kadar değilmiş dersen 75 e bakardı canım.. ya cidden üzüldüm pazara bak, davulla ilgisi yok yani selma toprak böyle yapıyor. hatta direk kadınlar kulübünden gördüm desen yeterdi

elmira ya tel de mi baktırdın evınde mi :) ben bugun randevu aldım saat 5 de tel de bakacak fark eder mi dedım tel yada ev, benım için farketmez her ıkısıde aynı dedı bunun uzerıne telde baktırmaya karar verdım bende...umarım bende memnun kalırım

eeee ne olmuş yanii bittimi şimdi :)) fal çıkmadı allahım yaa delirtmeyin benii :)))) yaa hayatım olabilir yarın ne olacağını nerden biliyosun bir olumsuzluk yaşayınca neden herşeyden vazgeçiyosunuz şu an durum bu olabilir ama eğer gerçek bir sevgi varsa ortada zaten ayrılmak bu kadar kolay olmaz ...
ben 3 yılda kaç kere ayrıldım son zamanlarda ki yaşanan olaylardan sonra bizim birleşmemiz imkansız diye düşünüyodum ama olmadı ayrılamadık kopamadık ama yinede ileriye yönelik korkularım var

Benim Elmira hakkinda yazdiklarimi oku istersen, bana soyledigi bir cok sey tarihine varana kadar cikti.. ha herkeste cikarmi tarihine kadar, sanmam, kendide boyle birsey iddia etmiyor zaten.

anladım sen tel de mi ev de mi baktırdın?... bana telde bakacak da bugün m.ettim ...

arkadaşlar elmira'nın tel' de veya evde bakması farkediyor mu cevap yazar mısınız lütfen ...

sanmıyorum burdan biri yazmıştı telde baktırdım sonra evde baktırdım birebir aynı diye ben yüzyüze baktırdım ama telde baktırıp çok memnun kalanlarda var

sanmıyorum burdan biri yazmıştı telde baktırdım sonra evde baktırdım birebir aynı diye ben yüzyüze baktırdım ama telde baktırıp çok memnun kalanlarda var

nasıl güvenipte gittin peki ben cesaret edemedim çünkü :)...ben yalnız gelemıcegımı soledım oda fark etmez teldede aynı seylerı solerım zaten dedı.. eger telde memnun kalmazsam evıne de gıderım ılerde bakalım inş. memnun kalırım sizler gibi

cnm bence evınde baktır farkedermı bilemıyorum telefonda baktırmadım ama yuzyuze daha iyi oluyor bu işler :)

benimle geleck biri olmadığından gitmeye cesaret edemim evine sen bilirsin dedi benim için fark etmez aynı çıkar dedi... elmira ya baktıran herkes evinde mi baktırdı yaaa üzüldüm bak şimdi

benimle geleck biri olmadığından gitmeye cesaret edemim evine sen bilirsin dedi benim için fark etmez aynı çıkar dedi... elmira ya baktıran herkes evinde mi baktırdı yaaa üzüldüm bak şimdi

Arkadaşlar,

Ben 3 kere Elmiranın evine giderek evde baktırdım, ve tek başıma gittim üçünde de.

Telefonda konuştuktan sonra; güvendim ses tonundan ve gittim, kesinlikle çekinmeden gidebilirsiniz,esi ile ilgili bir bilgim yok ama 1 küçük erkek ve 1 okula giden, 2 çocugu ile evde yasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…