İstanbul'da Fal - Falcılar

evet falım cıktı ama cıkmasaydı dedirtti elmira sevgili olduklarını duyucaksın görmiceksin ama duyucaksın demişti az evel telefon aldm cıkıolarmıs bi ilişkiye baslamıslar 2 gün olmus bende crs yüz yüze baktırmıstım ztn... cıkıcakmı die merak edioruz ya al cıktı cıkması gereken diil ama bu cıktı suana kadar baktırdığım en ii kadın ben baskada bişey demem...

Arkadaslar bugunlerde tuhaf bir sekilde bi enerji dalgalanmasini hissediyormusunuz yoksa benmi baska bi boyuta geciyorum, bir arkadasimiz boyle birsey soylemisti bana zaten :KK70:.. hemen meditasyon'a filan baslamaliyim. Ciddiyim bu gunlerde acayip bi enerji yogunlugu var! bunu herkes degerlendirsin.

ben 50 liraya baktırmıştım,tanıdık olduğu içinmiydi bilmiyorum,bir kaç kişi bir araya toplanıp eve çağıroyosunuz cafede yada kendi evinde bakmıyor kişi sayısı az ise fiyat yükseliyomuş :)

ben onu eve çağırırsam ben evsiz kalırım.
anam beni camdan atar :KK60:
suç ortağı bulmam lazım :78:

Elmira nın bana dediklerininde çıkmasını istemekteyimmm banada çıksınn valla tarihlere bende çok odaklı kalmıyorum şaşabiliyor yada geç erken çıkabiliyo :) offff banada çıksında burdan paylaşiim istiyorum ama şuan kuzuların sessizliği mevcutttt bomba nezaman patlar görüces

çok heyecanlıyım çook çoook çokkk, çıkıyo kızlar yavaş da olsa çıkıyor dualarıma ara vermemeliyim az kaldıııııııı :KK52: :KK52:

şu günler bi geçsin elmiraya teşekküre gidecem :KK1: :KK1: sonraa adaklarımı yerine getirecem bir biiiir, sonra şükredecemm her gün sonraa sonra sonra işte :KK19:

ya bende numarasını istiyorum, ama korkuyorum ya kötü bişe çıkarsa falda

O korkuyu ben her falda yaşıyorum desem yeridir olmasını çok istediğim birşey var ve ne olursa olsun olumsuz bişey duyduğumda bende herkes gibi o an üzülebiliyorum ama elmira çok tatlı biri görmedim telde baktı fakat sindire sindire sölüyor mercan da baktı mercan ne görüyosa söylüyor bakalım hangisi ne olur görüces paralel olmalarına rağmen elmira daha kısa süre biçmişti o yüzdende elmiranın dedikleri çıksın istiyorum ama pozitif tablo çizmiyo ablamla erkek arkadaşını sorduğumda mesela olumsuz konuştu

O korkuyu ben her falda yaşıyorum desem yeridir olmasını çok istediğim birşey var ve ne olursa olsun olumsuz bişey duyduğumda bende herkes gibi o an üzülebiliyorum ama elmira çok tatlı biri görmedim telde baktı fakat sindire sindire sölüyor mercan da baktı mercan ne görüyosa söylüyor bakalım hangisi ne olur görüces paralel olmalarına rağmen elmira daha kısa süre biçmişti o yüzdende elmiranın dedikleri çıksın istiyorum ama pozitif tablo çizmiyo ablamla erkek arkadaşını sorduğumda mesela olumsuz konuştu

herkese paralel çıkmış mercan ve elmira, ikisi de çok iyi ama bendeki gerçekten çok garip değil mi tam tersini söylediler ya yakın olsa içim yanmayacak

banada iş konusunda istediğim cevabı vermedi
hemde hiçbiri
ne elmira,ne emine,ne olgu
evet bi değişiklik görüyorlar ama sonraları hatta değişiklikte değil terfi.
ama bu salak yere ne kadar daha dayanırım bilmem.
bi gün ansızın delirip tüm falları geçersiz kılabilirim :KK1:

herkese paralel çıkmış mercan ve elmira, ikisi de çok iyi ama bendeki gerçekten çok garip değil mi tam tersini söylediler ya yakın olsa içim yanmayacak

evet şimdi tekrar yazınca hatırladım tam tersi söylemişler gerçekten bu merak konusu mutlaka bilgilendir bizi çıktı çıkmadı inşallah istediğin olan şey çıkar :) mariyide merak ettim yaaa ben offffffffffff :26:

ben 50 liraya baktırmıştım,tanıdık olduğu içinmiydi bilmiyorum,bir kaç kişi bir araya toplanıp eve çağıroyosunuz cafede yada kendi evinde bakmıyor kişi sayısı az ise fiyat yükseliyomuş :)

kimi çağırıyosunuz eve gelen kim?annenin seni atmasına gerek yok bana gelirsiniz de kim olduğunu merak ettm

meri meri :)
handekuka baktırmış ..
3-5 kişi toplaşıp baktırırız.
kositacım yüzyüzede tanışcaz nasılsa pazar günü.
napcağımıza karar veririz. emme ben anca mayıs ortası baktırırım :KK66:

hım anladım okto.

depresif zahmet olmazsa bana numaranı ms atarmsn belki o gün geç de olsa gelirim yanınıza :)

atmıcam işte :63:
gelmeyenlere yeni keşfettiğim falcıların nosunuda vermicem :63:
çıkan fallarıda sölemicem :63:

atmıcam işte :63:
gelmeyenlere yeni keşfettiğim falcıların nosunuda vermicem :63:
çıkan fallarıda sölemicem :63:

aaaaa sevgilisinden yeni ayrılan birine bu şekilde davranman hiç hoş değil .:KK59:

keyfimden diiil baş sağlığına gtcem deliiiiii hem çok gelmek istiyorum ayrılmazsanz ben gelene kadar koşcam gelcem .hadii bakem ver ver verv veerevv reeverrrrrrrrrrr

X