İstanbul'da Fal - Falcılar

hayır gelmedi gelse istermiim o kadar başka birinin nosunu istemiştim onu verdi sizin değil

demin yazdıgım diorrisimoya özelden mesaj yollayın size yollayacak ben özelden yazamıyorum evet sorduklarınız dogru olgu hnmla çalıştım 1.5 ay kadar sevgiler

kısss senin tatlı dillerini yesinler :))))) hadi inşş gerçi ben ümitlerimi kaybettikçe size sarıyorum burdan ruh halim normal değil artık :)))

:78:

zaman geciyor diye umutlar yitiriliyor oyle degil mi? o zaman o zamani doldurucak baska ugraslar bulmak lazim! Arkadaslar bilemiyorum ama sanirim su fal baktirma olayini birakali ben kendimi daha rahatlamis hissediyorum. En guzel ornegi benim bu konuda, cidden haa. Yapicak bin bir turlu isim var, ama olsun en azindan kafam dagilicak!:113: & :126:

Attım. Bu arada yıllardır bir türlü vermediğim kilolar sağlığımı tehdit edince ilim hocadan yardım istedim ve bir haftada 2 kilo verdim.:21:

ilim hoca dediğin kişiyle akşam görüştüm ben falla falan alakası yok amacını anlamadım burdaki arkadaşlara uyarı olsun diye yazıyorummm ...........

burdakileri yönlendirme şartıyla bedava bakım istediysen ve o da bakmadıysa normal yani onu kötülemen.

hahahaha yaaa allah aşkına biz burda bütün falcılara gidiyoruz öneriyoruz birbirimize tabiki de ücretlerini ödeyerek sen burda insanları yanlış yönlendiriyosun ben buna müsade etmem 50 tl istiyo fal bakıma bi şeyden anladığı yok bi tek sen tanıyıp biliyosun tabiki bi bakıcam kimdir nedir yalancımı değilmi baktım araştırdım ve burdakilere önermiyorum çünkü hiç bir şey bildiği yokkkk sallıyoda sallıyo sen harbiden mağdursun da mağdursun :)))

ben yaşadıklarımı faydalı olmak ve ihtiyac duyan insanların şarlatanların elinde oyuncak olmamaları için paylaştım. Yazdıklarım gerçektir. Uydurma değil...ne haliniz varsa görün.

masken düştü tabi biz halimizden memnunuz şekerim yalan dolan muska büyü bunlarla işimiz yok size hayırlı işler ama burdan size ekmek çıkmazz ......

masken düştü tabi biz halimizden memnunuz şekerim yalan dolan muska büyü bunlarla işimiz yok size hayırlı işler ama burdan size ekmek çıkmazz ......

Benim senin gibilerin ekmeğine ihtiyacım yok çok şükür. Sen sütten çıkma akkaşıksın galiba. Bana sataşmazsan sevinirim artık. Terbiyesizleşme daha fazla.

Son düzenleme:
Benim senin gibilerin ekmeğine ihtiyacım yok çok şükür. Sen sütten çıkma akkaşıksın galiba. Bana sataşmazsan sevinirim artık. Terbiyesizleşme daha fazla.

hangimizin yaptığı terbiyesizlik buyur bir oylamaya sunalım istersen ...çıkarların uğruna milletin cebinden haksızca para almaya çalışan sen mi .test edip onaylayan doğru tek cümlesi olduğuna inanmadığım birinin maskesini düşüren benmi terbiyesiz . buyrun arkadaşlar açık oylama .........

Kızlar sonunda Elmira'ya baktırmaya karar verdim ama çok kısa bi kaç sorum var eğer yanıtlarsanız çok mutlu olurum

1-Telefondan baktırmayı düşünüyorum. Telden aradıktan sonra randevu veriyor hesabına para yatırıyorum sonra mı bakıyor nerden anlıyor benim yatırdığımı kafam karıştı bi açığa kavuşturursanız nasıl devam ediyor süreç çok sevinirim :KK69:

2-Geleceğin garantisi yok ama 3.şahısların düşüncelerini söyleme açısından baktıracağım daha çok, benimki ne düşünüyor falan gibi, ne dersiniz bu konuda güvenebilir miyim yani gelecek çıkarmı beklentisi olmadan özellikle 3.şahıs düşünce analizi için önerebilir misiniz?
yorumlarınızı bekliyorumm :)

Son düzenleme:
Kızlar sonunda Elmira'ya baktırmaya karar verdim ama çok kısa bi kaç sorum var eğer yanıtlarsanız çok mutlu olurum

1-Telefondan baktırmayı düşünüyorum. Telden aradıktan sonra randevu veriyor hesabına para yatırıyorum sonra mı bakıyor nerden anlıyor benim yatırdığımı kafam karıştı bi açığa kavuşturursanız nasıl devam ediyor süreç çok sevinirim :KK69:

2-Geleceğin garantisi yok ama 3.şahısların düşüncelerini söyleme açısından baktıracağım daha çok, benimki ne düşünüyor falan gibi, ne dersiniz bu konuda güvenebilir miyim yani gelecek çıkarmı beklentisi olmadan özellikle 3.şahıs düşünce analizi için önerebilir misiniz?
yorumlarınızı bekliyorumm :)

Canım sunu soyleyebılırım; erkek arkadasımın bana kurdugu cumleler dahıl aklından gecenlerı endıselerını sıkıntılarını anlattı

Canım sunu soyleyebılırım; erkek arkadasımın bana kurdugu cumleler dahıl aklından gecenlerı endıselerını sıkıntılarını anlattı

işte bu süper!çok sağol canım :) peki direkt aradığımda mı bakar yoksa önce hesabına para mı yatırmam gerekiyor, o iş nasıl halloluyor çok kısa bilgi alabilir miyim :)

DAVUL özel msj hakkım yok arkadaşım aynen sana katılıyorum bende öle tahmin ediyorum

X