İstanbul'da Fal - Falcılar

Şimdi şöyle, 9 ay önce sadece Mercan2a baktırmıştım ve o zaman kafam çok karışıktı ve memnun kalmamıştım Mercan'adn. Ama 15 gün kaadr önce Mercan2a yeniden baktırdım ama önce Elmira'ya baktırmıştım 20 gün kaadr önce. Ve bu kez ikisi de aynı şeyleri söylediler yani kelimesine varana kadar. 2 ay sonrasına bazı şeyler için zaman verdiler. Bakalım göreceğiz....

saol cvp verdiğin için şimdi anladım .yani daha 20 günümüz var :)

75 tl . dedikleri ufak ufak çıkıyorda. en mühimleri için zaman var.
terapi gibi düşüürsen çok iyi :)
ama hiç bi falcı %100 garantisi veremez :)
yaşayıp görücem bekliyorum

tum falkolik kizlara merhaba :)
bugun bir arkadasimla soganlik emine hanima gidiorz , fakat kendisinden duzgun bir adres tarifi alamadik:KK43: dha once gideniniz var ise bize bir yol gosterebilirmi acaba ?
bostancidan gidicez ama nasil gitmeliyiz hicbir fikrimiz yok:KK43:

tesekkur ederim :)

tum falkolik kizlara merhaba :)
bugun bir arkadasimla soganlik emine hanima gidiorz , fakat kendisinden duzgun bir adres tarifi alamadik:KK43: dha once gideniniz var ise bize bir yol gosterebilirmi acaba ?
bostancidan gidicez ama nasil gitmeliyiz hicbir fikrimiz yok:KK43:

tesekkur ederim :)

bostancıdan e_5 e çıkıp kartal soğanlık yakacık minübüsüne biniyosun .soğanlıktaki vakıfbank ın orada incem dyosun .indiğinde vakıfbank ın oradan dümdüz aşağı in sol yoldan başka yola girme .sitenin adını unttum ama ararsan camdan bakar sana sondaki site .

elmira bana % 99 dedi :)))

fazla iddialı olmuş :)
bana yüzde vermedi. verseydi bozardım :) hissetti kadın ya :)
serbest piyasada dahi %100 diyemezler kanunalrda yasaktır. hasız rekabeti engellemek için. ya da mahkemede yırtmak için:p
elmirada bunu biliyo sanırım :KK60:

fazla iddialı olmuş :)
bana yüzde vermedi. verseydi bozardım :) hissetti kadın ya :)
serbest piyasada dahi %100 diyemezler kanunalrda yasaktır. hasız rekabeti engellemek için. ya da mahkemede yırtmak için:p
elmirada bunu biliyo sanırım :KK60:

eee bu durumda bana fazlamı atmış oluyo :)))

Şimdi şöyle, 9 ay önce sadece Mercan2a baktırmıştım ve o zaman kafam çok karışıktı ve memnun kalmamıştım Mercan'adn. Ama 15 gün kaadr önce Mercan2a yeniden baktırdım ama önce Elmira'ya baktırmıştım 20 gün kaadr önce. Ve bu kez ikisi de aynı şeyleri söylediler yani kelimesine varana kadar. 2 ay sonrasına bazı şeyler için zaman verdiler. Bakalım göreceğiz....

Canım benden marinin telini istemişsin ama bende yok onun teli :44: :44: :44:

mari hakkında bilgisi olan varmı nerde ve nasıl baktığı hakkında teli var saolsun ark verdi de nasıl olduuunu merak ettim

mari hakkında bilgisi olan varmı nerde ve nasıl baktığı hakkında teli var saolsun ark verdi de nasıl olduuunu merak ettim

evet bende merak ediyorum açıkcası yada baktıran arkadaşlar çıkan çıkmayan kavuşan kavuşamayan bilgilendirirseniz sevinirimm :KK17: :KK17: :KK17:

allahım yaa bide mari çıktı arkadaşlar gözünüzü seveyim yapmayın yaaaaa :))) kim bu nerde bakıyo kaça bakıyo allahım kafayı yedimmmmmmm :)))))))

ya bilgimiz olsun o bakımdan:KK17:
defterimizde yazılı dursun bide 10 gündür şu zeynep hanm ın nosunu istiyorum yeter daaaaaa:))verin bilen varsa
ben elmira hanmdan memnunum ama çok arkım var oraya gidemeyen yada o kadar parayı gözden çıkaramayanlar için soruyorum yada ben giderim belki

:nazar::nazar::nazar:pihuuuu.. ikinci hocayida atlattim, hatta kadin sasirdi masirdi begendi birseyler oldu.. evet bu engelide astik simdi sira calismayi bitirmede. Elmira ve Emine bu konuda hakli ciktilar, cunku bu gorusme kotu gecseydi senem uzucakti :/.. allahtan oyle birsey olmadi.:nazar::nazar::nazar:

elmira bana % 99 dedi :)))

:) ama halaaa yanilma payi var :p ahahaha.. Saka bi yana banada oyle soyledi, bu okul mevzusu icinde oyle demisti, hatta sordum, okulda sorun cikmicak dedi kafana taktigin sey bumu dercesine, bi kac baska seyede oyle soylemisti.. cok kendinden emindi valla hakli cikti:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ya bilgimiz olsun o bakımdan:KK17:
defterimizde yazılı dursun bide 10 gündür şu zeynep hanm ın nosunu istiyorum yeter daaaaaa:))verin bilen varsa
ben elmira hanmdan memnunum ama çok arkım var oraya gidemeyen yada o kadar parayı gözden çıkaramayanlar için soruyorum yada ben giderim belki

merhaba davul ben zeynep diorrisimo sana telefonumu iletmiş olmalı senden telefon beklemekteyim iyi günler

hayır gelmedi gelse istermiim o kadar başka birinin nosunu istemiştim onu verdi sizin değil

:) ama halaaa yanilma payi var :p ahahaha.. Saka bi yana banada oyle soyledi, bu okul mevzusu icinde oyle demisti, hatta sordum, okulda sorun cikmicak dedi kafana taktigin sey bumu dercesine, bi kac baska seyede oyle soylemisti.. cok kendinden emindi valla hakli cikti:nazar::nazar::nazar:

kısss senin tatlı dillerini yesinler :))))) hadi inşş gerçi ben ümitlerimi kaybettikçe size sarıyorum burdan ruh halim normal değil artık :)))

X