baska cıkmayan varsa sölesin kızlar bosuna ümitlenmiyim cafe falcılarından sora elmira bana ii geldi cünkü..
yazdıklarını okudum ama ya ben anlamadım yada yazmamışsın ,elmira hanm yada mercan dedikleri çok benzerdi dedin .peki 9 ayı geçmiş çıkmadı söledikleri???
daha çıkmadı diyemicem salı günü baktı çünkü:)ama bende yazmak istedim benm şuan ki ilişkimi ona olan bitmiş hislerimi ,onun yoğun hislerinden dolayı bırakamadığımı onu (öylede)bunları bildi daha ne desin en fazla 3 aya bitcek bu ilişkin zaten hayırlısı bu dedi kiiii bende bitirmeyi düşünüyorum bakalım .sölemek istedim
Pazar günü geliyodun di mi :)
gel seni bi markaja alim bende yorum yapimkendime işe yaramıyorda sana yarar diyene düşünüyorum
Arkadaslar cok garip ama size yasadiklarimdan bir kesinti anlatmak istiyorum. Ne kadar uzun ayri kalirsaniz o kadar sevginiz pekisir yada azalir. Bende hic bir sekilde azalma olmadi eski sevgililerimde dahildir buna. Eminim hangisi olursa olsun, karsilasirsak eskisindende siddetli birse olacagina eminim, kendi adima demiyorum ama diger taraftakilerin boyle hissedecegine tecrubelerime dayanarak eminim. Eski nisanlim 5 sene sonra bile hala benimle konusma cabasina girmisse bu bunun kanitidir. O yuzden aman 2 ay gorusmedik, beni unuttu diye dusunmeyin.. Gurur yapmis olabilir, korkuyor olabilir.. kararsiz olabilir ama karsilastiginda eminimki tepkisiz kalmayacaktir, tabi aldatmamissaniz
allahım yaa benim yaşadıklarımla ne kadar birebir tutuyo bi an okurken kendimi gördüm :)) kızlar bana evlenceksin dedi elmira benim mayıs sonu nikahım vardı(ve biz ayrıldık 3 hafta oldu bizimde ve bizde sürekli didişen bir çiftiz ama birbirimizi gerçekten çok seviyoruz elmira düğün iptal olmayacak dedi gelecek dedi evlilikten sonrasını da bana anlattı bu kadar kavga etmeyceksniz dedi :)) hayırlısı bekliyorum hala
yaa ben böyle düşünemiyorum neden acaba bende mi bi tuhaflık var ben zaman uzadıkça dahada sinir oluyorum ona nasıl bensiz durabiliyo falan diyorum çıldırıyorum ve araya zaman girince duyguların kaybolacağını düşünmekten alamıyorum kendimi korkuyorum bu yüzden hee bide 6 ay sonra gelirse beni zaten bulamaz oda ayrı bir mevzu yok canım yanii :))
geliyom tabi gelmem miii :)) al valla çok bunaldım zaten ordanda falcıya gideriz hazır taksimdeyken hahah :))))))))))))))))))))))))
merhaba kızlar bişey öğrenmek istiyorum elmiraya fal baktırmak için ne kadar ücret ödemem gerekiyor.:44:
Arkadaslar cok garip ama size yasadiklarimdan bir kesinti anlatmak istiyorum. Ne kadar uzun ayri kalirsaniz o kadar sevginiz pekisir yada azalir. Bende hic bir sekilde azalma olmadi eski sevgililerimde dahildir buna. Eminim hangisi olursa olsun, karsilasirsak eskisindende siddetli birse olacagina eminim, kendi adima demiyorum ama diger taraftakilerin boyle hissedecegine tecrubelerime dayanarak eminim. Eski nisanlim 5 sene sonra bile hala benimle konusma cabasina girmisse bu bunun kanitidir. O yuzden aman 2 ay gorusmedik, beni unuttu diye dusunmeyin.. Gurur yapmis olabilir, korkuyor olabilir.. kararsiz olabilir ama karsilastiginda eminimki tepkisiz kalmayacaktir, tabi aldatmamissaniz
katılıyorummmmm,he bide şu var kendi aklınızı çıkarın bunları düşünürken onların mantığıyla bizim ki o kadar farklı.ayrı olduğunuz da o kadar sevgiye bazan öle domuzlaşıyorlar ki
tamam fıstıkım ilk önce ben sana bi enerji depolarım :)geliyom tabi gelmem miii :)) al valla çok bunaldım zaten ordanda falcıya gideriz hazır taksimdeyken hahah :))))))))))))))))))))))))
canım benim erkekler ayrılıgı geç idrak ederler.yaa ben böyle düşünemiyorum neden acaba bende mi bi tuhaflık var ben zaman uzadıkça dahada sinir oluyorum ona nasıl bensiz durabiliyo falan diyorum çıldırıyorum ve araya zaman girince duyguların kaybolacağını düşünmekten alamıyorum kendimi korkuyorum bu yüzden hee bide 6 ay sonra gelirse beni zaten bulamaz oda ayrı bir mevzu yok canım yanii :))
Dediklerini yasamis biri olarak, cok zor bi durum oldugunu Soyleyebilirim. Istemedigin birisiyle beraber olmak, sevdigin kisiyle olamamaktan daha zor bi durum! Insani icten ice cokertiyor, yaptigin yapacaklarindan keyif alamiyorsun ve her zaman sucluluk duygusuyla karisik, mutsuz bi hayat suruyosun.
İNŞALLAH beklediğin gibi olur beklediğin şey,istediğin şey hayırlıdır umarım .haber ver bize çığlık at , yaz .dua et :)) ...
cok tsk edrerim sagol bırsey sorucam
hic evde baktırmaya gıtmedım cafeler gıtım ama
telefondamı baktırayım sence
yazdıklarını okudum ama ya ben anlamadım yada yazmamışsın ,elmira hanm yada mercan dedikleri çok benzerdi dedin .peki 9 ayı geçmiş çıkmadı söledikleri???