İstanbul'da Fal - Falcılar

baska cıkmayan varsa sölesin kızlar bosuna ümitlenmiyim cafe falcılarından sora elmira bana ii geldi cünkü..

daha çıkmadı diyemicem salı günü baktı çünkü:)ama bende yazmak istedim benm şuan ki ilişkimi ona olan bitmiş hislerimi ,onun yoğun hislerinden dolayı bırakamadığımı onu (öylede)bunları bildi daha ne desin en fazla 3 aya bitcek bu ilişkin zaten hayırlısı bu dedi kiiii bende bitirmeyi düşünüyorum bakalım .sölemek istedim

yazdıklarını okudum ama ya ben anlamadım yada yazmamışsın ,elmira hanm yada mercan dedikleri çok benzerdi dedin .peki 9 ayı geçmiş çıkmadı söledikleri???

Arkadaslar cok garip ama size yasadiklarimdan bir kesinti anlatmak istiyorum. Ne kadar uzun ayri kalirsaniz o kadar sevginiz pekisir yada azalir. Bende hic bir sekilde azalma olmadi eski sevgililerimde dahildir buna. Eminim hangisi olursa olsun, karsilasirsak eskisindende siddetli birse olacagina eminim, kendi adima demiyorum ama diger taraftakilerin boyle hissedecegine tecrubelerime dayanarak eminim. Eski nisanlim 5 sene sonra bile hala benimle konusma cabasina girmisse bu bunun kanitidir. O yuzden aman 2 ay gorusmedik, beni unuttu diye dusunmeyin.. Gurur yapmis olabilir, korkuyor olabilir.. kararsiz olabilir ama karsilastiginda eminimki tepkisiz kalmayacaktir, tabi aldatmamissaniz

Dediklerini yasamis biri olarak, cok zor bi durum oldugunu Soyleyebilirim. Istemedigin birisiyle beraber olmak, sevdigin kisiyle olamamaktan daha zor bi durum! Insani icten ice cokertiyor, yaptigin yapacaklarindan keyif alamiyorsun ve her zaman sucluluk duygusuyla karisik, mutsuz bi hayat suruyosun.

Pazar günü geliyodun di mi :)
gel seni bi markaja alim bende yorum yapim kendime işe yaramıyorda sana yarar diyene düşünüyorum

geliyom tabi gelmem miii :)) al valla çok bunaldım zaten ordanda falcıya gideriz hazır taksimdeyken hahah :))))))))))))))))))))))))

yaa ben böyle düşünemiyorum neden acaba bende mi bi tuhaflık var ben zaman uzadıkça dahada sinir oluyorum ona nasıl bensiz durabiliyo falan diyorum çıldırıyorum ve araya zaman girince duyguların kaybolacağını düşünmekten alamıyorum kendimi korkuyorum bu yüzden hee bide 6 ay sonra gelirse beni zaten bulamaz oda ayrı bir mevzu yok canım yanii :))

cok tsk edrerim sagol bırsey sorucam
hic evde baktırmaya gıtmedım cafeler gıtım ama
telefondamı baktırayım sence

İNŞALLAH beklediğin gibi olur beklediğin şey,istediğin şey hayırlıdır umarım .haber ver bize çığlık at , yaz .dua et :)) ...

merhaba kızlar bişey öğrenmek istiyorum elmiraya fal baktırmak için ne kadar ücret ödemem gerekiyor.:44:

Yasanilan seyler kotu birsey gecmemisse aranizda kolay kolay unutulmuyor. Hele birde aramamissa ve karsilasmissaniz, buyuk bi olasilikla kendini suclu hissedicektir. Bendede ayni sekilde, bu ayrilik uzun surerse ki ayrilik oldugu bile belli degil, Istanbul'a donunce anlicam! o zaman bende baska diyarda baska bi hayat'a yelken acmis olucam maalesef. Ama kolay bulunmuyor be kafadengi birisi. Bu yuzden yazik olur gercektende.

katılıyorummmmm,he bide şu var kendi aklınızı çıkarın bunları düşünürken onların mantığıyla bizim ki o kadar farklı.ayrı olduğunuz da o kadar sevgiye bazan öle domuzlaşıyorlar ki

Arkadaslar burdan herkese seslenmek istiyorum!

Bi falci, cok fazla fal baktirmanin ve bakmanin insan ustunde olumsuz seylere sebep oldugunu soylemisti, oyle ki 41 gun boyunca uzerinizdeki ugursuzluk gecmiyor, isleriniz ters gidiyor ve akabinde fal filanda cikmiyor haliyle. Gelin siz bana kulak verin ve baktirdiktan sonra ki 41 gun icinde bi beklentiye girmeyin, sonrasinda yasayacaginiz mutlulugun keyfini cikarin (umarim!)

valla cocuk gibiler, nazlanmalar, burnundan kil aldirmamalar, ilgi beklemeler, istemediginde dokundurtmamalar.. hep hakli hakli oldugunu sanmalar oyff, ha bide bu donemlerde alinganlasiyolar ki sormayin, cehennem azabi gibi

geliyom tabi gelmem miii :)) al valla çok bunaldım zaten ordanda falcıya gideriz hazır taksimdeyken hahah :))))))))))))))))))))))))
tamam fıstıkım ilk önce ben sana bi enerji depolarım :)
canım benim erkekler ayrılıgı geç idrak ederler.
bizler ilişki bitince acı cekmeye baslarız.
onlar eski ortamlarına dönerlre geçici bir rahatlama yaşarlar bir süre sonra dank eder kafalarına :)
bana dönmeyen hiç olmadı benim terkettiklrim dahil
ama zaman.
ha sende bişi kalmazsa o arada beyfendiye geçmiş olsun denir

kesinlik le AYNENNNNN .başlarda tabiki öle değildi zaten lise aşkım ama insan dostken farklı sevgiliyken çokkkkkkkk farklı .neyse yani diceğm kendi yaptı kendi soğuttu .ben inanılmaz sabırlıyımdır fedakarlık çok yaparım ilişkide aklın durur ama senin de yazdığın gibi bi noktaya gelirim yaptıklatından soğurum o zaman da trilyon ver olmaz işte şuan o durumdayım ama vicdan işte son demlerim
aşk umrumda değil şuan için açıkçası da öbür dedikleri ALLAH izin verirse çıksın yetiyor bana başka sıkıntılarım var

İNŞALLAH beklediğin gibi olur beklediğin şey,istediğin şey hayırlıdır umarım .haber ver bize çığlık at , yaz .dua et :)) ...

yazıcam tabi çığlık ne kelimeeeee avaz avaz bağırıcam emin olun :)) sizde dua edin bu durumdaki tüm arkadaşlarıma allah yardım etsin

elmiranın evi konusunda kefil olabilirim ben de tek başıma gittim çok tatlı bir insan telefonda baktıran arkadaşlarda var tabi onlarda memnun ...

yazdıklarını okudum ama ya ben anlamadım yada yazmamışsın ,elmira hanm yada mercan dedikleri çok benzerdi dedin .peki 9 ayı geçmiş çıkmadı söledikleri???

Şimdi şöyle, 9 ay önce sadece Mercan2a baktırmıştım ve o zaman kafam çok karışıktı ve memnun kalmamıştım Mercan'adn. Ama 15 gün kaadr önce Mercan2a yeniden baktırdım ama önce Elmira'ya baktırmıştım 20 gün kaadr önce. Ve bu kez ikisi de aynı şeyleri söylediler yani kelimesine varana kadar. 2 ay sonrasına bazı şeyler için zaman verdiler. Bakalım göreceğiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…