bahsetti : )
senin elinde demedi elmira bana : ) onun elinde herşey dedi
bende o ara elini kırim didim
şiddet yanlısıyım.
işin tuhafı ne biliyo musun biz sık sık gireriz birbirimize 3-5 güne eski halimize döneriz. elmiraya gittiğimde de öleydi. ayrılık demiyorum size ayrılık yok ama kırgınlık dedi dedim kırgınız zaten. sürücek dedi. 2 aya yakın süre söledi içimden hadi be dedim :) 3 gün sürer o bensiz, ben onsuz yapamam. birimiz alttan alırz :44: ne mi oldu :) 3 hafta geçti hala devam ediyor o süreç kadına içimden bosuna hadi be demişim
hatta gecen hafta darlandım elmirayı aradım.
hani bana demiştin ya dedim. katlanıyorsun çünkü sevgisinden eminsin. yoksa sen durmazsın 1 saniye evet dedi. hatırlıyorum. artık emin değilim ben gitmek istiyorum dedim. sonra kartlara baktı. üzgünüm ayrılık yok bosuna karar alıyorsun. bilerek kendini uzak tutuyor, sevgisi hala cok yogun ama kafası karışık,alması gereken kararlar var. bekle dedi.
otobüs durağında,hiç geçmeyen ya da varolmayan bi hattın otobüsünü bekler gibiyim
işyerinde de sorunlar yaşıcan dedi bende klasik her zaman yasıcaklarım sanmıştım ama şu 10 güdür kan kusuyorum. telefonda da dedi demiştim sana sabret dedi. çözülcek.
ayh işte büle kızlar
hayat bi şekilde akıp gidiyor. eğer süreç elmiranın dediği gibi tamamlanırsa. mercana gitmekten vazgeçer. mayıs sonu tekrar bi elmiraya giderim