İstanbul'da Fal - Falcılar

gelişme varmı peki bebişim biyerden basladıysa dedikleri olur tabi rahat ol ztn en bişey yapınca olmuo oluruna bırakcaksın?

gelişme var yavaş yavaş ilerliyorum elmiranın söylediği gibi, ama ben zamana takıldım ve beklemekten yoruldum ya sabırsızlanıyorum işte şimdi bıraktım şu vakte kadar olmazsa olmazı sabırla ve dualarla beklicem,:KK59: galiba bu da benim sınavım

Valla tatlim nice asklara unutamam, ayrilamam dedim elimin tersiyle ittim.. benim korkum bundan. Bende biterse istersen dunyanin hukumdari olsun geri donusu yok, cunku o kisiden anlam veremedigim bir sekilde tiksiniyorum. Boyle birsey yasayan bi tek benmiyim bilmiyorum, normal insanlar sogur ama ben tiksiniyorum.. garip!

evet aynen yaa bende soğursam dönüşü olumuyo gözüm görmüyo hiç bir şeyi yalvarsada dönüp bakmam bu seviyeye gelmek istemiyorum :KK43:( 3 yıl büyük bir aşk yazık olur

çok takılma zamanlara elmira kendiside söyledi bana biraz erken olur, geç olur.
Hoş ben falda cıkanları umursamıyorum artık. olacak demişti ama ümidi kestim olursa ne ala olmazsada ben hazırlıyorum kendimi zaten.
bol bol dua et kuzum.
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.

sekerim ümidini kescek bişe olmadıki sende en son normaldi sanki dedikleri sana cıkıodu..?

sekerim ümidini kescek bişe olmadıki sende en son normaldi sanki dedikleri sana cıkıodu..?

süreç onun dediği şekilde ilerliyor. hala soğuk duruyor,kötü dönemden geçtiğimi bildiği halde beni görmek için mücadele etmiyor. gerçi bu kötü dönemim yeni bişi değil ama neyse.
geçen telefonda konuştuk görüşemiyoruz ama konuşuyoruz ve en önemlisi beni hissediyorsun dedi, ben seni hissediyorum (söyleyemedim ama artık sevgisini hissedemiyorum).
elmira demişti çok kopmaya calısmıssınız ama becerememişsiniz. normal bi sevgi değil çok büyük bi aşk bu demişti.
işte artık ben o aşkı hissedemiyorum.
işin garibi hırçınlaşmıyorum, tepki vermiyorum. çekildim köşeme bekliyorum sessiz sessiz. görünürde bir şey yok ama aslında çok şey var.
bunları yaşayacağımı elmira söylemişti. sonucuda söylemişti. sonuc dediği gibi çıkarsa ne ala çıkmazsa kötü sona hazırım zaten.

süreç onun dediği şekilde ilerliyor. hala soğuk duruyor,kötü dönemden geçtiğimi bildiği halde beni görmek için mücadele etmiyor. gerçi bu kötü dönemim yeni bişi değil ama neyse.
geçen telefonda konuştuk görüşemiyoruz ama konuşuyoruz ve en önemlisi beni hissediyorsun dedi, ben seni hissediyorum (söyleyemedim ama artık sevgisini hissedemiyorum).
elmira demişti çok kopmaya calısmıssınız ama becerememişsiniz. normal bi sevgi değil çok büyük bi aşk bu demişti.
işte artık ben o aşkı hissedemiyorum.
işin garibi hırçınlaşmıyorum, tepki vermiyorum. çekildim köşeme bekliyorum sessiz sessiz. görünürde bir şey yok ama aslında çok şey var.
bunları yaşayacağımı elmira söylemişti. sonucuda söylemişti. sonuc dediği gibi çıkarsa ne ala çıkmazsa kötü sona hazırım zaten.

Sana hic "senin elinde" gibi bir cumle kurdumu?..

evet.. bazi falcilar boyle soyluyor iyice sinirlerim bozuluyor sahsen. Elmira sana evliliginizden ileriki gelecekten bahsetmisse bence icini ferah tutabilirsin.

bahsetti : )
senin elinde demedi elmira bana : ) onun elinde herşey dedi :KK60: bende o ara elini kırim didim :KK52: şiddet yanlısıyım.

işin tuhafı ne biliyo musun biz sık sık gireriz birbirimize 3-5 güne eski halimize döneriz. elmiraya gittiğimde de öleydi. ayrılık demiyorum size ayrılık yok ama kırgınlık dedi dedim kırgınız zaten. sürücek dedi. 2 aya yakın süre söledi içimden hadi be dedim :) 3 gün sürer o bensiz, ben onsuz yapamam. birimiz alttan alırz :44: ne mi oldu :) 3 hafta geçti hala devam ediyor o süreç kadına içimden bosuna hadi be demişim :KK33:
hatta gecen hafta darlandım elmirayı aradım.
hani bana demiştin ya dedim. katlanıyorsun çünkü sevgisinden eminsin. yoksa sen durmazsın 1 saniye evet dedi. hatırlıyorum. artık emin değilim ben gitmek istiyorum dedim. sonra kartlara baktı. üzgünüm ayrılık yok bosuna karar alıyorsun. bilerek kendini uzak tutuyor, sevgisi hala cok yogun ama kafası karışık,alması gereken kararlar var. bekle dedi.

otobüs durağında,hiç geçmeyen ya da varolmayan bi hattın otobüsünü bekler gibiyim :KK33:

işyerinde de sorunlar yaşıcan dedi bende klasik her zaman yasıcaklarım sanmıştım ama şu 10 güdür kan kusuyorum. telefonda da dedi demiştim sana sabret dedi. çözülcek.

ayh işte büle kızlar :KK35:

hayat bi şekilde akıp gidiyor. eğer süreç elmiranın dediği gibi tamamlanırsa. mercana gitmekten vazgeçer. mayıs sonu tekrar bi elmiraya giderim :KK4:

evet.. bazi falcilar boyle soyluyor iyice sinirlerim bozuluyor sahsen. Elmira sana evliliginizden ileriki gelecekten bahsetmisse bence icini ferah tutabilirsin.

Banada cok pişman dönücek evlilik olabilir ama sen ego yapmıssın bu olayı sen berbat edebilirsin dedi hahaha ben ve egolarım kendimi seviorum=))

bir ilişkinin yasanacak olup olmaması taraflara baglı olan bırsey degıl cogu zaman, zamana baglı. sen kendı tarafında her seyı hallettıgınde, 4/4 luk ılıskı ınsanı halıne geldıgınde karsı tarafın daha kendı ıcınde ve hayatında halletmesı gereken seyler olabılıyor. bu bır dans. kısılere o sansı vermek gerek. bılınclı olarak.

elmıra yada x kısısı fark etmez, elmıranın ısmını ona guvendgım ıcın verıyorum, sadece potansıyellerden bahsedebılır. o hıslerıyle kartların ona aktardıgı bılgıyı bırlestırıp yorumluyor. ve bence cok da ıyı yorumluyor. o kadar. ne ondan ıslerı yoluna sokmasını ne zamanı cabucak gecırmesını bekleyebılırım. ne de soyledıklerının dogru olup olmaması ıcın garantı ısteyebılırım. yapamam. boyle dusunursem evrene karsı gelmıs ve Tanrıyı reddetmıs olurum kı bu da benım ınancımın cok dısında. o yuzden de beklentılerı dengelemek gerek. kımseye fazla anlam yuklemmelı.

bahsetti : )
senin elinde demedi elmira bana : ) onun elinde herşey dedi :KK60: bende o ara elini kırim didim :KK52: şiddet yanlısıyım.

işin tuhafı ne biliyo musun biz sık sık gireriz birbirimize 3-5 güne eski halimize döneriz. elmiraya gittiğimde de öleydi. ayrılık demiyorum size ayrılık yok ama kırgınlık dedi dedim kırgınız zaten. sürücek dedi. 2 aya yakın süre söledi içimden hadi be dedim :) 3 gün sürer o bensiz, ben onsuz yapamam. birimiz alttan alırz :44: ne mi oldu :) 3 hafta geçti hala devam ediyor o süreç kadına içimden bosuna hadi be demişim :KK33:
hatta gecen hafta darlandım elmirayı aradım.
hani bana demiştin ya dedim. katlanıyorsun çünkü sevgisinden eminsin. yoksa sen durmazsın 1 saniye evet dedi. hatırlıyorum. artık emin değilim ben gitmek istiyorum dedim. sonra kartlara baktı. üzgünüm ayrılık yok bosuna karar alıyorsun. bilerek kendini uzak tutuyor, sevgisi hala cok yogun ama kafası karışık,alması gereken kararlar var. bekle dedi.

otobüs durağında,hiç geçmeyen ya da varolmayan bi hattın otobüsünü bekler gibiyim :KK33:

işyerinde de sorunlar yaşıcan dedi bende klasik her zaman yasıcaklarım sanmıştım ama şu 10 güdür kan kusuyorum. telefonda da dedi demiştim sana sabret dedi. çözülcek.

ayh işte büle kızlar :KK35:

hayat bi şekilde akıp gidiyor. eğer süreç elmiranın dediği gibi tamamlanırsa. mercana gitmekten vazgeçer. mayıs sonu tekrar bi elmiraya giderim :KK4:

allahım yaa benim yaşadıklarımla ne kadar birebir tutuyo bi an okurken kendimi gördüm :)) kızlar bana evlenceksin dedi elmira benim mayıs sonu nikahım vardı :KK43:(ve biz ayrıldık 3 hafta oldu bizimde ve bizde sürekli didişen bir çiftiz ama birbirimizi gerçekten çok seviyoruz elmira düğün iptal olmayacak dedi gelecek dedi evlilikten sonrasını da bana anlattı bu kadar kavga etmeyceksniz dedi :)) hayırlısı bekliyorum hala

çok takılma zamanlara elmira kendiside söyledi bana biraz erken olur, geç olur.
Hoş ben falda cıkanları umursamıyorum artık. Olacak demişti ama ümidi kestim olursa ne ala olmazsada ben hazırlıyorum kendimi zaten.
Bol bol dua et kuzum.
Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.

bana elmiranın bilgilerini atarmısın
teşekkürler

,

Tatlım ben Mercan'a 9 ay önce baktırmıştım telefonda o zaman pek yüzeysel gelmişti ya da ben sevdiğimden yeni ayrılmıştım kafam çok karışıktı, yani her nedense pek de tatmin olmamıştım ama ancak aradan geçen o aylar sonucu ben de kendimi toparladım ama yine de hala tam anlamıyla iyileşebilmiş değilim. Ve şimdilerde eskisi kadar sık baktırmıyorum yani ayda 4-5 kere falan. En son baktırdıklarım Emine ( ki pek memnun kalmadım) önce Elmira 1 hafta arayla da Mercan. Her ikisi de aynı kelimeler ve aynı cümleler kurdular ki buna şok oldum. Kişilik analizleri, varolan durum saptamaları, olaylar ve gelecek için dahi aynı düşünceleri bildirdiler. Hatta ben ikisine de telefonda baktırdığım için bir an acaba bu ikisi aynı kişi mi diye de şüpheye düştüm. İkisinden de olumlu elektrik aldım. Gelecek beklentim fazla yok yani ben falı terapi gibi gördüğüm için çok etkilenmiyorum. Yani falcı değerlendirmem istediğim şeyleri söylemeleri doğrultusunda değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama yine de geçmiş, şimdiki zaman, kişilik analizleri tabii ki bence o falcının iyi olduğu anlamına geliyor. sevgiler tatlişko....

yazdıklarını okudum ama ya ben anlamadım yada yazmamışsın ,elmira hanm yada mercan dedikleri çok benzerdi dedin .peki 9 ayı geçmiş çıkmadı söledikleri???

Bugunki bi hocayla konusmam acayip sekilde icimi rahatlatti, kaldi diger hoca. Bu hoca cok ariza cikaran biridir ve arastirmami onayladi, digeri de begenirse ki ben bu hoca sorun cikarir sanarken.. sorunsuz sona dogru ulasacagim. Bir ay sonra zaten calismam biticeginden Emine abla ile Elmiranin dediginin cikip cikmadigini anliyacagim arkadaslar. Ask gibi garantisiz birsey degil, ya olucak yada olmayacak. Bu yuzden guvenip guvenmeyeceginize siz karar verebilirsiniz :KK66:

allahım yaa benim yaşadıklarımla ne kadar birebir tutuyo bi an okurken kendimi gördüm :)) kızlar bana evlenceksin dedi elmira benim mayıs sonu nikahım vardı :KK43:(ve biz ayrıldık 3 hafta oldu bizimde ve bizde sürekli didişen bir çiftiz ama birbirimizi gerçekten çok seviyoruz elmira düğün iptal olmayacak dedi gelecek dedi evlilikten sonrasını da bana anlattı bu kadar kavga etmeyceksniz dedi :)) hayırlısı bekliyorum hala

Pazar günü geliyodun di mi :)
gel seni bi markaja alim bende yorum yapim :KK52: kendime işe yaramıyorda sana yarar diyene düşünüyorum :KK1:

X