İstanbul'da Fal - Falcılar

yakın gelecekte olacak dediği birşeyler var cnm?
birde ne kadar gelecek söyledi uzun zamanlık mı merak ettım iyi kötü herşeyi söyledi mi?

keryneia yada kosita yada gereci :)siz baktırmışmıydınız elmira hanım a

kilit şeyler vardı benle ilgili bildi size çıktı mı yada neler oldu yazarmısınz zahmet olmazsa

keryneia yada kosita yada gereci :)siz baktırmışmıydınız elmira hanım a

kilit şeyler vardı benle ilgili bildi size çıktı mı yada neler oldu yazarmısınz zahmet olmazsa

Valla canim bana dedigi bi iki sey cikti, hatirladiklarim:

- Annenin guatr'i olabilir, bi test yaptirin dedi.. ve yurtdisina geldim, annemin doktoruda supheleniyormus test yaptirdik, sonuclari bekliyoruz.
- Onun disinda bi kere aradim birsey sormak icin, bugun sakin bekleme seni yarin yada obursugun ariyacak dedi, ertesi gun aradi!
- Mutlu bir sekilde yurtdisina gidiceksin dedi, oyle oldu!

Henuz ufak seyler cikti, ama diger seylerin zamani var zaten.. zamanla gorup anlicaz.

hatırladım cnm şimdi yazdıklarını ,bakalım evet beklicez
annen için en hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlarr emine ve mercanın telını istemiştim yokmu telını atabılcek bırı...yeni üyeyim diyemi beni dışlıyosunuz ama bende fal meraklısıyımdır :):KK1:

bayanlar ben burada yeniyim ama sizi hep takip ediyorum. purple cafenin telefonunu bulamiyorum, gul' e gitmek istiyorum ama anladigim kadariyla randevusuz olmuyor. e boylece benim de tel no' ya ihtiyacim var. rica etsem web adresini veya tel no' yu yazar misiniz?

Gül yeşilkoy the stones da bakıo randevusuz bakıo sabah erken gıdersen ıyı olur cok sırası oluyo cunku bıde gec gelıo..

Günaydın arkadaşlar...

Angelim hoşgeldiiin.

Bu Cuma Antakya'ya gidiyorum (fal için değil ama) ancak oralarda çook fal bakıldığını ve bunu gerçekten hakkıyla yapan falcılar olduğunu duymuştum ve o kadar şanslıyım ki bir arkadaşımın ablasının evinde kalacağım o süre zarfında ve arkadaşımın ablası da fal fanatiği imiş ve tanıdığı çok iyi falcılar varmış. Konuştum diyor ki- " ben böyle bir şey görmedim ve dedikleri harfiyen yaşadım" Şimdiiii bunları neden anlatıyorum? KK için baktırdığım kişilerin, eğer telefonda bakıyorlarsa alacağım numaralarını ve sizlere vereceğim. Ancak Çarşamba akşamı 22 uçağı ile geliyorum yani buraya yorum yazmam sanırım Perşembe olur... Bilmem ilgilenir misiniz kızlar????:KK37:

eheh:)) ilgileniriz sen bir git hele:KK66: bu arada mercan'a baktırmış mıydın? eğer baktırdıysan nasıldı? paylaşabilirsen sevinirim.

Kizlar cok garip ama kafamda bazi seyler oturmaya basladi sanki.. Ben uzun suredir odevimle ugrasiyorum, ama bi turlu tam olarak baslama firsati bulamamistim, calistigim icin. Ne gariptir ki sevgilim bana gelmese bile pek umursamiyordum, basimda bin tane is oldugundan oturu, ayrica zaten cok yorgun oluyordum eve geldigimde. Tuhaf bir sekilde ayrildik ve bunun uzerine ben sinirden isten izin aldim, ve hic baslayamadigim odev icin kutuphaneye gittim ve akabinde calismalarima baslamis oldum.

Kim ne derse desin, olaylari ben bu hale getirmistim. Cunku bu olay olmasaydi, odevimi yapamayacaktim bile, devamli ertelemeye devam edip hocaya hicbirsey gosteremeyecektim.

sana inşirah suresini bi okumanı öneririm. içiniz sıkıldıkça da okuyun. türkçe mealinde, kalbin sıkıştığında darlandığında başka işlere meğiletmenin o sıkıntıyı gidereceğini anlatır.

bulucam o sureyi arkadaşım çok darlandım zira. yani bir falcıyı silah zoruyla eve kapayıp falın her türlüsünü baktıracak kadar gerilla ruhuna sahibim bu aralar:KK59:

bulucam o sureyi arkadaşım çok darlandım zira. yani bir falcıyı silah zoruyla eve kapayıp falın her türlüsünü baktıracak kadar gerilla ruhuna sahibim bu aralar:KK59:

İNŞİRAH SURESİ

1. Elem neşrah leke sadrek

2. Ve vada'na 'anke vizreke

3. Elleziy enkada zahreke

4. Ve refa'na leke zikreke

5. Feinne me'al'usri yüsren

6. İnne me'al'usri yüsren

7. Feiza ferağte fensab

8. Ve ila rabbike ferğab

1. Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2, 3. Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?

4. Senin şânını yükseltmedik mi?

5. Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.

7. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.

8. Ancak Rabbine yönel ve yalvar.

eheh:)) ilgileniriz sen bir git hele:KK66: bu arada mercan'a baktırmış mıydın? eğer baktırdıysan nasıldı? paylaşabilirsen sevinirim.
,

Tatlım ben Mercan'a 9 ay önce baktırmıştım telefonda o zaman pek yüzeysel gelmişti ya da ben sevdiğimden yeni ayrılmıştım kafam çok karışıktı, yani her nedense pek de tatmin olmamıştım ama ancak aradan geçen o aylar sonucu ben de kendimi toparladım ama yine de hala tam anlamıyla iyileşebilmiş değilim. Ve şimdilerde eskisi kadar sık baktırmıyorum yani ayda 4-5 kere falan. En son baktırdıklarım Emine ( ki pek memnun kalmadım) önce Elmira 1 hafta arayla da Mercan. Her ikisi de aynı kelimeler ve aynı cümleler kurdular ki buna şok oldum. Kişilik analizleri, varolan durum saptamaları, olaylar ve gelecek için dahi aynı düşünceleri bildirdiler. Hatta ben ikisine de telefonda baktırdığım için bir an acaba bu ikisi aynı kişi mi diye de şüpheye düştüm. İkisinden de olumlu elektrik aldım. Gelecek beklentim fazla yok yani ben falı terapi gibi gördüğüm için çok etkilenmiyorum. Yani falcı değerlendirmem istediğim şeyleri söylemeleri doğrultusunda değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama yine de geçmiş, şimdiki zaman, kişilik analizleri tabii ki bence o falcının iyi olduğu anlamına geliyor. sevgiler tatlişko....

Son düzenleme:
Hic yokmu eskilerden Elmiranin dedikleri cikan ask ile ilgili?

Kızlar merhaba
devamlı falcıya gıtme alıskanlıgım yoktur benım, nadıren buraya gelır yazılanları okur cokda yorum yapmam
bugun ızınlıydım kendımı dısarı attım,aksam eve donus yolunda kendımı tamamen tesadufler sonucu bakırkoy mu yesılkoyun altı mı emın dıılım tam yerınden ama dejavu cafede buldum, burda da adını duymustum gırıyım ıcerı dedım,neyse bakılıyo mu fal dıyınce evet dedıler, delı gıbı kalabalıktı bı sekılde benı one aldılar ve yıldız dıye bırıyle konustum, tam fal bıtcek dıyorum uzattıkca da uzattı, bu kadını duyan bılen varmı soyledıklerının cogu dogruydu acaba gelecek yorumları tutarmı bunu merak edıyorum bırde bana sadece yarım saatten fazla ayırdı, tarot, kahve bı de ıcınden gelmıs bakla falı actı? asagıda da bı suru ınsan onu beklıyodu, bu kadının soyledıklerı cıkarmı, gıden onu bılen bırı varmı?

Kızlar merhaba
devamlı falcıya gıtme alıskanlıgım yoktur benım, nadıren buraya gelır yazılanları okur cokda yorum yapmam
bugun ızınlıydım kendımı dısarı attım,aksam eve donus yolunda kendımı tamamen tesadufler sonucu bakırkoy mu yesılkoyun altı mı emın dıılım tam yerınden ama dejavu cafede buldum, burda da adını duymustum gırıyım ıcerı dedım,neyse bakılıyo mu fal dıyınce evet dedıler, delı gıbı kalabalıktı bı sekılde benı one aldılar ve yıldız dıye bırıyle konustum, tam fal bıtcek dıyorum uzattıkca da uzattı, bu kadını duyan bılen varmı soyledıklerının cogu dogruydu acaba gelecek yorumları tutarmı bunu merak edıyorum bırde bana sadece yarım saatten fazla ayırdı, tarot, kahve bı de ıcınden gelmıs bakla falı actı? asagıda da bı suru ınsan onu beklıyodu, bu kadının soyledıklerı cıkarmı, gıden onu bılen bırı varmı?

ben ilk defa duyuyorum yıldızhanımı bikaç kşiye baktırdım dejavuda. iyi miymiş yıldız hanım? hangi dejavuda bi de, tren yolunun yanındakinde mi?

Valla canim bana dedigi bi iki sey cikti, hatirladiklarim:

- Annenin guatr'i olabilir, bi test yaptirin dedi.. ve yurtdisina geldim, annemin doktoruda supheleniyormus test yaptirdik, sonuclari bekliyoruz.
- Onun disinda bi kere aradim birsey sormak icin, bugun sakin bekleme seni yarin yada obursugun ariyacak dedi, ertesi gun aradi!
- Mutlu bir sekilde yurtdisina gidiceksin dedi, oyle oldu!

Henuz ufak seyler cikti, ama diger seylerin zamani var zaten.. zamanla gorup anlicaz.

Merhaba, siz ne zaman baktırdınız? Çıktı dediğiniz şeyler verdiği zamanlarda mı çıktı? Henüz çıkmadı dediğiniz şeyler için söylediği zamanlara daha var mı? Bilgi verir misiniz?

Esmaül Hüsna'ya da bakın,anlamlarına ve kendinize uygun olanları sayı değerleriyle en az 21 gün okuyun. Ebdestli olmanız şart değil.

ben ilk defa duyuyorum yıldızhanımı bikaç kşiye baktırdım dejavuda. iyi miymiş yıldız hanım? hangi dejavuda bi de, tren yolunun yanındakinde mi?

evet evet orası
kadın benı, benden daha ıyı anlattı, kartların bana soylemek ıstedıklerı varmıs :KK47: onları ıletıcem sana dedı, ama gelecegım ıcın soyledıklerı cıkarmı bılmıyorum 15 gun 1 ay ıcınde anlarım dogru olup olmadıgını,

Bu elmırayı yerlere göklere sıgdıramayan arkadaslar:KK37:

merak edıyorum sizlere ne dedı de çıktı...mesela ılıskın yürümeyecek ayrılacaksın dedıgı varmı....yada dönecek deyip de dönen var mı....

merak edıyorum bu kadın bır bana,bir katre ye,bir handekukaya mı anı,gecmısı,gelecegı bılemedı...
hayır sorun bende ıse tekrar baktıracam ciddiyim...
Yanlız rica ediyorum evet hayır cevaplı sorulan soruları söylemeyin.Bu iş olacakmı ee % 50 ihtimal zaten....

,

Tatlım ben Mercan'a 9 ay önce baktırmıştım telefonda o zaman pek yüzeysel gelmişti ya da ben sevdiğimden yeni ayrılmıştım kafam çok karışıktı, yani her nedense pek de tatmin olmamıştım ama ancak aradan geçen o aylar sonucu ben de kendimi toparladım ama yine de hala tam anlamıyla iyileşebilmiş değilim. Ve şimdilerde eskisi kadar sık baktırmıyorum yani ayda 4-5 kere falan. En son baktırdıklarım Emine ( ki pek memnun kalmadım) önce Elmira 1 hafta arayla da Mercan. Her ikisi de aynı kelimeler ve aynı cümleler kurdular ki buna şok oldum. Kişilik analizleri, varolan durum saptamaları, olaylar ve gelecek için dahi aynı düşünceleri bildirdiler. Hatta ben ikisine de telefonda baktırdığım için bir an acaba bu ikisi aynı kişi mi diye de şüpheye düştüm. İkisinden de olumlu elektrik aldım. Gelecek beklentim fazla yok yani ben falı terapi gibi gördüğüm için çok etkilenmiyorum. Yani falcı değerlendirmem istediğim şeyleri söylemeleri doğrultusunda değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama yine de geçmiş, şimdiki zaman, kişilik analizleri tabii ki bence o falcının iyi olduğu anlamına geliyor. sevgiler tatlişko....

Canım anlamadımm sımdı sen mercanla elmıraya 9 ay önce mi baktırdınnn

kızlar bu yakınlarda kadınlar kahvesine gidecek olan var mı? gitmeden lütfen bana haber verin bir şey rica edeceğim.
bir de kadınlar kahvesinin telini bilen varsa yollarsa çok güzel olur.

editbüdüt: gülşah varmış orda onun telini bilen var mıııı??

Son düzenleme:
X