arkadaşlar şu elmiranın telini istemiştim ama kimse cvp vermedi: :2: çoook acil lazım
bir de en son taximde cadı kafedeki emine akkayaya baktırdım. maalesef yine geçmiş, gelecek, karakter tahlilleri vs.. çok süper bildi. maalesef diyorum çünkü ona en son 6 ay önce gitmiştim ve söylediği kötü bir olayı ertesi gün yaşadım. bu sefer de birçok olay bildi ama yine olumsuz şeyler dedilütfen bana şu rüyanız hayrolsun eminenin dediklerinin çıkmadığını söyleyiinnn... baktırıp da çıkmayan var mı?????? bir de falları ne kadar çıksa da mekanı çok pis, üç harflilere karıştığını falan düşünüyorum bilgisi olan var mıı??? yanımdaki arkadaşıma da birçok olumsuz şey söyledi ve kısmetini açmak için tam 1000 tl para istedi... hatta bu kadın sırf falları çıksın diye fal baktıklarına negatif enerji yolluyor olabilir mi?? ben böyle olabileceğini düşünüyorum... hep bu kadına gittikten sonra kötü olaylar yaşıyorum, negatif enerji yolladığını düşünüyorum sırf bu yüzden ne kadar bilirse bilsin gitmeyi düşünmüyorum.. kadının ağzından tek hayırlı şey çıkmadı ne bana ne arkadaşıma, geçen sefer de böyle yapmıştı.. iyi niyetli bi insan kısmet açma duası okumak için 1000 tl para ister mi?? bu ülkede asgari ücret 700 tl yaa yuhh.. insanlarda hiç vicdan kalmamış..:84: lütfeeenn görüşlernizi bildirin arkadaşlaarr ve elmiranın telini acil yollayın çıldırciim vallaaa...
kızlar;
2 aylık fal arasından sonra...merak ettiğim elmira ve mercana baktırdım.geçen hafta elmira 'ya ve mercana telefonda baktırdım.gelelim değerlendirmeye:)
ikisi de mevcut durumu bilme ve kişilik analizlerinde başarılı.elmira,nokta atışı yaparak isim söylüyor.mercanın böyle bir çabası yok zaten.mercan,benim düşüncelerimi ve kafam da ki soru işaretlerini bire bir anlattı...bide telefonda...yani mimik ve beden dilini görmeden.,
elmira kişilik analizlerinde daha detay veriyor,mercan ise duygu ve düşünceler hakkında doğru tespit yapıyor.ikiside,benimle ilgili mantıksız birşey söylemedi.gelelim gelecek için söylenenlere....işte burası çorba.ikisi de tamamen farklı şeyler söylüyor.haaaaa.burasa enteresan işte.doğru yorum yaparak biri A diyor,diğeri B diyor.
elmira,gelecek için çok yuvarlak konuştu.mercan ise,detay vererek net sonuçlar söyledi.tabii,hangi siçıkar ..bilemem.göreceğiz.hangisi çıkarsa,paylaşırım.
özetle:ikisinide beğendim.ama gelecek için ikisi de farklı şeyler söylediği için..doğruyu bilene..ancak bir daha baktırırım.
ben okuyorum ne zamandır ama henüz elmiranın dönecek diyip de mutlu sona kavuşanını görmedim kızlarr. var mı öyle birisi nihayetinde?
yalnız değilmişimm, elmira ve mercana baktırıp farklı gelecek söyleyen biri daha, hadi bakalım
kızlar;
2 aylık fal arasından sonra...merak ettiğim elmira ve mercana baktırdım.geçen hafta elmira 'ya ve mercana telefonda baktırdım.gelelim değerlendirmeye:)
ikisi de mevcut durumu bilme ve kişilik analizlerinde başarılı.elmira,nokta atışı yaparak isim söylüyor.mercanın böyle bir çabası yok zaten.mercan,benim düşüncelerimi ve kafam da ki soru işaretlerini bire bir anlattı...bide telefonda...yani mimik ve beden dilini görmeden.,
elmira kişilik analizlerinde daha detay veriyor,mercan ise duygu ve düşünceler hakkında doğru tespit yapıyor.ikiside,benimle ilgili mantıksız birşey söylemedi.gelelim gelecek için söylenenlere....işte burası çorba.ikisi de tamamen farklı şeyler söylüyor.haaaaa.burasa enteresan işte.doğru yorum yaparak biri A diyor,diğeri B diyor.
elmira,gelecek için çok yuvarlak konuştu.mercan ise,detay vererek net sonuçlar söyledi.tabii,hangi siçıkar ..bilemem.göreceğiz.hangisi çıkarsa,paylaşırım.
özetle:ikisinide beğendim.ama gelecek için ikisi de farklı şeyler söylediği için..doğruyu bilene..ancak bir daha baktırırım.
kızlar selam
dün çok samimi olduğum kız arkadaşım aradı ağlamaktan konuşamıyordu ne olduğunu sordum 4 yıllık süren bir ilişkisi vardı erkek arkadaşı dün evlenmişmercan'a serhan ablaya ve emine ablaya fal baktırmıştı hepside bu çocuk senin kaderin size nikah var senden başkasıyla yapamaz vs.vs gibi cümleler sarf etmişlerdi,hani ne oldu nerde kaldı iddialı cümleler verdikleri ümitler yalan oldu
dünden beri falcılara karşı bende bir antipati oluştu çok pahalısıda çok ucuzuda sadece bir tahminde bulunuyor ya tutarsa ...fala ve falcılara bel bağlamamak mümkünse fal baktırmamak lazım çünkü kaderin önüne geçilmiyor,gaybı allahtan başkası bilemiyorrrr
hayatı ertelemeyin arkadaşlar siz arayın siz sorun sabret sabret nereye kadar beklemeyin ucunda ölüm yok ya hayırda allahtan şerde beklemekle belki çok şey kaçırıyorsunuzdur
arkadaşımın yaptığı gibi x falcı arama o seni arayacak dedi hani ne oldu belki arasaydı üzerine gitseydi daha güzl olacaktı herşey GURUR,İNAT VE FALCILARIN GAZI hangimiz böyle davranmıyoruz kiiii
canım ben geçen sene kasım aralık gibi her ikisinide bir hafta arayla baktırdım;
elmirayı genel olarak beğenmemiştim zaten mercanla çok zıt şeyler söylemişlerdi bana şuan ben mercanın söylediklerini yaşıyorum mercan duygu ve düşünceler,olaylarla ilgili çok güzel tespitler yapar çok iyi dile getirdi bu konuda en çok beğendiğim falcı mercandır
Bu bir ornegidir.. Iki falcinin arasinda kalanlar, her iki falcininda soyledikleri cikmayabiliyor. Yani biraz kendi hislerimize birakmamiz lazim. Bazen nasil gidicegini biliriz, ama duygularimiz baskin cikar. Cok enteresandir, korktugumuz engelledigimiz seyler basimiza gelir, ama bazen ayrilik olmayacagini hisseder, bosa kurek cekmedigimizi farkederiz. Bence kendimize acik olmamiz gerekiyor, herseyin cevabi bizde gizli. Ben hayatim boyunca (en imkansizinda bile) kimin beni sevdigini hep bilirdim. Neden olmayacagini, yada olursa benim elimde oldugunu bilirdim.. Gariptir ama iliskilerde kontrol hep kadinlarin elindedir, hatta erkekler kadinlara tamamiyle birakmistir bile diyebilirim.. ama gercekten seviyorlarsa. Bunu farketmek bize kalmis.
Bu bir ornegidir.. Iki falcinin arasinda kalanlar, her iki falcininda soyledikleri cikmayabiliyor. Yani biraz kendi hislerimize birakmamiz lazim. Bazen nasil gidicegini biliriz, ama duygularimiz baskin cikar. Cok enteresandir, korktugumuz engelledigimiz seyler basimiza gelir, ama bazen ayrilik olmayacagini hisseder, bosa kurek cekmedigimizi farkederiz. Bence kendimize acik olmamiz gerekiyor, herseyin cevabi bizde gizli. Ben hayatim boyunca (en imkansizinda bile) kimin beni sevdigini hep bilirdim. Neden olmayacagini, yada olursa benim elimde oldugunu bilirdim.. Gariptir ama iliskilerde kontrol hep kadinlarin elindedir, hatta erkekler kadinlara tamamiyle birakmistir bile diyebilirim.. ama gercekten seviyorlarsa. Bunu farketmek bize kalmis.
kesinlikle katılıyorum sana,ben erkek arkadaşımla ayrı olduğum dönemde çok ağladım sızlandım ama hep şöyle düşündüm bizkötü bir dönemden geçiyoruz birşeyleri toparlayıp tekrar bir araya gelicez yine beraber,yine mutlu olucaz hiç bir zaman olumsuzunu düşünmedim hep iyi düşündüm iyi hissettim falcılardan çok şey beklememek lazım birde ben asla tarihlere takılmıyorum ve çok gereksiz buluyorum çünkü ben sonuçla ilgileniyorum tarihleri beklemek çok can sıkıcı ve sancılı bence sizlerde tarihlere takılmayın derim
Ben geldim....
Bu süre zarfında eski falları dinledim ve ortaya çıkan sonuc Ayhan aralık ayında herşeyi gayet güzel anlatmıs bana...O zamanlar o kadar etkilenmemiştim ama şimdi diyorum bilmiş....kendısıne ulasırsam bır daha baktırıcam
Emine nin dedikleri yavaş yavaş çıkmaya başladı detay vermek istemiyorum ama 2 ay önceki falından da 1 ay önceki falından da çıkanlar mevcut...Favorim hala o...
Birde geçmiş yorumlara bakıyorum süre doldu fal cıkmadı diyen arkadaslar var...zamanlara takılmayın bence... aylar sonra da cıktıgı olabiliyor bende öle oldu mesela...