- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
kızlar mercan tel.de bakıyor mu ? kaça bakıyor nasıl ulaşabilirim huhuuuuuuu
tel.de bakıyo 100 tl, no yolladım canım özeline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar mercan tel.de bakıyor mu ? kaça bakıyor nasıl ulaşabilirim huhuuuuuuu
tel.de bakıyo 100 tl, no yolladım canım özeline
canım aldım mesajını çok teşekkür ederim , cevap veremiyorum mesaj hakkım yok . Sen baktırdın mı ? Memnun kaldın mı ? 100 tl de çok aanam anam :))
katre sen kurtuluş melahat ve ritayı denemiş miydin? ritaya taktım ben kafayı sanki. bi ara ona gidebilirim. ama bu ikisinin hakkında birileri güncelleme yapsa şahane olur. dediklerinden çıkanlar oldu aceba meraktayım
elmiraya baktırdım beni çok şaşırtacak bir fal olmadı yani öle aaa diyeceğim bir şeyler sölemedi bana dedikleri çıkarmı bilmiyorum ama verdiği zaman uymadı daha çıkmadı dedikleri bekliyorum ama şu varki meyem ablayla ikisi aynı şeyleri söledi bana mercana baktırmadım çok merak ediyorum ama 100 tl de çok elmiraya verdiğim 75 tl daha içimde :)
arkadaşlar şu elmiranın telini istemiştim ama kimse cvp vermedi : :2: çoook acil lazım
bir de en son taximde cadı kafedeki emine akkayaya baktırdım. maalesef yine geçmiş, gelecek, karakter tahlilleri vs.. çok süper bildi. maalesef diyorum çünkü ona en son 6 ay önce gitmiştim ve söylediği kötü bir olayı ertesi gün yaşadım. bu sefer de birçok olay bildi ama yine olumsuz şeyler dedi lütfen bana şu rüyanız hayrolsun eminenin dediklerinin çıkmadığını söyleyiinnn... baktırıp da çıkmayan var mı?????? bir de falları ne kadar çıksa da mekanı çok pis, üç harflilere karıştığını falan düşünüyorum bilgisi olan var mıı??? yanımdaki arkadaşıma da birçok olumsuz şey söyledi ve kısmetini açmak için tam 1000 tl para istedi... hatta bu kadın sırf falları çıksın diye fal baktıklarına negatif enerji yolluyor olabilir mi?? ben böyle olabileceğini düşünüyorum... hep bu kadına gittikten sonra kötü olaylar yaşıyorum, negatif enerji yolladığını düşünüyorum sırf bu yüzden ne kadar bilirse bilsin gitmeyi düşünmüyorum.. kadının ağzından tek hayırlı şey çıkmadı ne bana ne arkadaşıma, geçen sefer de böyle yapmıştı.. iyi niyetli bi insan kısmet açma duası okumak için 1000 tl para ister mi?? bu ülkede asgari ücret 700 tl yaa yuhh.. insanlarda hiç vicdan kalmamış..:84: lütfeeenn görüşlernizi bildirin arkadaşlaarr ve elmiranın telini acil yollayın çıldırciim vallaaa...
yani 2 hafta oldu sanırım baktırdığım 20 gün ama ben o kadar süreceğinide sanmıyorum dedi tabiki üzerinden aylar geçmiş değil .)) ama işte olmadı yaa umutsuzluğa kapıldım tabiki biraz daha beklemek gerekir ben çok öle şahane bir falla karşılaşmadım onu demek istedim yani meryem abla isim şehir herşeyi sölüyo ne bilim yani biri 75 tl biri 15 tl .))) hani değdimi dersen hayır tabi yine beklemeye devamm
rita ya gitmek gibi bir hata yapma sakın
bu benm fikrim ama yine de sen bilirsin ,bahsettiğin melahat hnm hakkında bilmiyorum bişiy ama rita ya benm arkım ailesi falan gtti evet bildiği olmuş ama fikrim bu.o anı bilebilir benm de bildi ama 2 yıl oldu hala çıkıcak dedikleri
bak canım kader bu haklısın ama :) benım hayatım cok farklı yonde gıdıyodu o sırada. yanı benım baska bı erkek arkadasım vardı baska bırısıyle gorusuyodum ve onla evlılık uzerıne dusunuyodum ama bı turlu kesın emın olamıyordum hep beklemedeydım ve uzun bır zaman olmustu artık. bu 12 sene oncekı sevdıgım adamın karsıma cıkıcagından haberım yoktu cunku o baska bır sehırde yasıyordu ve ben ondan hıc bır haber almıyordum gormemıstım adını dahı unutmustum emıne bana onu tarıf ettı eskılerden geldıgını soyledı ve burcunu soyledı once anlamadım aman falcı ıste demıstım. daha sonra eskı bır arkadasımla karsılastım ve tesaduf eserı o bızı bulusturdu once telefonda konustuk sonra seker bayramında benı gormeye geldı ıstanbula ve dusun artık bız ekımde evlendık apar topar. bayram eyluldeydı bız ekımde evlendık emıne de bana aynen boyle demıstı karsılasıcaksın apar topar evlenıceksın yılbasından sonra baska bır sehırde bambaska bır hayata baslıycaksın demıstı ve ben cıdden kadını ti ye almıstım. cunku ıyı bır ısım ve sevgılım vardı aklımın ucundan dahı gecmıyordu ıstanbul dısına cıkıp hele kı bır ay ıcınde apar topar evlenmeyı. bana bu durumu bırde bakırkoydeyken gul soylemıstı ama emıne kadar ayrıntılı anlatmadı tabıkı dısarıda bı kuyruk oldugunu dusunursek gul sadece cıtlatmıstı bana :) bu arada arkadasım evet hayatında olumsuz bıse gorurse soyler. ben oraya bı kız arkadasımla gıtmıstım ve ona dırek demıstı hayatındakı erkegı cıkar sana gozyası ve kalp kırıklıgından baska bıse vermemıs bosa kurek cekıyosun psıkolojını bozdugunla kalıyosun yol yakınken dön demıstı ve gercekten haklıydı arkadasım ondan ayrıldıktan sonra onun bı kızla daha 5 senedır cıktıgını ogrendı yanı emıne abla gorunce soyler cunku kımsenın uzulmesını ıstemez umut tacırı degıldır bedava umut dagıtmaz kotuyse guzel bır dılde anlatır sana gonlunu ferah tut canım sevgıle opuldun tatlım :)
En belirgin fali cikanlar arasindadir samyel sanirim. angel_edalim'ada soyledigi seyler cikmis ayni zamanda sbb ilede gitmistim onada soyledigi seyler cikti, sahit olarak bende vardim ayni zamanda. Bana da soyledigi seyler cikti, suan dediklerini yasiyorum ne gariptir ki. Emine ablanin soyledigini birebir yasamis birisi daha vardi ama eski mesajlar arasinda maalesef bulamadim.
tam tersini yasıyanlarda var :S bunun bi ortası yok ya:S