İstanbul'da Fal - Falcılar

canım aldım mesajını çok teşekkür ederim , cevap veremiyorum mesaj hakkım yok . Sen baktırdın mı ? Memnun kaldın mı ? 100 tl de çok aanam anam :))

geçmişi ve şimdiki zamanı çok iyi biliyor nokta vuruşu resmen, ama bi konuda dediği şimdiden çıkmadı. bana olumsuz şeyler söyledi :KK43: üzüldüm açıkçası, çıkar mı Allah bilir inşaallah çıkmaz:KK1: elmirayı çok duymuşssundur onunla tem tersi şeyler işittim, mercanın söyleyip olmadığı konu elmiranın dediği gibi çıkmıştı..

katre sen kurtuluş melahat ve ritayı denemiş miydin? ritaya taktım ben kafayı sanki. bi ara ona gidebilirim. ama bu ikisinin hakkında birileri güncelleme yapsa şahane olur. dediklerinden çıkanlar oldu aceba meraktayım

rita ya gitmek gibi bir hata yapma sakın

bu benm fikrim ama yine de sen bilirsin ,bahsettiğin melahat hnm hakkında bilmiyorum bişiy ama rita ya benm arkım ailesi falan gtti evet bildiği olmuş ama fikrim bu.o anı bilebilir benm de bildi ama 2 yıl oldu hala çıkıcak dedikleri :KK53:

oylamaya elmiramı mercanmı die sunsak daha ii olcak keza geri kalanlar elendi sanırım:S

elmiraya baktırdım beni çok şaşırtacak bir fal olmadı yani öle aaa diyeceğim bir şeyler sölemedi bana dedikleri çıkarmı bilmiyorum ama verdiği zaman uymadı daha çıkmadı dedikleri bekliyorum ama şu varki meyem ablayla ikisi aynı şeyleri söledi bana mercana baktırmadım çok merak ediyorum ama 100 tl de çok elmiraya verdiğim 75 tl daha içimde :)

elmiraya baktırdım beni çok şaşırtacak bir fal olmadı yani öle aaa diyeceğim bir şeyler sölemedi bana dedikleri çıkarmı bilmiyorum ama verdiği zaman uymadı daha çıkmadı dedikleri bekliyorum ama şu varki meyem ablayla ikisi aynı şeyleri söledi bana mercana baktırmadım çok merak ediyorum ama 100 tl de çok elmiraya verdiğim 75 tl daha içimde :)

Kosita merhaba, Elmira'ya ne zaman baktırmıştın? Yani zaman uymadı yazmışsın, söylediği zamandan ne kadar geçti? Bilgi verebilir misin?

yani 2 hafta oldu sanırım baktırdığım 20 gün ama ben o kadar süreceğinide sanmıyorum dedi tabiki üzerinden aylar geçmiş değil .)) ama işte olmadı yaa umutsuzluğa kapıldım tabiki biraz daha beklemek gerekir ben çok öle şahane bir falla karşılaşmadım onu demek istedim yani meryem abla isim şehir herşeyi sölüyo ne bilim yani biri 75 tl biri 15 tl .))) hani değdimi dersen hayır tabi yine beklemeye devamm

arkadaşlar şu elmiranın telini istemiştim ama kimse cvp vermedi :KK43:::KK43: :2: çoook acil lazım:KK43::KK43:

bir de en son taximde cadı kafedeki emine akkayaya baktırdım. maalesef yine geçmiş, gelecek, karakter tahlilleri vs.. çok süper bildi. maalesef diyorum çünkü ona en son 6 ay önce gitmiştim ve söylediği kötü bir olayı ertesi gün yaşadım. bu sefer de birçok olay bildi ama yine olumsuz şeyler dedi :KK43: lütfen bana şu rüyanız hayrolsun eminenin dediklerinin çıkmadığını söyleyiinnn... baktırıp da çıkmayan var mı?????? bir de falları ne kadar çıksa da mekanı çok pis, üç harflilere karıştığını falan düşünüyorum bilgisi olan var mıı??? yanımdaki arkadaşıma da birçok olumsuz şey söyledi ve kısmetini açmak için tam 1000 tl para istedi... hatta bu kadın sırf falları çıksın diye fal baktıklarına negatif enerji yolluyor olabilir mi?? ben böyle olabileceğini düşünüyorum... hep bu kadına gittikten sonra kötü olaylar yaşıyorum, negatif enerji yolladığını düşünüyorum sırf bu yüzden ne kadar bilirse bilsin gitmeyi düşünmüyorum.. kadının ağzından tek hayırlı şey çıkmadı ne bana ne arkadaşıma, geçen sefer de böyle yapmıştı.. iyi niyetli bi insan kısmet açma duası okumak için 1000 tl para ister mi?? bu ülkede asgari ücret 700 tl yaa yuhh.. insanlarda hiç vicdan kalmamış..:84: lütfeeenn görüşlernizi bildirin arkadaşlaarr ve elmiranın telini acil yollayın çıldırciim vallaaa...

Ben ve bir arkadaşım daha baktırdık geçtiğimiz Temmuz ayıydı sanırım, durumu kısmen bildi,benim çok önemli bir sağlık sorunum vardı onu dahi bilemedi ki ben gerçekten uzun süre bu sağlık sorunuyla ilgili hastanede yatmak zorunda kalmıştım geçen Mayıs ve Haziran aylarında, yani bu kadar kısa süre önce olan ve gerçekten de çok ciddi olayı söyleyemedi. Gelecekle ilgili söylediklerinin hiç biri de çıkmadı. Arkadaşıma da aynı şekilde. İçin rahat olsun:KK1:

yani 2 hafta oldu sanırım baktırdığım 20 gün ama ben o kadar süreceğinide sanmıyorum dedi tabiki üzerinden aylar geçmiş değil .)) ama işte olmadı yaa umutsuzluğa kapıldım tabiki biraz daha beklemek gerekir ben çok öle şahane bir falla karşılaşmadım onu demek istedim yani meryem abla isim şehir herşeyi sölüyo ne bilim yani biri 75 tl biri 15 tl .))) hani değdimi dersen hayır tabi yine beklemeye devamm

Anladım, teşekkür ederim bilgi için, gerçekten de çok olmamış, hatta anladığım kadarıyla verdiği 20 günlük süre de dolmamış sanırım sen " daha önce de olabilir " dediği için olumsuz düşünceye kapıldın.

evet bilmiyorum gece ben de rahatsız edildim. rüyamda dua okumaya başladım kayboldu ve hemen uyandım. hafazanallah başka alemlere karışıcaz bir gün.

mercan'ın kaderinde bu çocuk yok diyip üzülen arkadaş, üzülme. nerden biliyorsun ya da o nerden biliyor? yüzde elli şans var, herkesin olacak diyip de olmayanları da okuyoruz burada, ya olur ya olmaz. insan gönlünden geçeni istiyor tabii peki ya hayırlı değilse, hayırlısını dile sen ne ise o olsun. beklenilen kişiler dönünce her şey çok güzel olacak gibi düşünüyoruz, o bile belli değil. fal işine çok takılma bel bağlama arkadaşım. olmuyorsa da dünyanın sonu değil, eğer olmazsa da; insan kimleri unutmuyor ki birazcık zaman ve karşına çıkacak doğru insan yetecek sıkıntılarını unutturmaya.

angel hoşgeldin şekerim. handekuka slm cnm. etolie yorumlarını okudum. mercan hala aklımda biraz zaman geçsin bakalım denemeyi düşünüyorum. içim içimi yiyor ama yok, beklicem. nisan bitsin:)

rita ya gitmek gibi bir hata yapma sakın

bu benm fikrim ama yine de sen bilirsin ,bahsettiğin melahat hnm hakkında bilmiyorum bişiy ama rita ya benm arkım ailesi falan gtti evet bildiği olmuş ama fikrim bu.o anı bilebilir benm de bildi ama 2 yıl oldu hala çıkıcak dedikleri :KK53:

Bence de gitme, hem korkunç negatif bir kadın hem de sadece geçmişle ilgili söylediği bir kaç şey o da şansa çıkabiliyor. Gelecekle ilgili yakın geleceği dahi dikkate değer değil. Negatif bir yapısı var ve ben eğer bu durumlarda kapıldığımızda ister istemez negatifi hayatımıza çekeceğimize inanıyourm. Çekim yasası fallarda da çalışıyor bence

arkadaşım takma kafana. öyle büyü, kısmet vs için para istemek hele dünya kadar normal ve düzgün insanların yapacağı iş değil. daha da gitme ona bence, şu an seni soktuğu olumsuz ruh hali ile yeterince enerjin düşmüştür kötü bir şey olacağı yoksa bile şu durumda olma ihtimali yaratır bundan dolayı. seni etkilemesine izin verme. içini rahatlatayım çok iyi yorumlar da yoktu burda onunla ilgili ayrıca. takılma devam et hayatına sen, kötü bir şey olmayacak buna inan.

ayh ya bıktım burda bi ona iyi bi buna kötü demekten bence hepsi kötü daha herkezin memnun oldugu birini bulamadık..:KK52:

bence fal işi biraz şans. onlar şu an gördüklerine göre bir yorumda bulunuyorlar ve tutarsa tutuyor. yüzde 50 ihtimal. ya dönecek ya dönmeyecek tutarsaaa.
ama bazan (bikere yaşadım) söylediği olayı söylediği şekilde yaşayınca (angel demiş sanırım) 5 ay sonra da yaşasam şaşrııyorum. yani tarihe takılmamak lazım bencede.
ama en kötüsü falın etkisinde yaşamak. çoğu ben takılmıyorum diyor ama bence çoğumuz takıyor. bana köşe başında rastlayacaksın dese falcı mesela her köşe başında o fal aklıma geliyor.
mercanı elmirayı çok merak ediyorummm çook. en kısa zamanda baktıracam.

ki bence fala inandığımız için cezalandırılıyoruz. falı unutup sonra çıktığında şaşırmak daha keyifli benceeeee

mercanı bende deniycem ama farklı seyler sölerse elmiradan al bide burdan yak ztn 2 ihtimal var ben yine meraklancam :S

bak canım kader bu haklısın ama :) benım hayatım cok farklı yonde gıdıyodu o sırada. yanı benım baska bı erkek arkadasım vardı baska bırısıyle gorusuyodum ve onla evlılık uzerıne dusunuyodum ama bı turlu kesın emın olamıyordum hep beklemedeydım ve uzun bır zaman olmustu artık. bu 12 sene oncekı sevdıgım adamın karsıma cıkıcagından haberım yoktu cunku o baska bır sehırde yasıyordu ve ben ondan hıc bır haber almıyordum gormemıstım adını dahı unutmustum emıne bana onu tarıf ettı eskılerden geldıgını soyledı ve burcunu soyledı once anlamadım aman falcı ıste demıstım. daha sonra eskı bır arkadasımla karsılastım ve tesaduf eserı o bızı bulusturdu once telefonda konustuk sonra seker bayramında benı gormeye geldı ıstanbula ve dusun artık bız ekımde evlendık apar topar. bayram eyluldeydı bız ekımde evlendık emıne de bana aynen boyle demıstı karsılasıcaksın apar topar evlenıceksın yılbasından sonra baska bır sehırde bambaska bır hayata baslıycaksın demıstı ve ben cıdden kadını ti ye almıstım. cunku ıyı bır ısım ve sevgılım vardı aklımın ucundan dahı gecmıyordu ıstanbul dısına cıkıp hele kı bır ay ıcınde apar topar evlenmeyı. bana bu durumu bırde bakırkoydeyken gul soylemıstı ama emıne kadar ayrıntılı anlatmadı tabıkı dısarıda bı kuyruk oldugunu dusunursek gul sadece cıtlatmıstı bana :) bu arada arkadasım evet hayatında olumsuz bıse gorurse soyler. ben oraya bı kız arkadasımla gıtmıstım ve ona dırek demıstı hayatındakı erkegı cıkar sana gozyası ve kalp kırıklıgından baska bıse vermemıs bosa kurek cekıyosun psıkolojını bozdugunla kalıyosun yol yakınken dön demıstı ve gercekten haklıydı arkadasım ondan ayrıldıktan sonra onun bı kızla daha 5 senedır cıktıgını ogrendı yanı emıne abla gorunce soyler cunku kımsenın uzulmesını ıstemez umut tacırı degıldır bedava umut dagıtmaz kotuyse guzel bır dılde anlatır sana gonlunu ferah tut canım sevgıle opuldun tatlım :)

En belirgin fali cikanlar arasindadir samyel sanirim. angel_edalim'ada soyledigi seyler cikmis ayni zamanda sbb ilede gitmistim onada soyledigi seyler cikti, sahit olarak bende vardim ayni zamanda. Bana da soyledigi seyler cikti, suan dediklerini yasiyorum ne gariptir ki. Emine ablanin soyledigini birebir yasamis birisi daha vardi ama eski mesajlar arasinda maalesef bulamadim.

Son düzenleme:
En belirgin fali cikanlar arasindadir samyel sanirim. angel_edalim'ada soyledigi seyler cikmis ayni zamanda sbb ilede gitmistim onada soyledigi seyler cikti, sahit olarak bende vardim ayni zamanda. Bana da soyledigi seyler cikti, suan dediklerini yasiyorum ne gariptir ki. Emine ablanin soyledigini birebir yasamis birisi daha vardi ama eski mesajlar arasinda maalesef bulamadim.

tam tersini yasıyanlarda var :S bunun bi ortası yok ya:S

tam tersini yasıyanlarda var :S bunun bi ortası yok ya:S

Evet, maalesef oyle :), yada bekleyip gormek lazim bazen. Elmira elektirigin tutmasinin buyuk onem tasidigini soylemisti. Hani bende gecmisi tutturan, baska birinde tutturamayabilir. Arkadasta birebir tutmus. Birde oyle sallanilicak turden birseyde soylememis. Bayagi imkansiz seyler soylemis ve samyel bunlari yasamis. Cok ilginc dogrusu.

X