- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
bugun mercana gttm cok tatli br bayan cok sevdim onu,gecmisimi bildi gelecekle ilgili cok farkli seyler soyledi evlenecegm insani anlatti 2012 mart aynda tanisacaimi soyledi artk fal baktrmam ckarsa 2012 mart snrasi mercana gderm bde cok guvendiim bir dostum meerse kostek miş o ckti hayat zor be forumm
katre sen kuruluş melahat ve ritayı denemiş miydin? ritaya taktım ben kafayı sanki. bi ara ona gidebilirim. ama bu ikisinin hakkında birileri güncelleme yapsa şahane olur. dediklerinden çıkanlar oldu aceba meraktayım
eveeet ilgimi çeken konu:) nerde baktı mercan? ne kadar sürdü? bilgilendirebilirsen sevinirim tşkler...
yok cnm gitmedim ama ikisi için de zamanında çok iyi ama artık tamamen kötü baktıklarını hatırlıyorum gidenler pek memnun kalmamışlardı. tavsiye etmem ama yine de denemek istersen sen bilirsin tabii
sinerJim kullanıcısından alıntı
selam kızlar. ben atışalanında hidayet ablaya qittim, falı evde bakıyo. kadına resmen cinler söylüyo hanemizde kaç kişi var fln fln. bana söyledikleri gerçekten çıktı. ben o zamanlar bi cocuğu sewiorum zannediodm şuan sewmiorm ama it qibi peşinden koşuodm ayrıydık barışmicağımızı söylemişti ve snde üsteleme çünkü çok esmer esmer taliplerin var dedi. 4 kişi söylemişti bana 1 tanesi elinde tüfeği askerde ama sana acılamıo fakat uzun süredir seni düsünen biri bu dedi. diğer 3 erkeğide söyledi onlarında km oldğnu bildim. okul hayatımla ilqili seylerde söyledi bi adamın bana yardım etceğini tipini felan, ama ben düsündm düsndm bulamamısdım ve okl zmnı qeldi qerçektnde sınava qirmem icin rapor almam qerekiodu bi adm bna yardm etti sınava fln qirdim ve qeçtm. üniv. ide söyledi 2 senelk okicakmısım doğru açıktan 2 sene okicam . qel qelelim askere, o askerle 2 yıl önceden tanısıodk fakat hic qörüşmemiştik bi iki defa konusmusdk ve bni qörnce etkilendğni söylemişti ama ben inanmamısdm. fala baktırdığım günden tam 6 ay sonra onunla tekrar konusmaya basladık o askerdeydi telefnla konusuodk ve izin qününde bulustuk ettik cıkmaya basladık =) ve şuan ciddi bi iliskmz var bu kış sözlenmeyi dsünüoruz =). bana bu dediklerini bn inanmamıstım baslarda ama daha sonra tartıp biçince yalan sölemediğini anladım....
ya bu kişi nerede nasıl ulaşabilirim?
Tatlım, sana 3 falcının telefonunu gönderdim... Bugün bir kampanyamız var: bir iste 3 alver, ver, ver ver... ver Allahım ver
kızlar slm bugün emine abladaydık 3 kişi gittik ve üçümüzde tuttu . geçmişle ilgili herşey doğru üçümüzünkileride bildi
geçmiş ve ailelerle ilgili olanlar hepsi doğru gelecekle ilgili olanların tarihlerinde eğer olursa yazarımmm
Biraz detayli anlatirmisin, mesela gelecekle alakali neler soyledi filan...
Biraz detayli anlatirmisin, mesela gelecekle alakali neler soyledi filan...
slmmm herkese aranıza yenı katıldımm bennnnn :) Fal yorumlarınızın hepsını okuyarakk Güle gittim yenı calıstıgı yesılkoydekı cafeye amaaaa yerınde yoktuu bugunde gıttım yıne yoktu :) randevusuz sıra alınıo sadece.Almıra cafeye gıdıp careyı enfal buldum :):):) ısmımı soyledııı dumur oldum :))) Gelecekle ılgılı 2 sey soyledı Nişanım var eylulde ve annemın babamın eniştemin ablamın nişanlımın ısımlerını soyledı :):):) Başarılı buldum valla :) lütfen bana boylee iyi olduğunu bildiğinizz isimler varsaa telini atabilirmiiiiiiii plss.
kızlarr sormuştum ama cevap veren olmadı geçenlerde emine akkaya ya baktırdım taksimdee baktıran oldu mu daha önce hiç memnun kalan kalmayann cevap bekliorum
arkadaşlar şu elmiranın telini istemiştim ama kimse cvp vermedi: :2: çoook acil lazım
bir de en son taximde cadı kafedeki emine akkayaya baktırdım. maalesef yine geçmiş, gelecek, karakter tahlilleri vs.. çok süper bildi. maalesef diyorum çünkü ona en son 6 ay önce gitmiştim ve söylediği kötü bir olayı ertesi gün yaşadım. bu sefer de birçok olay bildi ama yine olumsuz şeyler dedilütfen bana şu rüyanız hayrolsun eminenin dediklerinin çıkmadığını söyleyiinnn... baktırıp da çıkmayan var mı?????? bir de falları ne kadar çıksa da mekanı çok pis, üç harflilere karıştığını falan düşünüyorum bilgisi olan var mıı??? yanımdaki arkadaşıma da birçok olumsuz şey söyledi ve kısmetini açmak için tam 1000 tl para istedi... hatta bu kadın sırf falları çıksın diye fal baktıklarına negatif enerji yolluyor olabilir mi?? ben böyle olabileceğini düşünüyorum... hep bu kadına gittikten sonra kötü olaylar yaşıyorum, negatif enerji yolladığını düşünüyorum sırf bu yüzden ne kadar bilirse bilsin gitmeyi düşünmüyorum.. kadının ağzından tek hayırlı şey çıkmadı ne bana ne arkadaşıma, geçen sefer de böyle yapmıştı.. iyi niyetli bi insan kısmet açma duası okumak için 1000 tl para ister mi?? bu ülkede asgari ücret 700 tl yaa yuhh.. insanlarda hiç vicdan kalmamış..:84: lütfeeenn görüşlernizi bildirin arkadaşlaarr ve elmiranın telini acil yollayın çıldırciim vallaaa...