İstanbul'da Fal - Falcılar

selam kızlar her ne kadar buraya sık yazmasam da burayı sıkı takip ediyorum.buradan görerek bende soğanlık emine ve olguya gittim emine maalesef bende iyi değildi resmen ben ona anlattım o dinledi olgu ona göre daha iyiydi onu beğendim ama uzun vadede baktığı için o çıktı bu çıktı diyemiyorum . paraya kıyabilsem Elmirayı düşünüyorum ama 60 liraydı ilk başlarda şimdi 75 olmuş kararsız olmamdaki sebeplerden biriyse burada yazdığını beğendiğim bir kaç arkadaşın onunla ilgili olumsuz referansları var bilmiyorum bakalım zaman ne gösterir neyse esas meseleye geleyim Gül çalıştığı yerden yine ayrılmış yine yeşilköyde the stones diye bir yere geçmiş benim malum siteden arkadaş listemde orada okudum onu tavsiye edermiyim , geçmişi ve anı biliyor ama gelecek için söyledikleri şu an için maalesef ki gerçekleşmedi. ama meraklısı çok fazla o yüzden bilgi vermek istedim sizlere hepinize iyi geceler sevgiyle kalınnnn....:KK34::KK34:

arkadaşlar şu elmiranın telini istemiştim ama kimse cvp vermedi :KK43:::KK43: :2: çoook acil lazım:KK43::KK43:

bir de en son taximde cadı kafedeki emine akkayaya baktırdım. maalesef yine geçmiş, gelecek, karakter tahlilleri vs.. çok süper bildi. maalesef diyorum çünkü ona en son 6 ay önce gitmiştim ve söylediği kötü bir olayı ertesi gün yaşadım. bu sefer de birçok olay bildi ama yine olumsuz şeyler dedi :KK43: lütfen bana şu rüyanız hayrolsun eminenin dediklerinin çıkmadığını söyleyiinnn... baktırıp da çıkmayan var mı?????? bir de falları ne kadar çıksa da mekanı çok pis, üç harflilere karıştığını falan düşünüyorum bilgisi olan var mıı??? yanımdaki arkadaşıma da birçok olumsuz şey söyledi ve kısmetini açmak için tam 1000 tl para istedi... hatta bu kadın sırf falları çıksın diye fal baktıklarına negatif enerji yolluyor olabilir mi?? ben böyle olabileceğini düşünüyorum... hep bu kadına gittikten sonra kötü olaylar yaşıyorum, negatif enerji yolladığını düşünüyorum sırf bu yüzden ne kadar bilirse bilsin gitmeyi düşünmüyorum.. kadının ağzından tek hayırlı şey çıkmadı ne bana ne arkadaşıma, geçen sefer de böyle yapmıştı.. iyi niyetli bi insan kısmet açma duası okumak için 1000 tl para ister mi?? bu ülkede asgari ücret 700 tl yaa yuhh.. insanlarda hiç vicdan kalmamış..:84: lütfeeenn görüşlernizi bildirin arkadaşlaarr ve elmiranın telini acil yollayın çıldırciim vallaaa...

aa yuh gerçekten. 1000 tl mi:KK53: emine akkayaya gitmeyi bende düşünüyodum . yazndan sonra biraz ürktüm doğrusu:18: ibrahm tatlısesin büyük bir olay atlatacağını vs vs çok şey demiş yayında. ve olmuş 10 gün sonra. çok tuhaf cidden . aman aman :KK19: yine de bu kadar şey bilen insana da gitmek istiyor insan o da ayrı konu :KK1:

Hepinize tek tek çok çok teşekkür ederim. Unuttuğum biri varsa, ona da ayrıca çok çok teşekkür ederim. Bu aralar sağlık sorunları ile uğraşıyorum. Herzaman giremiyorum........ama arada yinede takip ediyorum........allah sizeden razı olsun...herşey gönlünüzce olsun.........

kızlar;

2 aylık fal arasından sonra...merak ettiğim elmira ve mercana baktırdım.geçen hafta elmira 'ya ve mercana telefonda baktırdım.gelelim değerlendirmeye:)

ikisi de mevcut durumu bilme ve kişilik analizlerinde başarılı.elmira,nokta atışı yaparak isim söylüyor.mercanın böyle bir çabası yok zaten.mercan,benim düşüncelerimi ve kafam da ki soru işaretlerini bire bir anlattı...bide telefonda...yani mimik ve beden dilini görmeden.,
elmira kişilik analizlerinde daha detay veriyor,mercan ise duygu ve düşünceler hakkında doğru tespit yapıyor.ikiside,benimle ilgili mantıksız birşey söylemedi.gelelim gelecek için söylenenlere....işte burası çorba.ikisi de tamamen farklı şeyler söylüyor.haaaaa.burasa enteresan işte.doğru yorum yaparak biri A diyor,diğeri B diyor.

elmira,gelecek için çok yuvarlak konuştu.mercan ise,detay vererek net sonuçlar söyledi.tabii,hangi siçıkar ..bilemem.göreceğiz.hangisi çıkarsa,paylaşırım.

özetle:ikisinide beğendim.ama gelecek için ikisi de farklı şeyler söylediği için..doğruyu bilene..ancak bir daha baktırırım.

yalnız değilmişimm, elmira ve mercana baktırıp farklı gelecek söyleyen biri daha, hadi bakalım

ben okuyorum ne zamandır ama henüz elmiranın dönecek diyip de mutlu sona kavuşanını görmedim kızlarr. var mı öyle birisi nihayetinde?

aynen yaaa bana 25 gün falan demişti ama sanmıyorum bundan önce gibi gözüküyo demişti ortada hala bi şey yok :KK43:( umudumu kaybetmedim ama üzülüyorum .. bu arada ben meryem ablayı çok beğenirim oda elmirayla aynı şeyleri sölemişti bakalım beklicez görücez .... çıkarsa yazıcam kızlar size

çıkması gereken (kendisinin verdiği tarihleri hatırlıyorum) hiç biri çıkmadı, zaman bitti. ve allah korusun bana alt batımla ilgili çok ciddi sorunlar yaşayacaksın demişti. çok şükür 2 yıl önce o problemim bitti ve tekrar etmedi. ayrıca eşimle ilgili birşeyler söylemişti. önce kötü olacaktı ve sonrası çok iyi. çok şükür durumu sabit ve sinirleri gergin olduğundan daha gerilmiyor ve çok şükür iyi bir yerde, umarım bozulmazda.....allah kimseyi işsiz bırakmasın, bence o kötü bir iş sahibi olmaktan çok daha yakıcı.çünkü faturalar, aç boğazlar, ev sahipleri vs.......ayrıca (bence) falcılara biraz eğlence için arada bir öylesine gitmeli ve boşuna ümit bağlıyoruz........çünkü hem duygularımızdan oluyoruz ve en önemlisi paramızdan.....onların bizim üzerimzden kazandıkları (üstelik 15 dakda.) paraları düşündüğümde kendime kızıyorum....:KK76:allah hepimizi doğru, ahlaklı (ahlaklı derken sadece başka insanların hayatlarını mahvetmeye uğraşmayan, haris ve kıskanç olmayan, senin hayatına ve sahip olduklarına göz dikmeyen özelliklerinden bahsediyorum....) hayırlı ve vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın.....bence en önemlisi bu........

kızlar;

2 aylık fal arasından sonra...merak ettiğim elmira ve mercana baktırdım.geçen hafta elmira 'ya ve mercana telefonda baktırdım.gelelim değerlendirmeye:)

ikisi de mevcut durumu bilme ve kişilik analizlerinde başarılı.elmira,nokta atışı yaparak isim söylüyor.mercanın böyle bir çabası yok zaten.mercan,benim düşüncelerimi ve kafam da ki soru işaretlerini bire bir anlattı...bide telefonda...yani mimik ve beden dilini görmeden.,
elmira kişilik analizlerinde daha detay veriyor,mercan ise duygu ve düşünceler hakkında doğru tespit yapıyor.ikiside,benimle ilgili mantıksız birşey söylemedi.gelelim gelecek için söylenenlere....işte burası çorba.ikisi de tamamen farklı şeyler söylüyor.haaaaa.burasa enteresan işte.doğru yorum yaparak biri A diyor,diğeri B diyor.

elmira,gelecek için çok yuvarlak konuştu.mercan ise,detay vererek net sonuçlar söyledi.tabii,hangi siçıkar ..bilemem.göreceğiz.hangisi çıkarsa,paylaşırım.

özetle:ikisinide beğendim.ama gelecek için ikisi de farklı şeyler söylediği için..doğruyu bilene..ancak bir daha baktırırım.

canım ben geçen sene kasım aralık gibi her ikisinide bir hafta arayla baktırdım;
elmirayı genel olarak beğenmemiştim zaten mercanla çok zıt şeyler söylemişlerdi bana şuan ben mercanın söylediklerini yaşıyorum mercan duygu ve düşünceler,olaylarla ilgili çok güzel tespitler yapar çok iyi dile getirdi bu konuda en çok beğendiğim falcı mercandır

Arkadaslar, fal baktiran kisinin uzerinde inanilmaz bir agirlik oluyor.. farkettinizmi hic? Once cok mutlu ayrilirken bi kac gun sonra eskisindende enerjimiz alinmis bir sekilde devam ediyor hayatimiz ve bu yuzden negarif dusunceler kolayca sariyor etrafimizi ve bir daha falciya gitmek istiyoruz. Yada zaten cok uzgun ayriliyoruz. Cikicakmi dedigi kotu seyler cikmicakmi vs.. Ben arada bir fal bakardim onuda iki gun oncesine kadar birakmis bulunuyorum. Ruyamda evime bir suru cin girdi ve bu son noktayi koymama sebep oldu. Sevgilimde cok kizardi, kahvemi ters cevirince direk gidip yikardi.. cocuk bile erkek haliyle zararli oldugunu farketmis ben bunca zaman farkedememisim. Bundan sonra cikar cikmaz bilemem ama, insan iyi bi falciya gittikten sonra ardindan en gereksiz falcilara gitmek niye? Biliyoruz zaten hicbirsey bilmediklerini ve sallayacaklarini, neden hala onlardan umut bekliyoruz? Bundan sonra parama sahip cikip yine biriktirmeye devam edicem. Tam onlara gitmek istedigimde o parayi kumbaraya atmayi dusunuyorum.. bi ayin sonunda ne kadar para biriktiricegimi sizinle paylasicam!

kızlar selam
dün çok samimi olduğum kız arkadaşım aradı ağlamaktan konuşamıyordu ne olduğunu sordum 4 yıllık süren bir ilişkisi vardı erkek arkadaşı dün evlenmiş :KK43: mercan'a serhan ablaya ve emine ablaya fal baktırmıştı hepside bu çocuk senin kaderin size nikah var senden başkasıyla yapamaz vs.vs gibi cümleler sarf etmişlerdi,hani ne oldu nerde kaldı iddialı cümleler verdikleri ümitler yalan oldu
dünden beri falcılara karşı bende bir antipati oluştu çok pahalısıda çok ucuzuda sadece bir tahminde bulunuyor ya tutarsa ...fala ve falcılara bel bağlamamak mümkünse fal baktırmamak lazım çünkü kaderin önüne geçilmiyor,gaybı allahtan başkası bilemiyorrrr
hayatı ertelemeyin arkadaşlar siz arayın siz sorun sabret sabret nereye kadar beklemeyin ucunda ölüm yok ya hayırda allahtan şerde beklemekle belki çok şey kaçırıyorsunuzdur
arkadaşımın yaptığı gibi x falcı arama o seni arayacak dedi hani ne oldu belki arasaydı üzerine gitseydi daha güzl olacaktı herşey GURUR,İNAT VE FALCILARIN GAZI hangimiz böyle davranmıyoruz kiiii

Bu bir ornegidir.. Iki falcinin arasinda kalanlar, her iki falcininda soyledikleri cikmayabiliyor. Yani biraz kendi hislerimize birakmamiz lazim. Bazen nasil gidicegini biliriz, ama duygularimiz baskin cikar. Cok enteresandir, korktugumuz engelledigimiz seyler basimiza gelir, ama bazen ayrilik olmayacagini hisseder, bosa kurek cekmedigimizi farkederiz. Bence kendimize acik olmamiz gerekiyor, herseyin cevabi bizde gizli. Ben hayatim boyunca (en imkansizinda bile) kimin beni sevdigini hep bilirdim. Neden olmayacagini, yada olursa benim elimde oldugunu bilirdim.. Gariptir ama iliskilerde kontrol hep kadinlarin elindedir, hatta erkekler kadinlara tamamiyle birakmistir bile diyebilirim.. ama gercekten seviyorlarsa. Bunu farketmek bize kalmis.

canım ben geçen sene kasım aralık gibi her ikisinide bir hafta arayla baktırdım;
elmirayı genel olarak beğenmemiştim zaten mercanla çok zıt şeyler söylemişlerdi bana şuan ben mercanın söylediklerini yaşıyorum mercan duygu ve düşünceler,olaylarla ilgili çok güzel tespitler yapar çok iyi dile getirdi bu konuda en çok beğendiğim falcı mercandır

merhaba canım..

bu kadar falcı gezdikten sonra.elmira ve mercan,mevcut durumu bilme,kişilik analizlerde ve duygu/düşünce anlatımında 1.Lig de oynayan kişiler bence de...ki ben telefonda baktırdım.ama gelecek için ikiside farklı şeyler söylemesi nedeniyle,hangisi daha başarılı bilmiyorum.biri gelecek tahmini açısından FOS çıkacak.bekliyorum.kesinikle paylaşacağım.

bide birşey daha söylemek istiyorum.kasım aralık gibi,mercan bana pahalı gelmesi nedeniyle (o dönem çok baktırıyordum:KK43: ) mercanın kardeşi serap hanıma telefonda baktırdım.serap ile mercan aynı şeyleri söylediler.mevcut durum analizleri,kişilik analizleri ve gelecek için söylenen zamanlama ve olaylar tıpa tıp aynısı.gelecek çıkacak mı..göreceğiz:)

serap hanıma ve mercan hanıma baktıran başka var mı?yorumları merak ediyorum.

Bu bir ornegidir.. Iki falcinin arasinda kalanlar, her iki falcininda soyledikleri cikmayabiliyor. Yani biraz kendi hislerimize birakmamiz lazim. Bazen nasil gidicegini biliriz, ama duygularimiz baskin cikar. Cok enteresandir, korktugumuz engelledigimiz seyler basimiza gelir, ama bazen ayrilik olmayacagini hisseder, bosa kurek cekmedigimizi farkederiz. Bence kendimize acik olmamiz gerekiyor, herseyin cevabi bizde gizli. Ben hayatim boyunca (en imkansizinda bile) kimin beni sevdigini hep bilirdim. Neden olmayacagini, yada olursa benim elimde oldugunu bilirdim.. Gariptir ama iliskilerde kontrol hep kadinlarin elindedir, hatta erkekler kadinlara tamamiyle birakmistir bile diyebilirim.. ama gercekten seviyorlarsa. Bunu farketmek bize kalmis.

katılıyorum sana canım.
valla kızlar.esasında şu fal işi gerçekten 'sağlıklı' birşey değil.ben 5 yıl evelsi,malum bir erkek yüzünden dolaşmadığım falcı kalmamıştı.haftada 2-3 falcı kezerdim:KK43: kalbimde ki istediğim şeyleri bir başkasının bana söylemesini istediğim için.hep de olacak dediler.mantığım olmayacağını bilmesine rağmen,mantığımı falcıların söylediklerinle ikna etmeye çalışıyordum.ne oldu..OLMADI tabi!üzülen ben oldum.bu bana çok iyi ders olmuştur.evet hala fal baktırıyorum:) ama hayatımı yönlendirmelerine izin vermiyorum bide çok sık baktırmıyorum.2 ay ara vermiştim.şimdi 2 kişi'ye baktırdım.gene ara vereceğim.
demek istediğim,aşırı falcı'ya gitmek esasında mutsuz ediyor.kontrollü ve ara vererek gidin.

Ben geldim....

Bu süre zarfında eski falları dinledim ve ortaya çıkan sonuc Ayhan aralık ayında herşeyi gayet güzel anlatmıs bana...O zamanlar o kadar etkilenmemiştim ama şimdi diyorum bilmiş....kendısıne ulasırsam bır daha baktırıcam

Emine nin dedikleri yavaş yavaş çıkmaya başladı detay vermek istemiyorum ama 2 ay önceki falından da 1 ay önceki falından da çıkanlar mevcut...Favorim hala o...

Birde geçmiş yorumlara bakıyorum süre doldu fal cıkmadı diyen arkadaslar var...zamanlara takılmayın bence... aylar sonra da cıktıgı olabiliyor bende öle oldu mesela...

kesinlikle katılıyorum sana,ben erkek arkadaşımla ayrı olduğum dönemde çok ağladım sızlandım ama hep şöyle düşündüm bizkötü bir dönemden geçiyoruz birşeyleri toparlayıp tekrar bir araya gelicez yine beraber,yine mutlu olucaz hiç bir zaman olumsuzunu düşünmedim hep iyi düşündüm iyi hissettim falcılardan çok şey beklememek lazım birde ben asla tarihlere takılmıyorum ve çok gereksiz buluyorum çünkü ben sonuçla ilgileniyorum tarihleri beklemek çok can sıkıcı ve sancılı bence sizlerde tarihlere takılmayın derim

kesinlikle katılıyorum sana,ben erkek arkadaşımla ayrı olduğum dönemde çok ağladım sızlandım ama hep şöyle düşündüm bizkötü bir dönemden geçiyoruz birşeyleri toparlayıp tekrar bir araya gelicez yine beraber,yine mutlu olucaz hiç bir zaman olumsuzunu düşünmedim hep iyi düşündüm iyi hissettim falcılardan çok şey beklememek lazım birde ben asla tarihlere takılmıyorum ve çok gereksiz buluyorum çünkü ben sonuçla ilgileniyorum tarihleri beklemek çok can sıkıcı ve sancılı bence sizlerde tarihlere takılmayın derim

Evet zamanlara kesinlikle takilmamak lazim.. Ortalama birsey soyluyolar bes asagi bes yukari, tutarsa oda biraz sansa bence. Olumsuz birsey oluyor, sebebini bilmiyoruz ve uzerimize aliyoruz.. En basit ornegi, en sevdiginiz kisi annenizi ariyorsunuz hal hatir etmek icin ama aradiginiza pisman oluyorsunuz, sizi azarlayici konusmaya basliyor yada iste sorunlari oldugundan oturu eski sevecenligini goremiyorsunuz. Ama hic birimiz "annem beni artik sevmiyor!" demiyor degilmi.. Sevgili, es yada iste en sevdiginiz dost'ta boyledir. Bi anda bi insanda degisiklik varsa, buyuk olasilikla sorunu var demektir. Buyuklugune gore iliskiye yansir ve kontrollu davranmanin disinda da elimizden birsey gelmez.

Ben geldim....

Bu süre zarfında eski falları dinledim ve ortaya çıkan sonuc Ayhan aralık ayında herşeyi gayet güzel anlatmıs bana...O zamanlar o kadar etkilenmemiştim ama şimdi diyorum bilmiş....kendısıne ulasırsam bır daha baktırıcam

Emine nin dedikleri yavaş yavaş çıkmaya başladı detay vermek istemiyorum ama 2 ay önceki falından da 1 ay önceki falından da çıkanlar mevcut...Favorim hala o...

Birde geçmiş yorumlara bakıyorum süre doldu fal cıkmadı diyen arkadaslar var...zamanlara takılmayın bence... aylar sonra da cıktıgı olabiliyor bende öle oldu mesela...

Cok sevindim senin adina, bende nedense Emine ablaya guveniyorum.. soyledigi bir kac sey ciktigi icin sanirim.

mercan cok tatli bir o kadar cana yakin brisi cok sevdim onu ama bana sevdiim briyle ilgili 3 ay omur bcti 3 ay snra bter kadernde yok senin dedi,acaba baska dedii oldumu arkadaslar gelecekle ilgili tutuomu yani cikio mu olmaz derse olmaz mi??? :KK43::KK43:

mercan abla cok tatli birisi cana yakn cok da sevdim kendisini elektrimm tuttu sanki,sevdiim bryle ilgili yorumlar yapti mesela onu benim hakkmda dusuncelerini arkadaslarinin benim hakkmda dusuncelerini soyledi,vde 3 ay surer bu iliski bter ama cok uzulursun hcc baslama dedi,2012 mart aynda evlenceiim insanla karsilascaimi vde gercekten cok sevip br o kadar sevileceimi soledi,merakla bekliorum,mercan abla cooooooook tattli sevecen brisi ama merak ettm gelecekle ilgili dedikleri olan var mi forumda? Yani gercekten oluomu cikiomu vde acaba benim hakkmda sevdiim kisinin dusuncelerini soylerken gercekten cikio mu?? Oncede baktiranlar vde cikanlar yorumunuzu beklioruuum lutfennnn :KK58::KK58::KK58:

X