İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar merhaba,

Kısa bir süre tatile gittim, kafamı dağıtabilirim diye. Ama işe yaramadı:KK43: Bir de sizlerden olumsuz yorum almama rağmen küçük te olsa ümitle beklediğim bir falın süresi geçen hafta doldu ve sonuç ne yazık ki olumsuz. Biriz Hanım'ın dediği şey çıkmadı. Olgu'nun verdiği süre de 1 hafta sonra doluyor. O güne kadar sabredip, onu da sizlerle paylaşacağım. Ama bu arada yine dayanamadım. Elmira'nın telefonunu bana da verebilir misiniz? Ümit edip bekleyen herkesin beklentileri en güzeliyle gerçek olur inşallah. Sevgiler...

Tatlım, sana 3 falcının telefonunu gönderdim... Bugün bir kampanyamız var: bir iste 3 al :KK52: ver, ver, ver ver... ver Allahım ver :KK53:

crazydaisy :) bende gönderdim yaa offfffffffffffffffff elmiranın dedikleri çıksın istiyorummmm ama bişi itiraf edicemmm geldiler bana kendimi şaştım mercan ı nezamandır acaba baktırsammı diye ertelerken sonunda baktırdım yakın geçmiş şuan ne diiimmmm ötesii bişiii yani nokta vuruşlar ama gelecekle ilgili verdiği azcık sıkıntı durumdan biraz üzgünüm bunuda yaşayıp görüces kıyaslama yaptığımda elmra daha az bi zaman dilimi vermişti ondan elmiraaanın dediği çıksın istiyorum genelde paraleller ama çok merak edenler gerçekten mercanı denesinler diyorum arkadaşlar çıkan çıkmayan hep söylüyorm yine paylaşırım

kızlar tşkler yorumlarınız için:KK54:

probablycim, ben elmira'ya ilk baktıran gruptanım. ve pek beğenmemiştim verdiğim paraya değmedi yani. geçmiş, şu an 10 üzerinden 1, gelecek henüz yok meydanda. yani 60 lira vermiştim o zmnlar ama yok yani. olgu'yu severim. sekmedi bile yorumları hepsi tam, gelecek için 2 olmaz dediğim şey de çıkmıştı.mercan'ı beklemeye aldım, bundan sonra sırada o var ama artık ayda max 1 baktırıyorum.

bu arada dikkate alır mısınız bilmem ama zamanlara takılmayın kızlar. söylediklerinden çok sonra veya önce de çıkabiliyor. yani verdiği zamanda çıkmazsa söylediği tutmadı demeyin derim, geçen hafta yaşadığım şeyi bana bir kaç falcı söylemişti ama çoook zaman önce. bir tek olgu tutturmuştu zamanı. diğerleri de çıktı ama gecikmeli. zamanı bilmeleri çok zorrr. çok fal baktırıp çıkmıyor bana olayı da çok baktırmak, falın çıkması yönünde beklentiye sahip olmaktan ileri geliyor...

crazydaisy :) bende gönderdim yaa offfffffffffffffffff elmiranın dedikleri çıksın istiyorummmm ama bişi itiraf edicemmm geldiler bana kendimi şaştım mercan ı nezamandır acaba baktırsammı diye ertelerken sonunda baktırdım yakın geçmiş şuan ne diiimmmm ötesii bişiii yani nokta vuruşlar ama gelecekle ilgili verdiği azcık sıkıntı durumdan biraz üzgünüm bunuda yaşayıp görüces kıyaslama yaptığımda elmra daha az bi zaman dilimi vermişti ondan elmiraaanın dediği çıksın istiyorum genelde paraleller ama çok merak edenler gerçekten mercanı denesinler diyorum arkadaşlar çıkan çıkmayan hep söylüyorm yine paylaşırım

Umarım Elmiranın dedikleri çıkar pink'cim :) inşallah :) Ben de elmiraya baktırdım ve ben de onun dediklerinin bir an önce çıkmasını istiyorum :) Ben de Mercana gitmek istiyorum, ama mayısı da bir atlatmak istiyorum... Elmiranın dediklerini bi sindire sindire yaşamak istiyorum inşallah :)

slmlar dediğim gibi yarın elmira hnm la telde görüşcem ,bu aralar bazı sıkıntılar var benm için dua edin yarın olmasa da çarşamba günü nasip olursa yazcam herşeyi.

sevgiler ....(he bide mari kim ya :)

susan millerın genel yorumları bence de ıyı ama gunlerı tutmaz, tutmaması da normal, zaten bır kısının ask hayatının ıyı mı kotu mu oldugnu soylemek bır astrologun ısı degıldır, astrologun işi kısılerı potansıyellerden haberdar etmektır.

elmıraya 5-6 kere fal baktırdım, kısısel tavsıyem zamanlara cok takılmamanız yonunde, soylenılen zamandan once ona aynı seyı tekrar sordugumda olayı kendı kendıme gecıktırdıgımı gordum, ne zaman dayanamayacak hale gelıyorum, sorular kafamda bırıkıyor, o zaman baktırıyorum boylece hadıseler kafamda netlesıyor. su ana kadar dedııgnın cıkmadıgını da gormedım, pembe tablolar cızmıyor ama yapacak bısey yok tabıkı.

ben okuyorum ne zamandır ama henüz elmiranın dönecek diyip de mutlu sona kavuşanını görmedim kızlarr. var mı öyle birisi nihayetinde?

ben okuyorum ne zamandır ama henüz elmiranın dönecek diyip de mutlu sona kavuşanını görmedim kızlarr. var mı öyle birisi nihayetinde?

cnm kavusma arifesinde olanları duyuyoruz sevgilisi arayanlar msj atanlar he neticesi olmadı o ayrı..

umutsuzlandırmak gibi olmasın bana zamanında falcı dönecek dedi, dediği tarihte aradı fakat sonra daha acı vererek bıraktı. o yüzden diyorumm

Ey sevgili, neden burnumdan getiriyorsun! ben sana ne yaptim? desem cok sey soyler soramiyorum..

bugun mercana gttm cok tatli br bayan cok sevdim onu,gecmisimi bildi gelecekle ilgili cok farkli seyler soyledi evlenecegm insani anlatti 2012 mart aynda tanisacaimi soyledi artk fal baktrmam ckarsa 2012 mart snrasi mercana gderm bde cok guvendiim bir dostum meerse kostek miş o ckti hayat zor be forumm :KK58:

X