Kızzzzzzlarrrrrr Susan Miller ı takip ediyorsunuz değil mi aylık burç yorumlarını ??
kesinlikle ediyorum ve çokkkkkk başarılı........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzzzzzlarrrrrr Susan Miller ı takip ediyorsunuz değil mi aylık burç yorumlarını ??
kesinlikle ediyorum ve çokkkkkk başarılı........
Arkadaşlar merhaba,
Kısa bir süre tatile gittim, kafamı dağıtabilirim diye. Ama işe yaramadı Bir de sizlerden olumsuz yorum almama rağmen küçük te olsa ümitle beklediğim bir falın süresi geçen hafta doldu ve sonuç ne yazık ki olumsuz. Biriz Hanım'ın dediği şey çıkmadı. Olgu'nun verdiği süre de 1 hafta sonra doluyor. O güne kadar sabredip, onu da sizlerle paylaşacağım. Ama bu arada yine dayanamadım. Elmira'nın telefonunu bana da verebilir misiniz? Ümit edip bekleyen herkesin beklentileri en güzeliyle gerçek olur inşallah. Sevgiler...
meraba arkadaşlar bende fal baktırmak istiyorum ama bu konuda acemiyim. forumda en çok elmiradan hoşnut kalınmış görünüyor banada onun numarasını verebilirmisiniz acaba..
meraba arkadaşlar bende fal baktırmak istiyorum ama bu konuda acemiyim. forumda en çok elmiradan hoşnut kalınmış görünüyor banada onun numarasını verebilirmisiniz acaba..
crazydaisy :) bende gönderdim yaa offfffffffffffffffff elmiranın dedikleri çıksın istiyorummmm ama bişi itiraf edicemmm geldiler bana kendimi şaştım mercan ı nezamandır acaba baktırsammı diye ertelerken sonunda baktırdım yakın geçmiş şuan ne diiimmmm ötesii bişiii yani nokta vuruşlar ama gelecekle ilgili verdiği azcık sıkıntı durumdan biraz üzgünüm bunuda yaşayıp görüces kıyaslama yaptığımda elmra daha az bi zaman dilimi vermişti ondan elmiraaanın dediği çıksın istiyorum genelde paraleller ama çok merak edenler gerçekten mercanı denesinler diyorum arkadaşlar çıkan çıkmayan hep söylüyorm yine paylaşırım
ben okuyorum ne zamandır ama henüz elmiranın dönecek diyip de mutlu sona kavuşanını görmedim kızlarr. var mı öyle birisi nihayetinde?
katrecım bırazdan msg atıyorum sana bı bakıver hayatım :)
umutsuzlandırmak gibi olmasın bana zamanında falcı dönecek dedi, dediği tarihte aradı fakat sonra daha acı vererek bıraktı. o yüzden diyorumm
Ey sevgili, neden burnumdan getiriyorsun! ben sana ne yaptim? desem cok sey soyler soramiyorum..