İstanbul'da Fal - Falcılar

selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.Gittiğiniz birçok falcıya bende gittim.Geçtiğimiz sonabahar dan beri bu siteyi takip ediyorum. Elmira yı çok merak ettim. Rica etsem bana tel.gönderebilirmisiniz

elmiranın söylediği yönde ilerliyorum,çok şükür ama korkuyorum bu hafta verdiği süre doluyo, hayırlısı bekliyorum umutla

Zamanlara takilma bence o kadar.. benim icinde bu hafta bazi seyler netlesicek, ama okul ile ilgili..

En istikrarli falci simdilik Elmira gibi gozukuyor.. simdiye kadar dedikleri cikti.. okul ve ustune turkiyeye dondugumde'de dedikleri cikarsa Elmira'dan iyi falci yok diyecegim kesindir.

Merhaba,
Bu Mari nerede ve kaça bakıyor? Telefonunu rica edebilir miyim? Sevgiler.

bana uyar canımmm hatta harika olur

Arkadaslar ben cumartesi gecesi Istanbul'a geri donuyorum, bu yuzden pazar gununu buyuk olasilikla uyuyarak geciricem .. neyse kaldi baska bahara.

Taksimde ki buluşma tamam kızlar bana da uyar özel hakkım yok yazamıyorum o yüzden o cafeyi bilmiyorum ama bulurum :))

Taksimde ki buluşma tamam kızlar bana da uyar özel hakkım yok yazamıyorum o yüzden o cafeyi bilmiyorum ama bulurum :))

istiklalde en başlarda sol tarafta :) burgerden 1-2 dükkan sonra.
haftaya kötü başladım bari sonu güzel olsun di mi bol dedikodu :)

Arkadaşlar merhaba,

Kısa bir süre tatile gittim, kafamı dağıtabilirim diye. Ama işe yaramadı Bir de sizlerden olumsuz yorum almama rağmen küçük te olsa ümitle beklediğim bir falın süresi geçen hafta doldu ve sonuç ne yazık ki olumsuz. Biriz Hanım'ın dediği şey çıkmadı. Olgu'nun verdiği süre de 1 hafta sonra doluyor. O güne kadar sabredip, onu da sizlerle paylaşacağım. Ama bu arada yine dayanamadım. Elmira'nın telefonunu bana da verebilir misiniz? Ümit edip bekleyen herkesin beklentileri en güzeliyle gerçek olur inşallah. Sevgiler...

kızlarr sormuştum ama cevap veren olmadı geçenlerde emine akkaya ya baktırdım taksimdee baktıran oldu mu daha önce hiç memnun kalan kalmayann cevap bekliorum

canim ben de bu aralardan sikintidan yogunluktan cok bakamadim ama ozetbabinda :
1-olgu ne cikti ne cikmadi kizlarda genel olarak, zamani dolmayanlar var ya da gecikenler, bekliyor kizlar (benim olgu cikmadi)
2-emine nin fali cikti diyen iki kisi gordum, zira sanirim artik pek populer degil, baska bir yorum alamadim (bana tam tersi cikti )
3-cok acayip cikan fal haberi, sherry nin oldu. su anda mutlu :) cikma raunduna girenler var. (benim de kismen)
4-tureyen yeni falci elmira. epeyce denendi. bir de mari ve mercan dan bahsediyorlar, ben denemedim henuz bu ikisini. (elmira ya iki kere baktirdim, son derece tutarli ve basarili. soyledikleri cikarsa ki kismen basladi gibi, tum herkese cani gonulden tavsiye edebilecegim.
5-soylenilenin tam tersini emine ve olgu da yasadim, ama bu iki falciyi cok begenenler ve fallari cikanlar da var, yaniltmak istemem.

bende bekliyorum elmiranın dediklerini çıkarmı bilemem ama zaman azaldı :)) onunla paralel olarak meryem ablaya da baktırdım oda elmirayla aynı şeyleri söledi bakalım bekliyorum ben meryem abladan da çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…