- 8 Ağustos 2010
- 129
- 0
melikekorca mesaj hakkım yok malesef
tmm canım saol..
ben sana mesajla maılımı yazsam oraya atsan olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melikekorca mesaj hakkım yok malesef
tmm canım saol..
ben sana mesajla maılımı yazsam oraya atsan olur mu
Çok kolay aslında, E5'ten şirinevler'e kadar gidiyorsun, oradan minibüse binince elmira'nın sokağının başında iniyorsun canım
mesaj attığım arkadaşlar neden mesaj kutularına bakmazzlar
Sor bebişiim biz cvplayalım isyan etme=)
sevgili gaultier ve handekuka..
doğru hatırlıyorsam..siz mari hanıma baktırmıştınız.biraz mari hn. hakkında bahsetmenizi rica ederim:)..neye bakıyor.gelecek için söylenenler çıktı mı vs vs...
merak ettim:)
marinin telefonu sende var mı?
merhaba canım bana özelden Mercan ın telini ulaştırırmısın? en iyisi hangisiyse ona gidicem artık emine mi elmiramı mercan mı kararsız kaldım ,bekledikçe belirsizlik yaşadıkça daha çok üzülüyorum hepside aynı şeyi sölüyolar barışıcaksınız diolar ama daha olan bişi yok artık son birine daha giderim başka da bişey yapmam ,sonra umutlanıyorum kendimi sölediklerine endekslemiyorum ama ister istemez bir beklenti içine giriyorum benim gibi hisseden varmı kızlar ???....:84: belirsizlik kadar kötüsü yok , bide unutamıyosan durumun çok kötü...
elmira ve mercan bana tamamen farklı şeyler söylemişti, bilginize.. ikisi de geçmişi tam bildi ama gelecek yorumları çoook farklı
elmira ve mercan bana tamamen farklı şeyler söylemişti, bilginize.. ikisi de geçmişi tam bildi ama gelecek yorumları çoook farklı
Sendeki gelismeler ne durumda bu arada?
hangisi umut vadedio bebişim sen ondan hbr ver dedikleri olan ufakta olsa hangisi ben artık kafamdan huni dolancam falcıları yoruldum zira=))
umut vadeden elmira, ikisi de geçmişi bildi hatta mercan daha çok geçmişi tutturdu ama elmira hem geçmişten hem gelecekten tutturdu, geçen 2 hafta hep onun dediği gibi ilerledi. hatta inşaallah bi mani çıkmazsa bu hafta neredeyse tüm söylediği olacak