İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu arada Nazlı adli bir hanımın da çok iyi yıldızname çıkardığını duyup kendisine mail atmıştım , 100 tl imiş . Numarasını da bana mail atmış ilgilenenler için..

kızlar herkeze günaydınnn bugün 3 arkadaş emine ablaya gidecez
bakalım kısmet bu benim emine ablada 2.falım diğer inşallah tutar...

sevgili gaultier ve handekuka..

doğru hatırlıyorsam..siz mari hanıma baktırmıştınız.biraz mari hn. hakkında bahsetmenizi rica ederim:)..neye bakıyor.gelecek için söylenenler çıktı mı vs vs...

merak ettim:)

SEVGİLİ ETOİLE ;
mari'ye ben şubatın başında baktırmıştım hiç birşeye bakmıyo yüzüne bakıyo konuşuyo baktırmak istediğniz özel birisi varsa fotosunu götürüyosunuz benim yanımda yoktu ama saçını kaşını gözünü tipini anlattı işini özelliklerini falan ben çok memnun kalmıştım mariden önemli iki şey var benim için birini mart ayında olack demişti dediği gibi oldu diğerine nisan demişti bakalım oda olursa tekrar baktırcam.

merhaba canım bana özelden Mercan ın telini ulaştırırmısın? en iyisi hangisiyse ona gidicem artık emine mi elmiramı mercan mı kararsız kaldım ,bekledikçe belirsizlik yaşadıkça daha çok üzülüyorum hepside aynı şeyi sölüyolar barışıcaksınız diolar ama daha olan bişi yok artık son birine daha giderim başka da bişey yapmam ,sonra umutlanıyorum kendimi sölediklerine endekslemiyorum ama ister istemez bir beklenti içine giriyorum benim gibi hisseden varmı kızlar ???....:84: belirsizlik kadar kötüsü yok , bide unutamıyosan durumun çok kötü...

elmira ve mercan bana tamamen farklı şeyler söylemişti, bilginize.. ikisi de geçmişi tam bildi ama gelecek yorumları çoook farklı

elmira ve mercan bana tamamen farklı şeyler söylemişti, bilginize.. ikisi de geçmişi tam bildi ama gelecek yorumları çoook farklı

hangisi umut vadedio bebişim sen ondan hbr ver dedikleri olan ufakta olsa hangisi ben artık kafamdan huni dolancam falcıları yoruldum zira=))

İvet ixeananın teklifi üzerine buluşmayı biraz erkene çekicez anlaşılan :)
bu hafta sonu olsun diyen var mı ?
zira ben haftaya sevgilimle bi h.sonu kaçamagı planlıyorum :)
sonra ki haftada anneler günü mü değil mi bilmiyorum :) uzar gider.
bu hafta sonuna sıcak bakar mısınız bayanlar ?
thmpc ve demete ulaşacağım az sonra :)
mekan önerilerinizi bekliyorum.
taksim veya beşiktaş olsun ki ulaşımı kolay olsun diyorum :)

hangisi umut vadedio bebişim sen ondan hbr ver dedikleri olan ufakta olsa hangisi ben artık kafamdan huni dolancam falcıları yoruldum zira=))

umut vadeden elmira, ikisi de geçmişi bildi hatta mercan daha çok geçmişi tutturdu ama elmira hem geçmişten hem gelecekten tutturdu, geçen 2 hafta hep onun dediği gibi ilerledi. hatta inşaallah bi mani çıkmazsa bu hafta neredeyse tüm söylediği olacak :KK19:

umut vadeden elmira, ikisi de geçmişi bildi hatta mercan daha çok geçmişi tutturdu ama elmira hem geçmişten hem gelecekten tutturdu, geçen 2 hafta hep onun dediği gibi ilerledi. hatta inşaallah bi mani çıkmazsa bu hafta neredeyse tüm söylediği olacak :KK19:

Gelişmeleri hepimiz merakla bekliyoruz bilesin :) Umarım senin istediğin gibi gelişir herşey :KK70:

Bu hafta bir arkadaşımla birlikte Taksim'de olacağım. Arkadaşım Melekler Kahvesi diye bir yerde fal baktırmış, kime bilmiyorum ama sanırım uzun vadeli şeyler söylemiş... Melekler Kahvesi'nden forumda bahsedildiğini söyleyince sizlere sormamı istedi, oradaki en iyi falcı kimmiş? Yine baktırmak istiyor. :) Benim 6. hissim falcıyım diyenlerden daha iyi çalışıyor, bu yüzden biri bana fal bakarken ya tıkanır kalır ya da ben şarlatan olduğunu anlarım. Zaten birkaç defa cafelerde eğlence olsun diye baktırdığımda bana hep söylendi bu hatta bana fal baktırmak isteyen falcı da oldu, şaka gibi! :) Yani bugüne dek kimse beni şaşırtamadı... Bu yüzden fal baktırmayı çok ciddiye almıyorum ama arkadaşım baktırırsa, ben de baktırabilirim. "Melekler kahvesinde en iyisi şudur" diyebileceğiniz bir isim var mı?

Bir de, bu kadar zamandır okuyorum sayfaları, sadece Elmira'nın ismi çekti beni, sanırım onun iyi bir 6. hissi ve durugörüsü var. Hiç görmedim kendisini ama dediğim gibi, hislerim çok kuvvetlidir, onun gerçekten bu işten anladığını hissediyorum, sadece ona gidebilirim hatta telefonunu forumdaki bir arkadaştan da aldım. Tek korkum, algılarım çok açık olduğundan bana bakarken tıkanması, eğer gidip baktırırsam nasıl geçtiğini gelip anlatırım burada ama şimdi Melekler Kahvesi'nde bir numaralı falcı kimdir o konuda fikirlerinizi alayım. :)

Melekler kahvesinde şengüle baktırdım iyiydi ama çok kısa bakıyor tutturduğu da oldu ama genelde şuana odaklanıp öğüt veriyor... elmira 50 falcıya gittiysem bir numaradır aralarında şuan benımde onun dediği gibi ilerliyor.. nazarlar değmesin elmiraya :)

X