Umarım Rahatlatıcı güzel bi seans olur :) merakla bekliyorum sonuçları Emine - Olgu - ve Elmira Çok aklıma takılıyor nekadar cok memnun Kişi olursa benimde eştahım okadar kabarıyor hadi hayırlısı :)
1 hafta aradan sonra yine buradayım. yaklaşık 100 sayfa gerideyim hepsini okumaya mecalim yok sanırım. aranızdan bir gönüllü rica etsem şu konularda aydınlatabilir mi beni cicileeer? son 100 sayfa içinde;
1- olgu'nun falı çıktı diyen oldu mu?
2- emine'nin falı çıktı diyen oldu mu?
3- çok acayip bir çıkan fal haberi oldu mu? varsa hangi falcı?
4- yeni bir favori falcı türedi mi?
5- söylenilenin tam tersini yaşayan oldu mu? varsa hangi falcı?
teşekürleeeeeeer
1 hafta aradan sonra yine buradayım. yaklaşık 100 sayfa gerideyim hepsini okumaya mecalim yok sanırım. aranızdan bir gönüllü rica etsem şu konularda aydınlatabilir mi beni cicileeer? son 100 sayfa içinde;
1- olgu'nun falı çıktı diyen oldu mu?
2- emine'nin falı çıktı diyen oldu mu?
3- çok acayip bir çıkan fal haberi oldu mu? varsa hangi falcı?
4- yeni bir favori falcı türedi mi?
5- söylenilenin tam tersini yaşayan oldu mu? varsa hangi falcı?
teşekürleeeeeeer
valla olgunun falı cıkmadı kızların falları yavastan cıkıo hemde zamanında yeni trend elmira yönünde eminenin dediklerinin tam tersini yasayan olmus bu iş ztn nasıl oluo anlamadım birine süper birine yok mustafa topaloğlu gibi oldukelmirayı dene istersen..[/QUOT
katre elmira dan memnun kalmamıştı die hatırlıyorum sanki
valla olgunun falı cıkmadı kızların falları yavastan cıkıo hemde zamanında yeni trend elmira yönünde eminenin dediklerinin tam tersini yasayan olmus bu iş ztn nasıl oluo anlamadım birine süper birine yok mustafa topaloğlu gibi oldukelmirayı dene istersen..
canım amacım öneri deil inanki sadece deneyimlerimi paylaşıyorum.. benim gitmedigim falcı sayısı o kadar az ki burda adı gecen gecmeyen coguna gittim yine söylüyorum top 4 Mercan,Elanit,Elmira ve şirin abla avcılarda ama o bakmıyormuş kimseye arkadaslar özelimden sormuşlar bende kendisine sordum rahatsız oluyormuş..
katre elmira dan memnun kalmamıştı die hatırlıyorum sanki
Katre ile Angel memnun kalmamıştı diye hatırlıyorum bende... Yoksa ben de gözümü kararttım Elmira'ya bir fal baktırıp bu fal olayını kapatmayı düşünüyorum... Ama katre ile angel ın yorumları ve Elmira'nın yüksek fiyatı düşündürüyor...
Bu gün Tarık'a gittim gene, ilk defa beğenmedim...
Kızzzzzzlarrrrrr Susan Miller ı takip ediyorsunuz değil mi aylık burç yorumlarını ??
buradan mail adresi verilebiliyor mu ? link atayım
bilmiyorum ama riske girme, link atılmıyorsa banlanabilirsin :) bana site adı söylersen ararım gooogle'da
teşekkürler, sevgiler
Katre ile Angel memnun kalmamıştı diye hatırlıyorum bende... Yoksa ben de gözümü kararttım Elmira'ya bir fal baktırıp bu fal olayını kapatmayı düşünüyorum... Ama katre ile angel ın yorumları ve Elmira'nın yüksek fiyatı düşündürüyor...
Bu gün Tarık'a gittim gene, ilk defa beğenmedim...
Arkadaşlar eğer burçlara meraklıysanız semavii ve iremsu diye google dan aratarak aylık ve yıllık burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Susan miller da güzel yorumlar yapar, beğenirim :):)))) google susan miller yaz , ilk çıkan kendi sitesi .. aylık burcumu okumadan o aya başlamam ve herkese tavsiye ediyorum . özellikle de fal meraklılarına , 12 den vurmak buna denir
:)))) google susan miller yaz , ilk çıkan kendi sitesi .. aylık burcumu okumadan o aya başlamam ve herkese tavsiye ediyorum . özellikle de fal meraklılarına , 12 den vurmak buna denir