İstanbul'da Fal - Falcılar

Simdiye kadar birini evlendiremedik henuz onu soruyosan .

Bende cikan seyleri tekrar siralamak istiyorum sizlere.

- Telefonla aradim birsey sordum, bugun degil yarin yada ondan sonraki gun ariyacak dedi ve ertesi gun sms aldim.
- Yurtdisina mutlu gidiceksin dedi, dedigi gibi oldu.
- Annemde guatr olabilicegini soylemisti, doktoru supheleniyormus annemin zaten, yeni test yaptirdik, sonuclari bekliyoruz.
- Bana malum kisinin agzindan konusur gibi konusmustu, dedigi seylerin aynisini duydum.
- Size iki ayrilik daha var dedi.. biz ayrilik icinde ayrilik yasayip baristik, ayrildik filan garip birsey oldu

OooOooo cok sevindim senin adina tatlim, insallah tamamida gelir. Valla ilk defa bi falci beni bu kadar sasirtti ne diyim, insallah sonuna kadar haklidir. Bir cok kiside sureci tutturdu, bide tam istedigimiz gibi baris olsa, degmeyin keyfimize :)

buraların en büyüğü o bir baska elmira elmira cok yASA hahahahha beni umutlandırmayın lan yeter artık demin yine bi yıkım yasadım elmira sölemişti su 3 ayda allah sana sabır versin die allahım kendimi dünya nimetlerinden cekiorum tasavvufa adıorum amin=)

nasıl yani elmıra yıkım yaşıycaksın 3 ay sabret mi dedi??

nasıl yani elmıra yıkım yaşıycaksın 3 ay sabret mi dedi??

evet 3 ay sabret dağıtıcak sonra 2 ay daha takılıcak cesaret edemicek sana yanasmaya ama zurnanın zırt dediği bi yer olcak döncek dedi bi dönsün bak nasıl o cirkin suratını dağıtıorum! içimdeki canavarı cıkardı ortaya it!

cnm selam bişi sorucam bu söylediklerinin arasında emine abla elmira varmı?

inanmıyorum, tam bir hayal kırıklığı olmuş

Ayyy, ne güzel, darısı benim de başıma inşallah!!!

karyneia, çapkın kuşum :) ahhahahah, süper olmuş :)

evet yaaa elmiranın bana dedikleride çıksınnnn artık kafayı yedim :)))

Canım çok sağollll biri sonunda duydu beniiiii (= sen baktırmışmıydın mercana nasıldıı ??? telefon yada yüzyüze baktırmak farkediyomu yaa mercanın yeri nerde evindemi bakıyodu :) çok sordum

Yok canım, ben Mercana baktırmadım... Elmiraya baktırdım ve ve en az mayıs sonuna kadar kimseye baktırmam. Ama sonra Mercana baktırabilirim :)

Son düzenleme:
cnm e mailimi gönderdim. olgu telefonda basarılımı sen daha önce baktırdınmı telde? ne kadara ve süre olarak ne kadar sürüyor?

E-maille gönderdim olgu'nın telefonunu burcucum; ben daha önce yüzyze de telefonda da baktırmıştım. Inan bence hiç fark yok. Elmira da çok çok iyi. Zaten ikisi bana paralel şeyler söylüyorlar ve ikisi de çok candan. Ne diyeyim, şansın açık olsun... sevgiler

şimdide elmira modası çıktı, :89: gidiim diye niyetlendim şirinevlerdeymiş , nasıl gidilir oraya adresini tarif edebilen var mıı? acaba.. :97:

Çok kolay aslında, E5'ten şirinevler'e kadar gidiyorsun, oradan minibüse binince elmira'nın sokağının başında iniyorsun canım

Çok şekersiniz, muhabbet süper :)
Elmira'ya ben de çok güveniyorum

merhaba Davul ben zeynep sana özelden mesaj atması için bir arkadaşıma bilgi verip rica edecegim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…