İstanbul'da Fal - Falcılar

peki bunu bilen olmuşmuydu gittiklerin içinden?

bu yasadigim sey gecen sene oldu, henuz falcilara gitmemisken :), hani deseler inanmazdim oyle diyim sana.

kuzum çapkın kusum suan cok özendim sana bende böle imkansız bişe istiorum işte ama hergün hbrleri aldıkca biraz daha imkansız dönmesinden gectim ben mutlu olıyım yeter valla ayh bana birini söliyin bugun baktırıyım darlanmam gecsin:S

Rahat ol, hicbirsey senden daha degerli olamaz. O kisiyi sen hayatina almistin, istedigin zaman cikarir, istedigin zaman tekrar hayatina sokarsin. Inan bana, 6 senedir gorusmedigim sozlum bile, arada zarf atiyor bin bir bahanelerle benimle konusabilmek icin. Imkansiz diye birsey yok bence, ne istedigimize emin olmamiz gerekiyor hepsi bu.

kızlarrr bugün bir arkadaşımla
öğleden sonraa emine ablaya gidiyorum sonundaaa akşama yazarım sonuçlarııı:))

Umarım Rahatlatıcı güzel bi seans olur :) merakla bekliyorum sonuçları Emine - Olgu - ve Elmira Çok aklıma takılıyor nekadar cok memnun Kişi olursa benimde eştahım okadar kabarıyor hadi hayırlısı :)

Çok Çok hemde Çokkk var :) Maddi sıkıntılar yuzunden suan onlardan biri değilim ama Olmaya yatkınım yani :) ama kendini şöle firenleye bilirsin ... Sık fal baktırmak Önceki falların gelişimini uzatıyor yada engelleyebiliyor oyüzden mümkün olduğunca az baktır . 2 ay 3 ay ara vermelısın bunları düşün ve firenle kendini :)

Kızlar mercana baktırıpta olumsuz bilemedi vs gibi durumlar yaşayanlar varmı acaba ???

Kızlar mercanın numarasını banada yollayabilirmisiniz kenarda dursun valla şu zamana kadar asıl olayı bende bekleyenlerdenim çıkan çıkmayan yazıcam

kızlarrr emine akkaya ya baktıran var mı diye sormuştum memnun kalan varr mııııııııııııııı

arkadaslar ben bu hafta içi tekirdaga gidiyorum oralarda bildiginiz güzel fal bakan birileri varsa bana iletişim bilgilerini yazarsanız cok makbule gecer.

canım gitmişken şu ayşe yi bi bulsan.sağlamtaş köyündeymiş.merkeze yaklaşık 45 dak.filan d.yolar ama tam emin değilim.ne kadara baktığını da bilmiyorum.
Baya ünlüymüş oralarda.hatta şehir dışlından bi çok insan gidiyormuş

ben de 2 aydır durmadan fal baktırmak istiyorum. böyle masal gibi dinlemek çok hoşuma gidiyor brcum. yalnız değilsin. olmıyacağını bilsem bile çok tatlııı

kızlar size bişi diyim çoookk falcı gezdim son 1 aydır falan gitmiyorum,hakikaten çok gereksiz bir olay,herkesin ortak söylediği şeylerin hiçbiri olmadı.. evet o an mutlu oluyorsun ümitleniyosun bekliyosun olmayınca üzülüyosun ve başk bi falcı arayışına giriyosun..bağımlılığm kendiliğinden yok oldu şu an fala verdiğim paralar için çok üzülüyorum hani o paralarla kaç kez tatile gitmiştim..gerçekten inanmayın fala umut bağlamayın..giden paralara yazık günah insan psikilojisi bozuluyor tamamen.yaşayıp görelim kaderimizi..

Arkadaslar ne tuhaftirki benim fal merakim Elmira ile son buldu. Ondan sonra ustune cicek koklamadim .. Bana asiri derecede guven verdi ve Emine abla ile paralel seyler soyledikleri icin olsa gerek, simdilik sadece cikmasini bekliyorum. Elmira evliligime kadar anlatti hatta 5 sene icerisinde olucaklari soyledi.

Sen kimlere gittin, hicbirimi cikmadi?

Kızlar lütfen mercanın numarası kimde var bana gönderebilirmii plsssssssss

kısslar kafam çok karıştı elmiraya gitsemmi gitmesemmi bilemedim çok kararsız kaldım falı çıkıomu çoğu falcı zaten geçmişi bilio bana baktı sölediklerini yaşadım diyen yokmu??az parada değil zaten gidersem bu son olcak diyorum fal bağımlılık yaptı bende işlerimde ters gidio sanki ama şu umut ve merak yerimde duramıyorumelmiranın falı çıkıomu aydınlatırmısınız kısslar??

uzun bir aradan sonra döndüm :) bende de elmira dan sonra fal baktırma merakı kalmadı hani çıkmasa da artık fal baktırmam gibi geliyor... buarada 1 haftalık süreç vermişti şöyle böyle olcak gibi aynen dediği gibi oldu süreç onun dediği gibi ilerliyor inş devamı da gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…