Cikmayacak dedigin sey bu mu? Bence olumsuz dusunuyosun.. boyle seyler aniden gelisir, etrafinda tanidigin birisiyle olucagini dusundugunden belkide sana uzak geliyor, ama.. ben mesela, baska birine asikken ve hala onu dusunuyorken.. birden suankine asik oldum. Hic beklemedigim bir durumdu ve nasil oldu anlayamadim. Hayatim cok hizli ilerliyor vesselam
peki bunu bilen olmuşmuydu gittiklerin içinden?
bu yasadigim sey gecen sene oldu, henuz falcilara gitmemisken :), hani deseler inanmazdim oyle diyim sana.
kuzum çapkın kusum suan cok özendim sana bende böle imkansız bişe istiorum işte ama hergün hbrleri aldıkca biraz daha imkansız dönmesinden gectim ben mutlu olıyım yeter valla ayh bana birini söliyin bugun baktırıyım darlanmam gecsin:S
kızlarrr bugün bir arkadaşımla
öğleden sonraa emine ablaya gidiyorum sonundaaa akşama yazarım sonuçlarııı:))
arkadaslar sizede oluyormu bilmiyorum ama hep fal baktırmak istiyorum bu durumda beni rahatsız ediyor..buna rağmen kendime engel olamıyorum...bagımlılık yaptığını düşünüyorum...bu şekilde düşünen arkadaslar varsa en azından tek değilim diycem?
arkadaslar ben bu hafta içi tekirdaga gidiyorum oralarda bildiginiz güzel fal bakan birileri varsa bana iletişim bilgilerini yazarsanız cok makbule gecer.
arkadaslar sizede oluyormu bilmiyorum ama hep fal baktırmak istiyorum bu durumda beni rahatsız ediyor..buna rağmen kendime engel olamıyorum...bagımlılık yaptığını düşünüyorum...bu şekilde düşünen arkadaslar varsa en azından tek değilim diycem?
kızlar size bişi diyim çoookk falcı gezdim son 1 aydır falan gitmiyorum,hakikaten çok gereksiz bir olay,herkesin ortak söylediği şeylerin hiçbiri olmadı.. evet o an mutlu oluyorsun ümitleniyosun bekliyosun olmayınca üzülüyosun ve başk bi falcı arayışına giriyosun..bağımlılığm kendiliğinden yok oldu şu an fala verdiğim paralar için çok üzülüyorum hani o paralarla kaç kez tatile gitmiştim..gerçekten inanmayın fala umut bağlamayın..giden paralara yazık günah insan psikilojisi bozuluyor tamamen.yaşayıp görelim kaderimizi..
Arkadaslar ne tuhaftirki benim fal merakim Elmira ile son buldu. Ondan sonra ustune cicek koklamadim.. Bana asiri derecede guven verdi ve Emine abla ile paralel seyler soyledikleri icin olsa gerek, simdilik sadece cikmasini bekliyorum. Elmira evliligime kadar anlatti hatta 5 sene icerisinde olucaklari soyledi.