canım ben seni suclamak adına asla yazmadım, sadece bana o kadar alakasız seyler söylediki hadi geleekle ilgili cıkcak diyelim ama gecmiş ve su anki durum benimle hiç alakası yok.. belkide frekansımız tutmadı bilemiyorum ki.. daha önce baktıran baska arkadaslar varsa onlarda deneyimlerini paylassa daha net olunabilir aslında..penac arkadasımızda memnun kalmamıstı.baskada kimse baktırmamıs sanırm kendisine..
Burdanda yazayım :)
Mayıs ilk haftası ,deniz kenarı,pazar sabahı ,kahvaltı ve hoş sohbet :)
falkolikler olarak buluşalım diyoruz.
katılmak istiyenler bi mesaj atsın ya da burdan alıntı yapsın mesaj hakkı yoksa ben ulaşırım :)
yani suanki durumda kırmızı kar yağarsa evet olma olasılığı var =) sölede bi durum var kadın dioki olmıcak olsa olmıcak diorum ağlayanda oluo ama olmazsa benim adım elmira diil dedi olmazsa ztn benden kacmak için adını değiştirse onun için ii olcak hahahahaha
cnm bişey sorucam ben olgunun dediklerine cok inanmıstım genelde tutarlıydı sende gelecek blemedimi
Rica ederim suçlayıcı bir yaklaşım olarak algılamadım, sadece üzüldüm hem para hem zaman hem umut demek fal, bunun farkında olduğum için üzüldüm.
cnm sen olguya telefondamı baktırdın merak ettim? bende baktırmak istiyorum kendisine memnun kaldınmı?
cnm ben 2 kere yüz yüze baktırdım ama bilemedi tersi cıktı gerci cok memnun olanlarda var kendisinden bilemiorum cok güven vericiydi ilk basta cok memnundum ama dedim ya hayatında bi kız oldugunu bilemedi mesela bilinmicek seymi bu en önemli ayrıntı yahu nese nisan mayıs dedi imkansız tarihlerde tutmadı.. elmira daha bi doru portre cizdi kızı bildi gidişatı için daha olası bi senaryo yazdı bakalım umut fakirin ekmeği tam alısmısken durumuma kafamı karıstırıolar bi mercan kaldı 1 2 ay sora onuda denicem işte..
cnm ben 2 kere yüz yüze baktırdım ama bilemedi tersi cıktı gerci cok memnun olanlarda var kendisinden bilemiorum cok güven vericiydi ilk basta cok memnundum ama dedim ya hayatında bi kız oldugunu bilemedi mesela bilinmicek seymi bu en önemli ayrıntı yahu nese nisan mayıs dedi imkansız tarihlerde tutmadı.. elmira daha bi doru portre cizdi kızı bildi gidişatı için daha olası bi senaryo yazdı bakalım umut fakirin ekmeği tam alısmısken durumuma kafamı karıstırıolar bi mercan kaldı 1 2 ay sora onuda denicem işte..
kızlar fal terten oku laf...... kımse gelecegı bılemez kelın ılacı olsa basına surer...... PEYGAMBER EFENDIMIZIN sıddetle yasakladıgı seyler bunlar kımkı gıder bana ındırılenı ınkar etmıs olur dıyor..... yanı tam boyle olmasada ana fıkrı o...... ayrıca bısey dıyecegım bazı uc harflıler de musluman olmayanları sanırım yardım edıyor onlara bazı kulak hırsızlıklarıyla caldıkları bılgıler aman sakın uzak durun....... gaybı ALLAH TAN BASKASI BILEMEZ AYET VAR....... butun bunlara ragmen ıllada gıtcem param cok vaktım cok .. ahırette cekeceklerımde cabası dsersenız buyrun yalan laf dınlemye gıdın..... onlar gelecegı bılselerdı kendılerıne bır faydaları olurdu amacları sızın paranız bence.... bı ara bende baktım aılede oylesıne ama ınanın cıktı..... ama sonra ıcımı cok sıkıntı kapladı bıraktım..... o aksam cok kotu bı ruya gordum ve tovbe ettım..... bakarkende gır gırına bak ben ınanmıyorum dıyordum buna ragmen ruhsal anlamda cok sey ayan beyan gozuktu ruya alemınde bıle olsa..... sukurkı bıraktım ne bakarım ne baktırırım......
Arkadaslar ben bu hafta içi Tekirdaga gidiyorum oralarda bildiginiz güzel fal bakan birileri varsa bana iletişim bilgilerini yazarsanız cok makbule gecer.
canım önceki sayfalarda soğanlık emine'nin kaderin dediği kişinin evlendiğini söylediğini okudum, bişey sormak istiyorum bana özellikle aile ile ilgili inanılmaz tutturdu ama diğer söylediği şeyler pek tutmadı, öğrenmek istediğim şeyler hakkında nasıl bilmiştir diye düşünüyorum o nedenle, sende tutturduğu şeyler de olmuş muydu mesela? yani bi tutturduğuna süper tutturuyor tutturamadığına tamamen olmuyo mu oranlar değişebilir heralde :)
canım önceki sayfalarda soğanlık emine'nin kaderin dediği kişinin evlendiğini söylediğini okudum, bişey sormak istiyorum bana özellikle aile ile ilgili inanılmaz tutturdu ama diğer söylediği şeyler pek tutmadı, öğrenmek istediğim şeyler hakkında nasıl bilmiştir diye düşünüyorum o nedenle, sende tutturduğu şeyler de olmuş muydu mesela? yani bi tutturduğuna süper tutturuyor tutturamadığına tamamen olmuyo mu oranlar değişebilir heralde :)