İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica ederim suçlayıcı bir yaklaşım olarak algılamadım, sadece üzüldüm hem para hem zaman hem umut demek fal, bunun farkında olduğum için üzüldüm.

cnm sana mail adresimi attım beni de buluşma günü ile ilgili bilgilendirirsen cok sevinirim.. eğlenceli bir gün olacağına inanıyorum..

Kirmizi kar yagmis zamaninda .. hatta kanli kar diye nitelendirmisler, hangi ulke hatirlamiyorum.. bunun yagan kus, solucan, para, kertenkele ve jelimsi kar olan versiyonlari diye devam ediyor.

Ya ben nedense boyle imkansiz gibi gorunen, zor olan seylerin olmasi taraftariyim.. hayat daha keyifli ve heyecanli geciyor ahahaha. Baska turlu kolay sahiplenilmis mutluluk, akabinde monotonluk, ve degisiklik arayasina sevkettigi icin insanlari, daha buyuk risk tasiyor bu tur iliskiler.

Rica ederim suçlayıcı bir yaklaşım olarak algılamadım, sadece üzüldüm hem para hem zaman hem umut demek fal, bunun farkında olduğum için üzüldüm.

est,olurmu öyle sey canım! sen sadece deneyimlerini yazdın kimseyi zorla göndermedinki..fal olayı ilginc bişey bi kere bagımlılık yapıyor: birde birine iyi bakan diğerine bakamayabiliyor bu kadar deneyimlerimden sonra buna iyice inandım..

arkadaslar sizede oluyormu bilmiyorum ama hep fal baktırmak istiyorum bu durumda beni rahatsız ediyor..buna rağmen kendime engel olamıyorum...bagımlılık yaptığını düşünüyorum...bu şekilde düşünen arkadaslar varsa en azından tek değilim diycem?

cnm sen olguya telefondamı baktırdın merak ettim? bende baktırmak istiyorum kendisine memnun kaldınmı?

cnm ben 2 kere yüz yüze baktırdım ama bilemedi tersi cıktı gerci cok memnun olanlarda var kendisinden bilemiorum cok güven vericiydi ilk basta cok memnundum ama dedim ya hayatında bi kız oldugunu bilemedi mesela bilinmicek seymi bu en önemli ayrıntı yahu nese nisan mayıs dedi imkansız tarihlerde tutmadı.. elmira daha bi doru portre cizdi kızı bildi gidişatı için daha olası bi senaryo yazdı bakalım umut fakirin ekmeği tam alısmısken durumuma kafamı karıstırıolar bi mercan kaldı 1 2 ay sora onuda denicem işte..

İnşallah hersey gönlünden gectigi gibi olur canım...

kızlar fal terten oku laf...... kımse gelecegı bılemez kelın ılacı olsa basına surer...... PEYGAMBER EFENDIMIZIN sıddetle yasakladıgı seyler bunlar kımkı gıder bana ındırılenı ınkar etmıs olur dıyor..... yanı tam boyle olmasada ana fıkrı o...... ayrıca bısey dıyecegım bazı uc harflıler de musluman olmayanları sanırım yardım edıyor onlara bazı kulak hırsızlıklarıyla caldıkları bılgıler aman sakın uzak durun....... gaybı ALLAH TAN BASKASI BILEMEZ AYET VAR....... butun bunlara ragmen ıllada gıtcem param cok vaktım cok .. ahırette cekeceklerımde cabası dsersenız buyrun yalan laf dınlemye gıdın..... onlar gelecegı bılselerdı kendılerıne bır faydaları olurdu amacları sızın paranız bence.... bı ara bende baktım aılede oylesıne ama ınanın cıktı..... ama sonra ıcımı cok sıkıntı kapladı bıraktım..... o aksam cok kotu bı ruya gordum ve tovbe ettım..... bakarkende gır gırına bak ben ınanmıyorum dıyordum buna ragmen ruhsal anlamda cok sey ayan beyan gozuktu ruya alemınde bıle olsa..... sukurkı bıraktım ne bakarım ne baktırırım......

Birlikte olmak istediğin kişi şuan başkasıyla mı birlikte ? Allahımmmmm herkes ne kadar aynı şeyleri yaşıyorrr aslındaaaa

Geleceği Allah ' tan başkası tabi ki bilemez... fakat ben şuna inanıyorum : Biz yani benim gibi fal tutkunları keyfimizden gitmiyoruz k, çok mutlu olup aman da çok mutluyum her şey de yolunda gidip bi fal baktırıyım diyen görmedim yani hiç :) Hem de yanılmıyorsam forumda bir kaç kişi vardı bekledikleri oldu sevgililerine kavuştular noldu hemen uzaklaştılar bile buradan , değil mi ? Dertli insan sıknııtsı olan insanlar bunu yapıyor . Tabi ki en iyi terapi dua , en huzurlusu . Fakat insan kendine yapılan haksızlıklar , yediği darbeleri başkasının ağzından da duyduğunda bir şekilde bunu biriyle paylaşmış oluyor . Kendi yaşadığı şeyi başkasından duymak çok garip ve tatmin edici bir duygu . Hayatını fallarla yönlendirenlere sadece acırım , ama küçümsemek manasında değil , gerçekten çaresiz mi bu kadar diye düşündüğüm için..

hangımızın hayatı dort dortluk yada hangımız haksızlıga ugramadık.... herkes hakettıgını alsaydı burası zaten cennet olurdu... hos oh bı falcıya gıttımde rahatladım dıyende yok.... olsa bıle gercek bır ruh dıngıllıgı saglamaz gecıcı yada dedıklerı cıkmayınca ınsanı strese bıle sokar ... tam moda gırmıs bak gordunmu felan dıye.... dusunsene....... bence en guzelı dedıgın gıbı dua ve sabır....... ALLLAH OYLE BUYUKKI NE ERTELIYOR NE UNUTUYOR ZAMANI GELINCE SENIN YERINE VE HATTA BENIM YAPAMADIKLARIMI oyle guzel yapıyorkı.... bıraz sabır ve zaman sen ALLAHA HAVALE ET GERISINE KARISMA SONRA ARKANA YASLAN BEKLE...... ENINDE SONUNDA OYLE BIR TOKAT YIYORLARKI... HERKES ETTIGINI BULUYORDA MALESEF ANLIYORLARMI ANLAMAMAZLIKTAN MI GELIYORLAR ..... AMA ANLIYORLAR.... HERKES NE YAPTIGINI BILIR...... CUNKU
HATTA ARKADASIN ARKADASA YAPTIGI DUA RED OLMAYAN BIR DUA..... KESINLIKLE KABUL OLUYOR BIR ARAYA GELINCE BIRBIRIMIZIN YUZUNE ISTEKLERINI ISTESEK FALCIYA GIDECEGIMIZE BAK ... DENE...... OLACAGINI GORECEKSIN..... HADISI SERIF VAR...... DIYORKI PEYGAMBERIMIZ..... DUANIZI GUNAHSIZ BIR AGIZLA EDIN DIYOR ASHAP SASKIN HERKESIN GUNAHI VAR NASIL GUNAH SIZ BIR AGIZI NERDE BULACAGIZ YOKKI DIYORLAR EFENDIMIZ SENIN YERINE KIMSE GUNAHA GIREMEZ.... SENIN YERINE ARKADASIN MUMIN KARDESIN DAU EDEERSE O GUNAHSIZ OLUR DIYOR CUNKU GUNAHI KENDINE AIT.... KARISINDAKINE DEGIL...... TAVSIYE EDERIM DENEYIN.... SASIRACAKSINIZ.... BENIM HAYATIMDA UYGULAMALI GORDUM O YUZDEN ISRAR EDIYORUM HERKESIN KENDI TERCIHI TABIKI...... SONUCTA HAYATTA TERCIHLER DEN IBARET BENDEN SOYLEMESI...... UYGULANDIGI ICIN... RAHATIM... HAYATIMDA COK SEYE TANIK OLDUM CUNKU

Arkadaslar ben bu hafta içi Tekirdaga gidiyorum oralarda bildiginiz güzel fal bakan birileri varsa bana iletişim bilgilerini yazarsanız cok makbule gecer.

Arkadaslar ben bu hafta içi Tekirdaga gidiyorum oralarda bildiginiz güzel fal bakan birileri varsa bana iletişim bilgilerini yazarsanız cok makbule gecer.

canım önceki sayfalarda soğanlık emine'nin kaderin dediği kişinin evlendiğini söylediğini okudum, bişey sormak istiyorum bana özellikle aile ile ilgili inanılmaz tutturdu ama diğer söylediği şeyler pek tutmadı, öğrenmek istediğim şeyler hakkında nasıl bilmiştir diye düşünüyorum o nedenle, sende tutturduğu şeyler de olmuş muydu mesela? yani bi tutturduğuna süper tutturuyor tutturamadığına tamamen olmuyo mu oranlar değişebilir heralde :)

cnm ben daha cok ask için istemiştim ama tutmadı.. aile ile ilgili bi takım seyleri bildi evet ama, cok kayde değer seyler değildi..yanlış anlaşılmasın ben sevdim kendisini cok şeker ama dedim ya birine iyi bakan illa diğerinede iyi bakacak anlamına gelmiyor maalesef.

Birisi mesela Emine ablanin soylediklerini bire bir yasamis ve suan hamile.. kim oldugunu hatirlamiyorum, ama bu kisi soylediklerini yasamis kisi. Baska birisi daha yazmisti yine tamamen soyledigi seyleri yasadigini. Kisiden kisiye degisiyor sanirim. Ufak tefek seylerin ciktigini yazanlar cok oldu, bende dahil olmak uzere. Hic tutturamadigi kisilerde oldu, tutturmadigini dusunup sonradan dediginin ciktigi kisilerde oldu. Sanirim zamanlara takilmamak gerekiyor.. biraz sabredip gorucez.

Son düzenleme:
cevaplar için teşekkürler :) açıkçası ben de aşk için gitmiştim, hayatımdaki kişinin artık kız arkadaşı olduğunu söylemişti, falı çıkmasa daha iyi benim için açıkçası ama arada bilemediği şeyler olsa da aileyi de bilince acaba diyorum, zaman gösterecek tamamen dediğiniz gibi

arkadaşlar dün emine akkaya' ya baktırdım memnun kaldım açıkçası hem uzun hem de bana atmasyon gelmedi baktıran var mı aceppp nasıl????:)))

kızlarrr bugün bir arkadaşımla
öğleden sonraa emine ablaya gidiyorum sonundaaa akşama yazarım sonuçlarııı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…