İstanbul'da Fal - Falcılar

Umarım Rahatlatıcı güzel bi seans olur :) merakla bekliyorum sonuçları Emine - Olgu - ve Elmira Çok aklıma takılıyor nekadar cok memnun Kişi olursa benimde eştahım okadar kabarıyor hadi hayırlısı :)

Emine ablaya gittik bugün arkadaşımada banada bildiği bazı noktalar oldu çok ama çok hızlı konuşuyo o biraz zor ve çok kısa baktı burda uzun bakıyo diyen arkadaşlar vardı bize çok kısa baktı ama 20 milyon için yeterli bir süre çok beklentim yoktu zaten çoğu arkadaşın söylediği gibi tatlı sempatik bir kadın dedikleri çok olumlu umarım çıkar yaşayıp görücez.....

1 hafta aradan sonra yine buradayım. yaklaşık 100 sayfa gerideyim hepsini okumaya mecalim yok sanırım. aranızdan bir gönüllü rica etsem şu konularda aydınlatabilir mi beni cicileeer? son 100 sayfa içinde;

1- olgu'nun falı çıktı diyen oldu mu?
2- emine'nin falı çıktı diyen oldu mu?
3- çok acayip bir çıkan fal haberi oldu mu? varsa hangi falcı?
4- yeni bir favori falcı türedi mi?
5- söylenilenin tam tersini yaşayan oldu mu? varsa hangi falcı?

teşekürleeeeeeer:KK54:

1 hafta aradan sonra yine buradayım. yaklaşık 100 sayfa gerideyim hepsini okumaya mecalim yok sanırım. aranızdan bir gönüllü rica etsem şu konularda aydınlatabilir mi beni cicileeer? son 100 sayfa içinde;

çok güzel olur yaa birisi özet geçerse, ben takip ediyordum ama yarım yarım. artık takip ederim başını anlatan olursa.

valla olgunun falı cıkmadı kızların falları yavastan cıkıo hemde zamanında yeni trend elmira yönünde eminenin dediklerinin tam tersini yasayan olmus bu iş ztn nasıl oluo anlamadım birine süper birine yok mustafa topaloğlu gibi olduk:KK70: elmirayı dene istersen..

valla olgunun falı cıkmadı kızların falları yavastan cıkıo hemde zamanında yeni trend elmira yönünde eminenin dediklerinin tam tersini yasayan olmus bu iş ztn nasıl oluo anlamadım birine süper birine yok mustafa topaloğlu gibi olduk:KK70: elmirayı dene istersen..[/QUOT

katre elmira dan memnun kalmamıştı die hatırlıyorum sanki

valla olgunun falı cıkmadı kızların falları yavastan cıkıo hemde zamanında yeni trend elmira yönünde eminenin dediklerinin tam tersini yasayan olmus bu iş ztn nasıl oluo anlamadım birine süper birine yok mustafa topaloğlu gibi olduk:KK70: elmirayı dene istersen..

:KK1:canım amacım öneri deil inanki sadece deneyimlerimi paylaşıyorum.. benim gitmedigim falcı sayısı o kadar az ki burda adı gecen gecmeyen coguna gittim yine söylüyorum top 4 Mercan,Elanit,Elmira ve şirin abla avcılarda ama o bakmıyormuş kimseye arkadaslar özelimden sormuşlar bende kendisine sordum rahatsız oluyormuş..

merhaba canım bana özelden Mercan ın telini ulaştırırmısın? en iyisi hangisiyse ona gidicem artık emine mi elmiramı mercan mı kararsız kaldım ,bekledikçe belirsizlik yaşadıkça daha çok üzülüyorum hepside aynı şeyi sölüyolar barışıcaksınız diolar ama daha olan bişi yok artık son birine daha giderim başka da bişey yapmam ,sonra umutlanıyorum kendimi sölediklerine endekslemiyorum ama ister istemez bir beklenti içine giriyorum benim gibi hisseden varmı kızlar ???....:84: belirsizlik kadar kötüsü yok , bide unutamıyosan durumun çok kötü...

Katre ile Angel memnun kalmamıştı diye hatırlıyorum bende... Yoksa ben de gözümü kararttım Elmira'ya bir fal baktırıp bu fal olayını kapatmayı düşünüyorum... Ama katre ile angel ın yorumları ve Elmira'nın yüksek fiyatı düşündürüyor...

Bu gün Tarık'a gittim gene, ilk defa beğenmedim...

Son düzenleme:
Katre ile Angel memnun kalmamıştı diye hatırlıyorum bende... Yoksa ben de gözümü kararttım Elmira'ya bir fal baktırıp bu fal olayını kapatmayı düşünüyorum... Ama katre ile angel ın yorumları ve Elmira'nın yüksek fiyatı düşündürüyor...

Herkesin her gün enerjisi aynı olamıyor.... Bende ilginç bir şekilde Tarık ve Elmira paralel şeyler söylediler :) İNŞALLAH, İNŞALLAH tez elden gerçekleşir söyledikleri :)

sevgili gaultier ve handekuka..

doğru hatırlıyorsam..siz mari hanıma baktırmıştınız.biraz mari hn. hakkında bahsetmenizi rica ederim:)..neye bakıyor.gelecek için söylenenler çıktı mı vs vs...

merak ettim:)

bilmiyorum ama riske girme, link atılmıyorsa banlanabilirsin :) bana site adı söylersen ararım gooogle'da
teşekkürler, sevgiler

:)))) google susan miller yaz , ilk çıkan kendi sitesi .. aylık burcumu okumadan o aya başlamam ve herkese tavsiye ediyorum . özellikle de fal meraklılarına , 12 den vurmak buna denir

Kızlar, Ebru GÜndeşin falcısı Bursalı Umut diye bir kadın varmış. O kadar iyimiş ki, Ebru GÜndeş ona BMW almış.... Onun hakkında bilgisi olan var mı?
Ben internetten sadece Ortaköyde oturduğunu öğrenebildim....
Bilgisi olan birisi varsa ve paylaşırsa çok sevinirim :92:

Tarık enteresan bana da bazen süper geliyo bazen sanki böyle bi kafası karışık oluyo ama mart ayı içnde yaşıcağım bişeyi bildi

:)))) google susan miller yaz , ilk çıkan kendi sitesi .. aylık burcumu okumadan o aya başlamam ve herkese tavsiye ediyorum . özellikle de fal meraklılarına , 12 den vurmak buna denir
Arkadaşlar eğer burçlara meraklıysanız semavii ve iremsu diye google dan aratarak aylık ve yıllık burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Susan miller da güzel yorumlar yapar, beğenirim :)

X