İstanbul'da Fal - Falcılar

ya günlerdir soruyorum cvp alamıyorum da ondan rahatsız ettim seni.
telden konuşuyoruz dyolar yada telde bakıyor.1 saat sürdüğünü sölüyorlar ev teli mi cep mi cepten 1 saat nasıl konuşuyolar anlamadım kontr dayanmaz yahuu ???

hanife hanimin detaylarini bilen , yardimci olabilecek kimse yok mu :KK43:
bu haftasonu gitmek istiyoruz:)

telden konuşuyoruz dyolar yada telde bakıyor.1 saat sürdüğünü sölüyorlar ev teli mi cep mi cepten 1 saat nasıl konuşuyolar anlamadım kontr dayanmaz yahuu ???

kampanyali arayanlar var sanirim.. bende aradigimda yarim saat filan rahat konusurum, yada bilemedin bir saat ve 1tl filan kesilio galiba.

sanirim kimsede hanife hanimin detaylari yok :KK43: yada bugun kimse buralarda diil :KK43:
bari kadikoyde olgu disinda bir alternatif verin yahu nolurrrr :KK43:

Umıtsız canım bende suan kadıkoydeym saray muhallebıcısndeym gel ıstersen beraber gdelmm.DD baraka cafede burcu var o ıı bıde angel da bırız varms ona ıı dıolar yda arabamda var ıstedgne gderz artk bnde secenekler tukenmez ha bde ck arkadas canlsymdr.ppp yasmda 18 ynı ceknmzsn bndn cogu falcyada gttmm bde artk mudavm gbı bse oldmm:KK70:D

cnmcım telden cok basarılı nasıl konusuosun dersen 1000 dk bedava falan kampanyalar varya ordan aradım bayada bildi bnce kadın basarlı yni...

cnm valla cok isterdim ama ben hala isyerindeyim yahuu :KK43:
mesai 6 da bitio :KK43: , iki hafta once olguya baktirdim 1 ay sonra gel dedi o yuzden ona gidemiorm ama cok kotu krizim tuttuuu :KK43:

cnmcım telden cok basarılı nasıl konusuosun dersen 1000 dk bedava falan kampanyalar varya ordan aradım bayada bildi bnce kadın basarlı yni...

çok saol cnm yhaaa en iiisi evine gitmek tanışmalaı sonra telde bişiy olursa aranır hal hatır için .saol cvp için

KK' nın tüm çıtırlarına selam . Ben foruma yeni katıldım arkadaşlar. Aslında uzun süredir takip edip , sizden gelen tepkiler doğrultusunda bir süredir Olgu ' ya gidiyorum . En son gittiğimde de rahatsız olduğu söylendi , son durum nedir bilen var mı ? Bu arada çıkmış ve çıkmayan fallarla ilgili olarak da kendi tecrübemi paylaşmak isterim . Olgu ' ya ilk baktırdığımda çok güzel geçmişti ve çok iyi ayrılmıştım genel olarak her şeyi doğru bilmişti . İkinci gidişimde ( biraz yorgundu , hatta fazla yorgundu ) ilk söylediklerinin tam tersini söyledi . Mesela beni kestiği tırnağı kadar umursamayan eski sevgilimin aklının bir köşesinde olduğumu söyledi ki buna beni kimse inandıramaz :KK33: Ayrıca yine ikinci gidişimde iş durumla ilgili kesin olacak dediği yer , o akşam aldığım haberle olmadı . İlgilenenlerin bilgisine :)

KK' nın tüm çıtırlarına selam . Ben foruma yeni katıldım arkadaşlar. Aslında uzun süredir takip edip , sizden gelen tepkiler doğrultusunda bir süredir Olgu ' ya gidiyorum . En son gittiğimde de rahatsız olduğu söylendi , son durum nedir bilen var mı ? Bu arada çıkmış ve çıkmayan fallarla ilgili olarak da kendi tecrübemi paylaşmak isterim . Olgu ' ya ilk baktırdığımda çok güzel geçmişti ve çok iyi ayrılmıştım genel olarak her şeyi doğru bilmişti . İkinci gidişimde ( biraz yorgundu , hatta fazla yorgundu ) ilk söylediklerinin tam tersini söyledi . Mesela beni kestiği tırnağı kadar umursamayan eski sevgilimin aklının bir köşesinde olduğumu söyledi ki buna beni kimse inandıramaz :KK33: Ayrıca yine ikinci gidişimde iş durumla ilgili kesin olacak dediği yer , o akşam aldığım haberle olmadı . İlgilenenlerin bilgisine :)

olgunun banada sölediğinin tersi cıktı o kızla görüşmüo bitti demişti ben görüştüğünü öğrenim bide üstne elmira bana teyit etti cnm görüşüolar die he ikiside olumlu konustu sonuc için ama neye yarar ben kışa alıscam yaz cıkarsa bahtıma ki böle giderse kışşş:KK5:

kadınlar kulübü kıssları merhaba yazmasamda yazdıklarınızı okuyarak aranızdan ayrılamıyorum.herkesin çektiği üzüntüyle bi benzerini yaşıyorum:KK43:okuduklarımdan etkilenerek elmirayı denemek isterim falları çıkıo anladığım kadarıyla.giden arkadaşlar fiyat konusunda beni aydınlatırsa sevinirim .bide tabiki numarasını yollarlarsa çok çok çok mutlu olurum.şimdiden teşekkür ederim.hayırlı cumalar...

olgunun banada sölediğinin tersi cıktı o kızla görüşmüo bitti demişti ben görüştüğünü öğrenim bide üstne elmira bana teyit etti cnm görüşüolar die he ikiside olumlu konustu sonuc için ama neye yarar ben kışa alıscam yaz cıkarsa bahtıma ki böle giderse kışşş:KK5:

bence aşırı fal baktırdığımız sürece o işin bizim için olacağı varsa da olmuyor , kesinlikle uzun aralıklarla çok sağlam kişiye baktırmak gerek ki sanırım şu sıra Elmira açık ara önde ?

X