İstanbul'da Fal - Falcılar

sbb' cim hiç tanışmasakta ben bu forumdan inanlımaz bi elektirk alıyorum sıkılmak bi yana paylaşılanlardan keyif ve ders alıyorum.ümitsizlik benide bu hale getirdi ama tavsiyelerine kesinlikle uyucam:)ilgin ve desteğine teşekkür ederim inşallah hepimizin en yakın zamanda yüzü güler hayatı daha güzel yaşarız:)beni çok mutlu ettin sende mutlu olursun inşallah:)

Şermin Tokuşcu, kardeşimi de dolandırdı. Kardeşim internetteki cep numarasından arayıp telefonla görüşme için randevu aldı ve banka hesabına 100.-TL yatırdı, ancak görüşme saatinde Şermin Tokuşcu'yu aradığında Şermin Tokuşcu "Bugün hastayım, yarın arayın" dedi. Ertesi gün telefonunu açmadı, başka numaralardan aradığında açıyordu, onda da "1 saat sonra ben sizi arayacağım", "Yarın yeniden arayın" deyip yeniden aradığımızda cebini açmıyordu. Sakın bu kişiye kanıp da para göndermeyin. "Niye bilmediğiniz birine para gönderdiniz" diyeceksiniz ama telefonla fal bakan başka kişiler var, bu siteden onlara ulaşıp telefonda fal baktıranlar var, onlar baktırdığına göre dolandırıcı olmayan falcılar da var. Her gün Şermin Tokuşcu'nun telefonunu arayıp ulaşamamaktan bıktık. İnsanları bu şekilde dolandırarak 100'er TL kazandığını zannediyor ama kendisi kaybediyor, bu paraların ona bir hayrı da dokunmaz. Ne diyeyim bilmiyorum.

beni de dolandirdi!!! soyle ki israrim sayesinde parayi yatirdiktan bir hafta sonra fal baktirabildim ama hastayim ayagina inanilmaz kisa ve sacma bir faldi. paramla rezil oldum, pesinden kostum! gereksiz , sacma sapan bir kadin ve evet bir dolandirici!

Burdanda yazayım :)
Mayıs ilk haftası ,deniz kenarı,pazar sabahı ,kahvaltı ve hoş sohbet :)
falkolikler olarak buluşalım diyoruz.
katılmak istiyenler bi mesaj atsın ya da burdan alıntı yapsın mesaj hakkı yoksa ben ulaşırım :)

canim ben gelirim insallah!:) sizleri gormeyi cok istiyorum.. cok keyifli, cok guzel olur!

arkadaslar allah in izniyle, umuyorum ki elmira nin fali bugun itibariyle cikma kavsagina girdi.
Soyledigi ilk gelisme bu iki gunde yasandi.
gelismeleri bildirecegim.
yalniz dedigi gibi baslamasi beni umutlandirmis durumda,
allah im hakkimizdan hayirlisini versin
duanizi esiremeyin benden, cok sikildim cok...

arkadaslar allah in izniyle, umuyorum ki elmira nin fali bugun itibariyle cikma kavsagina girdi.

ya bismillah insallah masallah:nazar: darisi basimiza olsunnnnnnnnnnnn:KK9:

cıkan cıkmayan fal hbri yokmu yahu forum pek bi sessiz:S

Arkadaşlar bu arada , geçen haftasonu Olgu olmadığı için Mine adlı bir hanıma baktırdım fal . Sadece haftasonları oradaymış . Toplasam 5 dakika bakmıştır , aynı anda arkadaşım da sanırım ismi Yasemin olan bir hanıma baktırdı ve 1 saat sürdü . Tabi ben hem benim falımda söylenen olasılığı olmayan şeyler yüzünden hem de 5 dakikada sepetlenmekten dolayı kudurdum :)))

Elmirayla ilgili ayrıntılı bilgi verseniz baktıranlar süper olacak . Mesela parayı nasıl yatırıyoruz , hemen randevu veriyor mu ? telefonda çabucak bakıp kapatıyor mu ? Telefonla arasam ne zamana randevu verir ? blahhh blahhhhh :)))) Ve de telefonunu çok çok çok çok istiyorum :)

fufuk çok teşekkür ederim telefon için , mesaj hakkım olmadığı için buradan yanıt veriyorum , bakalım neler olacak :))

Insallah canim, dualarimiz senin uzerinde. Bak zaten Elmiranin dedigi seyler olmus, yavas yavas geriside gelir.. cok sabirsisiz, cunku sonucu tahmin ediyoruz :p. Buda dayanilmaz hale getiriyor, icini rahat tut, keyfini cikar bosver :KK66:..

Son düzenleme:
Kadıköy de sanırım Orta Kapıda idi , 2 sene önce fln birine fal baktırdım birkaç kez . Ortaboylu birazcık tombiş kısa kısa parmaklı bir hanım vardı . Sonradan ordan ayrılmış , ismi Gül olabilir . Bilen var mı arkadaşlar gerçekten ben çok memnun kalmıştım , nokta vuruşu yapıyordu

Arkadaşlar bu arada , geçen haftasonu Olgu olmadığı için Mine adlı bir hanıma baktırdım fal . Sadece haftasonları oradaymış . Toplasam 5 dakika bakmıştır , aynı anda arkadaşım da sanırım ismi Yasemin olan bir hanıma baktırdı ve 1 saat sürdü . Tabi ben hem benim falımda söylenen olasılığı olmayan şeyler yüzünden hem de 5 dakikada sepetlenmekten dolayı kudurdum :)))

Elmirayla ilgili ayrıntılı bilgi verseniz baktıranlar süper olacak . Mesela parayı nasıl yatırıyoruz , hemen randevu veriyor mu ? telefonda çabucak bakıp kapatıyor mu ? Telefonla arasam ne zamana randevu verir ? blahhh blahhhhh :)))) Ve de telefonunu çok çok çok çok istiyorum :)

öncelikle merhaba mine iyi bir tarotcudur bilin kısa bakar ama net söyler uzatmaz ve önce yok yaa dedikleri sırayla olur

öncelikle merhaba mine iyi bir tarotcudur bilin kısa bakar ama net söyler uzatmaz ve önce yok yaa dedikleri sırayla olur

Eğer söyledikleri çıkarsa , ona araba alıcam =)
Çok çok ciddiyim , sıfırında altında ihtimal veriyorum ama bakalım zaman lazım :)

Eğer söyledikleri çıkarsa , ona araba alıcam =)
Çok çok ciddiyim , sıfırında altında ihtimal veriyorum ama bakalım zaman lazım :)

ben zeynep onunla çalıştım ve temiz kalpli inan bana aslında feci ii fala bakıyor olgu ameliyat oldugu için cafe kalabalıktır bu sebeple kısa sürdürmiştür falını :)

ben zeynep onunla çalıştım ve temiz kalpli inan bana aslında feci ii fala bakıyor olgu ameliyat oldugu için cafe kalabalıktır bu sebeple kısa sürdürmiştür falını :)

unutmadan şunuda yazayımm mineyle bir kerede soru cevap yap ve diğer kartlarınıda cıkarmasını iste :) sevgiler

X