İstanbul'da Fal - Falcılar

silentblood iz peşindeyim bebişim bulcam marinin telini :))))

bende marinin teli var benim senelrdir falcım o tek geçiyorum okadar ayrıntı veriyoki mari abla inanmamak imkansız yalnz benm msj hakkım yok bana mailini atarsan san ulaştırablrm numarasını zeynep, hanife abla teli olan var mı

valla canım ünlülere baktımı bilmiyorum ama bayağı eski bir falcı imiş bilindik yani şu an gerçi bayağı yaşlı ama benim arkadaşıma ortada bişi yokken sözleneceğini sölemişti oldu hiç beklemediği bir anda bana da şu an ayrı olduğum erkek arkdaşımın kişiliğini birebir tarif etti ama gelecek hakkında yaşamadan bişi diyemem genel olarak iyi bence çoğu şeyi bildi aile ve işle de ilgili ama olan durumları genelde çoğu biliyor...

arkadaşar şu melahat hanımın telni alablrmiyim çok acil fenalrdym

nilüfercim ben özelden telefon numarasını atamıyorum ama kurtuluşun son durağında indiğiniz zaman kime sorsanız söylerler merve aczanesi var hatta hemen durağın yanında.adres açıklaması sanırım yasak açık olarak yazamıyorum.ama denemeni tavsiyreder,m .sadece bana baktığı faldan değil
benden önce baktığı faldan çok etkilendim.kaldıki duymak istedikelrimi söylemedi belirtmiştyim olulu bir tablo çizmedi.ama tavsiyem erken saatte gitmen kabası dolu olmasınn.çoook başarılııı kızlarrr:nazar:

cafe in kadıkoyde balıkcıların oldugu sokakta migros var mıgrosa sırtını ver dırek yukarı dogru cık bı 50 yada 100 mt ilerde sag tarafta kalıyo yanında tursucu gıbı bı yer var. bana ozelden msj at semranın telını gondereyım sana canım

benim özelden msj hakkım yok bana semranın telni msj atabilrmisin canım bide bu bahsettğn tarotçu semra mı lütfen çok ihtycm var:KK30::KK25:

bende marinin teli var benim senelrdir falcım o tek geçiyorum okadar ayrıntı veriyoki mari abla inanmamak imkansız yalnz benm msj hakkım yok bana mailini atarsan san ulaştırablrm numarasını zeynep, hanife abla teli olan var mı

bende bir kere baktırdım mariye gerçekten güzel bakıyor memnun kalmıştım çıkarmı söyledikleri hep bana bir kaç şey çıktı devamını bekliyorum bakalım

benim özelden msj hakkım yok bana semranın telni msj atabilrmisin canım bide bu bahsettğn tarotçu semra mı lütfen çok ihtycm var:KK30::KK25:

semraya bende baktırmıştım fakat teli vs bişeyi yok bende cafe in de bakıyo hergün orda telini niye istiyosun gitsene (= ama gelecekle ilgili dedii şeyleri beklemekteyim çıkarmı çıkmazmı zaten çıkıp çıkmayan ne varsa yeri geli,nce bende yazıyorum

Bence semraya baktıracaksan hiççç kahve içme sadece iskambil baktır 17.5 kahve iskambil 25 ti ben arkadaşımı götürdüm iskambil baktırdı memnun kalmıştı ama bennn bişeylerin olmasını beklediğimden çıktı diyemiyorum ama şuanda çok iyi bence ve yakın gelecekte

Kızlarrr merhaba ben geldimmm.....))))))))))gereksiz saçma bi uzaklaştırma oldu ama....
Hepiniz iyisinizdir inşaallah.....
çıkan bi fal haberiiii..elmira'nın baktığı falda işte biraz sıkılıp problem yaşıcaksın demişti...bugün oldu gerçi böyle bi şey falda çıksa ne olur çıkmasa ne olurr....dimi yanii..
Bende asıl meseleyi bekliyorum hala ve hala :))))))))

merhaba;

yaa ben forumu hep takip ediyorum ama şu mari ile ilgili detayları kaçırmışım.mari hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.ne bakıyor ve nerde?

teşekkürler:)

arkadaşlar bana özelden msj atıosunuz ama msj hakkm yok ondan cevap atamyrm bana maailnzi gönderirseniz size mail yoluyla bilgileri verebilirm ve lütfen şu tokattaki fatma teyzenin, pendikteki hanife teyzenin yada kurtulştaki melahat hanımn yada beylikdüzü şivganın telfnununu verbilrmisinz artık biri sesimi duysun niye kimse bana cevap vermiyor lütfen :KK14:

Arkadaslar, Emine abla annemin saglik probleminden oturu, gereksiz yere herkesi ayaga kaldirdigini soylemisti. Teyzemlere gittim ve gunlerce agladiklarini, annemle kus olan dayim ve diger teyzeminde bu haber uzerine annemi defalarca arayip baristiklarini ogrendim.. bu kadarindan haberim yoktu ve sasirdim duyunca acikcasi.

Bu arada Elmira annemde guatr olabilicegini soylemisti, ve annemin doktoruda ondan supheleniyormus, ve test yaptirdik, bakalim test sonuclari nasil cikicak.

Ask ile ilgili ise malum kisinin annemle arasi bayagi iyi su aralar. Anneme gecmis olsun temennilerini iletmemi soylemisti, sonra tekrar yokladi soyleyip soylemedigim konusunda, derken annemde ona tesekkurlerini iletti vee onlar kendi aralarinda gayet iyi anlasiyolar gibi gozukuyor ben ise gelismeleri haberdar ediyorum. Garip bir durumun icindeyim, yorumu size birakiyorum..:KK37:

aloooooooooooooooooooooooooo gidenler gelmiyor gelenler cvp vermiyor zeynep hanımın numarasını rica ediyorum.erenköy zeyneppppppppppppppppppp :KK52:

X