İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugün bakırköy cıvıltı cafede suna hanıma gittim 20 tl ye göre çok iyi bendede arkadaşımdada olanı geçmişi full biliyor geleceği ise görücez çıktıkça paylaşırım.. Emineyi aradım kaç defa şehir dışındayım dedi 2 gün önce tekrar aradım hala dönmedim dedi burdan okudum o gün bir arkadaş baktırmış ne gerek varki yalan söylemesine müsait değilim yoğunum dese nolur sanki yalvaran var anlamadım niye gerek duyduğunu neyse bide mari konusu açılmış ben yokken banada bir arkadaşım önermişti çok iyi bakıyo ve çıkıyo diye hep istiyorum ama bir kez telefonda konuştum korktum ses tonundan bide sanki biri onu boğuyormuş yada fenalık geçiriyormuş gibi konuşuyo baktıran arkadaşlar niye öyle...rahatsızlığı falanmı var acaba, cafede falan olsa korkmamda o zaman ben evinize geliyorum demişti evimde korkarım.. baktıranlar kendisini görenler bilgi versin lütfen...

kısslar kimse yokmu elmiranın telefonunu vercek olan:KK43:çok stresliyim gitmem lazım lütfen yollayın numarayı:KK43:(bide ne kdra bakıo??

bence aşırı fal baktırdığımız sürece o işin bizim için olacağı varsa da olmuyor , kesinlikle uzun aralıklarla çok sağlam kişiye baktırmak gerek ki sanırım şu sıra Elmira açık ara önde ?

Bende buna yavas yavas inanmaya basladim. En son Elmira'ya baktirdim ve dahada baktirmadim. Dedigi bi kac ufak tefek sey cikti, bunun disindakiler cikarmi bilmem, ama bazi seylerde kendi elimizde. Ikili iliskileri biz yonetemeyiz, ama iliskinin bitis nedeni kesinlikle tek tarafli olmuyor. Bu yuzden aglayip sizlamaya gerek yok, sebebini bilmedigimiz surece barissak ne yazar ki? Tekrar ayrilik, tekrar husran. Kendimize ceki duzen vermeliyiz ve bence en onemlisi ne istedigimize emin olmaliyiz.

Acaba KK kadinlari ne istiyorrr??? ahahaha:KK60:

kısslar kimse yokmu elmiranın telefonunu vercek olan:KK43:çok stresliyim gitmem lazım lütfen yollayın numarayı:KK43:(bide ne kdra bakıo??

canım yakında msj hakkım dolacak o zaman yazarım ben sana tekrar hatırlatırsan ıı olur tabı , her sayfayı takıp edemıyorum belkı baska bır arkadas atar ben yazana kadar

fıyatı da 75
bazen ındırım de yapıyormus
ben hıc baktırmadım kendısıne

şekerim msg attım sana özeline bak....:82:

bir de keryneia arkadaşım...özelden msg atamıyorum 10dak. davasından maillerine bakarmısın?
:KK54:

bir de keryneia arkadaşım...özelden msg atamıyorum 10dak. davasından maillerine bakarmısın?

tatlim ne mail geldi ne biseyyy, merak ettimmm mail adresim y ile basliyor, hangisine attinki acep?

Burdanda yazayım :)
Mayıs ilk haftası ,deniz kenarı,pazar sabahı ,kahvaltı ve hoş sohbet :)
falkolikler olarak buluşalım diyoruz.
katılmak istiyenler bi mesaj atsın ya da burdan alıntı yapsın mesaj hakkı yoksa ben ulaşırım :)

Merhaba sbb, Elmira'nın telefonunu bana da özel mesaj olarak gönderebilir misin? bİR DE Şebnem'in telefonu var mı acaba? Çok işe yarar gönderebilirsen...

merhaba kızlar
uzun zamandır forumu takip ediyorum, bazen sizlerden bazende arkadaşlarımdan duyduğum çok syıda(enfal, gül, olgu, kadınlar kahvesi dilek, fincan cafe arzu vs.) falcıya gittim. ancak hep çelişkili cevaplar aldım ve şu ana kadar ortaya net bir sonuç alamadım, çıkarsa sizleride haberdar ederim. enfalle, gülün yorumu olumsuz yönde, olgu, dilekve arzununki olumlu yönde :18: kafam çok karıştı. rica etsem soğanlıklı emine ve elmiranın telefonunu gönderbilirmisiniz. Cümlemiz için herşeyin hayırlısı olsun :KK61:

Merhaba sbb, Elmira'nın telefonunu bana da özel mesaj olarak gönderebilir misin? bİR DE Şebnem'in telefonu var mı acaba? Çok işe yarar gönderebilirsen...

slm cnm bu bahsettiginiz sebnem erenköyde ki sebnemmi? oysa eger ben hiç memnun kalmadım cok alakasız seyler söylüyor.penac arkadasımız da hiç memnun kalmamıs sonradan okudum bende:KK43:

Burdanda yazayım :)
Mayıs ilk haftası ,deniz kenarı,pazar sabahı ,kahvaltı ve hoş sohbet :)
falkolikler olarak buluşalım diyoruz.
katılmak istiyenler bi mesaj atsın ya da burdan alıntı yapsın mesaj hakkı yoksa ben ulaşırım :)

bende katılmak isterim sizlere.. güzel bir gün olur bence.kararlastırınca detayları özelime atarmısn cnm?

bende katılmak isterim sizlere.. güzel bir gün olur bence.kararlastırınca detayları özelime atarmısn cnm?

tabi zevkle.
mekan için önerilerede açığım. ortak bi nokta,kolay ulaşım olsun.
bol dedikodulu,bol kahkahalı bir gün olsun.
hatta birbirimize fal bakalım :KK53:

qereci girdiğinde ulaş bana sende görüşmeye he diyenlerdendin. 10 kişilik bi grup olsak bile harika bi gün olur :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar, Emine abla annemin saglik probleminden oturu, gereksiz yere herkesi ayaga kaldirdigini soylemisti. Teyzemlere gittim ve gunlerce agladiklarini, annemle kus olan dayim ve diger teyzeminde bu haber uzerine annemi defalarca arayip baristiklarini ogrendim.. bu kadarindan haberim yoktu ve sasirdim duyunca acikcasi.

Bu arada Elmira annemde guatr olabilicegini soylemisti, ve annemin doktoruda ondan supheleniyormus, ve test yaptirdik, bakalim test sonuclari nasil cikicak.

Ask ile ilgili ise malum kisinin annemle arasi bayagi iyi su aralar. Anneme gecmis olsun temennilerini iletmemi soylemisti, sonra tekrar yokladi soyleyip soylemedigim konusunda, derken annemde ona tesekkurlerini iletti vee onlar kendi aralarinda gayet iyi anlasiyolar gibi gozukuyor ben ise gelismeleri haberdar ediyorum. Garip bir durumun icindeyim, yorumu size birakiyorum..:KK37:

slm
soğanlık emine ve elmiranın telefonlarını alabilir miyim???

Arkadaşlar aklıma geldikçe kötü niyetli falcılar konusunda sizi uyarmaya devam ediyorum.Şermin Tokuşçu Diye bir kadın var bir ara medyada çok çıkmıştı.Büyük gücü olan medyum diye ama ben bu meşhur medyum tarafından Dolandırıldım.Şöyleki,bu hanfendinin telefonunu bulup aradım tabiki her ulu medyum gibi kendisi ile mùşerref olamadık.Asistanı olduğunu söyleyen biri buraya gelmenize gerek yok.şermin hn.telefonda bakıyor ded4 sonrada Bana garanti bankası hesap no verdi bu olay 2 sene önce oluyor.Benden 70 Lira yatırmamı istedi tabi benim gibi saftorik de koşa koşa bankaya parayı yatırdı.sonrami ne oldu?Şermin hazretlerine ulaşabilene aşk olsun ilk önce asistanı olduğunu söyleyen yamak çeşitli saatler vererek aramamı istedi o saatte aradığımda ise ya tele cevap vermiyor ya da erteliyordu.Bu şermin peşinde koşma maceram 15 gün sürdü.sinirden kudurdum enayi yerine konuyorsun sonra mail attım ama ona da cvp yok banka dekontuyla hakkımı arayabilirdim ama değmez diye vazgeçtim.bunun gibi çok dolandırıldım.ama burda suç bende benim gibi 2 ünv.bitirmiş biri böylelerine prim verirse cahil insanlar ne yapsın?:KK43:

Şermin Tokuşcu, kardeşimi de dolandırdı. Kardeşim internetteki cep numarasından arayıp telefonla görüşme için randevu aldı ve banka hesabına 100.-TL yatırdı, ancak görüşme saatinde Şermin Tokuşcu'yu aradığında Şermin Tokuşcu "Bugün hastayım, yarın arayın" dedi. Ertesi gün telefonunu açmadı, başka numaralardan aradığında açıyordu, onda da "1 saat sonra ben sizi arayacağım", "Yarın yeniden arayın" deyip yeniden aradığımızda cebini açmıyordu. Sakın bu kişiye kanıp da para göndermeyin. "Niye bilmediğiniz birine para gönderdiniz" diyeceksiniz ama telefonla fal bakan başka kişiler var, bu siteden onlara ulaşıp telefonda fal baktıranlar var, onlar baktırdığına göre dolandırıcı olmayan falcılar da var. Her gün Şermin Tokuşcu'nun telefonunu arayıp ulaşamamaktan bıktık. İnsanları bu şekilde dolandırarak 100'er TL kazandığını zannediyor ama kendisi kaybediyor, bu paraların ona bir hayrı da dokunmaz. Ne diyeyim bilmiyorum.

X